Stranica 107 od 155 PrviPrvi ... 75797105106107108109117 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 5,301 do 5,350 od 7722

Tema: ODBROJAVANJE 1/2013

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Clematis , uz tebe smo...

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Clematis

Evo samo da javim, iako nije neka vijest za javljanje, da sam vadila betu dan ranije jer s obzirom na krvarenje nije bilo smisla čekati do sutra. Naravno, ništa ni od ovog postupka. Beta 1,0.

I imam jedno pitanje, ako može pomoć. Htjela bih napraviti prohodnost jajovoda, iako ona u našem slučaju nije važna, ali svejedno. S obzirom da smo ''odmah'' nakon mm otkrića lošeg spermiograma prebačeni u mpo vode, nisam ju nikad radila. Pitala sam dr.A danas za to. Rekao je kako kod nas nema neke indikacije za prirodnu trudnoću, pa time ni za to da mi ginić napiše uputnicu za provjeru prohodnosti u bolnici, pa da ju obavim negdje privatno, ultrazvučno. Ima netko neki savjet, prijedlog kod koga i okvirnu cijenu?
    Hvala unaprijed svima!

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj kika222 prvotno napisa Vidi poruku
    Clematis , uz tebe smo...
    x
    kika222 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za prirodnjake!!
    cure, hvala vam na vibricama!!!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Nellie zao mi je sto nije uspjelo
    Ja sam radila pregled prohodnosti jajovoda u Poliklinici Harni. Cijena 1000 kn (valjda se smije napisati). Mogu ih samo pohvaliti. Radi se sredinom ciklusa, trebaju nalazi od briseva ne stariji od 6 mj.
    Za dodatni info tu sam.
    Zelim ti skoru trudnocu.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Clematis, nemam rijeci draga... Drzi se!
    Nellie, saljem hug! Zasto bi htjela na hsg? Privatno ti to kosta 1500-2000kn, koliko znam, radi ga betaplus, za druge ne znam.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Nellie zao mi je, zelim ti puno srece za dalje.

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

curke, divne ste. Hvala vam na rijecima utjehe i zagrljajima, jedino vi mozete zapravo shvatiti kako mi je sad.

drzim vam svima rucnonozne fige da sve uskoro docekate svoje pozitivne bete.

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Clematis draga jako ni je zao. Necjerojatno ali i ja cu napisat svoju sutuaciju. Prosle godine endometriotucna cista od 10cm. Pokusaj laparoskopije nije uspio zato jer sve se zalijepilo. Napravljena laparotomija i odstranjeni lijeci jajnik i jajovod. Ove godine krenuli s ivf-om. Puna stimulacija i vidi se jedan folikul a ostali su manji. Na kraju dobivena jedna JS i napravljen transfer 1 embrija. 11dnt beta 10, 14dnt 15, 17dnt 20, prokrvarila 14dnt, skinuli me s terapije, bila menga tjedan dana al malo slabijeg intenziteta neg inace. 18dnt beta 80, na UZV se ne vidi nista, 25dnt beta 1200, na UZ pronadju plod u bataljku odstranjenig jajovoda odbosno u rogu maternice. Odmah me hospitaliziraju. 26dnt beta 1600, uvode mi metotreksat svaki drugi dan, a izmedju leukovorin. Krvaruckanje prisutno. Danas beta 2330, moglo se to ocekivat, idem na UZ i sve stabilno. Od ponedjeljka ponovno MTX
    Operaciju bi htjeli izbjec jer je na opasnom mjestu trudnoca i to znaci vjerojatno ponovna laparotomija i odstranjenje maternice. Brinem se al se drzim.

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

clematis, mima32 cure držite se...

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Clematis, Mima32, nemam pametnih rijeci, samo zagrljaj za utjehu

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Clematis,Mima,žao mi je kaj morate to prolaziti
    Nellie

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

clematis, mima32 cure držite se!

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

O mima draga drži se .da sve završi dobro

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Hvala vam svima!
    Bubekica, nemam neki poseban razlog, a nije da ne znam kaj bih s vremenom i novcima. Jednostavno mi je žao kaj to nisam nikad radi sebe provjerila, čisto da znam. 2006. kad su mi operirali cistu koja je pukla, vele da je bilo previše krvi u trbušnoj šupljini, pa nisu stigli, usput, pogledati jajovode. Soc. ginić, koji me vodio do operacije, cijelo vrijeme je tvrdio da imam policistične jajnike. Nakon toga mijenjam soc.ginića, koji tvrdi da uopće nemam pcos jer da ih imam da bi mi usput napravili driling jajnika. Nakon toga odlazim kod dr. Kašnara, koji me je i operirao na Merkuru, i koji mi je objasnio, konačno po prvi put, da imam mikro pcos, a da za driling nije bilo potrebe jer se on radi kada žene žele ostati trudne (tada još nismo planirali trudnoću) jer ima ograničeni ''vijek trajanja''. Kada smo se odlučili na trudnoću i kad smo shvatili da baš ne ide, a još nismo znali za muški faktor, dr. Kašnar predlaže driling jajnika uz provjeru prohodnosti, laparoskopski. U međuvremenu smo saznali za mm spermiogram, pa se od toga odustalo jer smo odmah prebačeni u mpo. Za odustanak je bio i drugi dr, kod kojeg sam išla privatno, dr. Vrčić iz Petrove. Uglavnom, da skratim priču, jasna mi je situacija sa spermiogramom, ali eto, nekako radi mene same mi je žao kaj nismo nikad napravili tu prohodnost, čisto da znam.
    Posljednje uređivanje od Nellie : 24.05.2013. at 21:17

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

mima32, drži se ženo draga...čuvam fige da sa tom terapijom izbjegneš operaciju
    clemantis, nellie
    kameleon, kika222 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~do neba...

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Nellie žao mi je
    Mima i Clematis cure drž te se, sve smo uz vas!!

Ici od srca ti želim da ti uspije odmah slijedeći postupak bez obzira gdje ideš, sve smo u ovome zajedno!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj ici prvotno napisa Vidi poruku
    Evo moje statistike:

1 ivf +icsi femara 1 JS-1 ET 27god
    2 ivf+icsi femara 2 JS-0 ET 27 god
    3 ivf + isci femara 2 JS 2 ET 28 god
    4 ivf + icsi gonal + deca 5 JS -1 ET 29god
    5 ivf + icis gonal + deca 5 JS 3 ET 30 god
    6 ivf +icsi 28 menopura 4 JS tri praze 1 nezrela 31
    7 ivf + icsi 30 gonala + deca 4 JS 1 ET 33 god

Ja nisam imala godine a isto loše od starta reagiranje koje je obrazložio niski AMH
    Ja tek ulazim u stimulirane postupke, ali stalno ima osjecaj da jos nesto nije uredu osim mm sgrama i imam osjecaj da ce se ovakav scenarij i kod mene pojaviti...

Clematis, mima, nellie... Saljem velike hugove.. Bas mi je zao da je tako ispalo...

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Mima bas mi je zao, drži se i nadam se da će na kraju sve ispasti dobro i da neces morati na operaciju.

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj vatra86 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja tek ulazim u stimulirane postupke, ali stalno ima osjecaj da jos nesto nije uredu osim mm sgrama i imam osjecaj da ce se ovakav scenarij i kod mene pojaviti...

Clematis, mima, nellie... Saljem velike hugove.. Bas mi je zao da je tako ispalo...
    Citiraj sara10 prvotno napisa Vidi poruku
    Nellie žao mi je
    Mima i Clematis cure drž te se, sve smo uz vas!!

Ici od srca ti želim da ti uspije odmah slijedeći postupak bez obzira gdje ideš, sve smo u ovome zajedno!
    Kao što je već rekla Iberc najvažnije je zauzeti stav pa nekad i na svoju ruku napravit pretrage ili uz zahtjevanje isith pa makar ispali smješni,jer na kraju je najvažniji uspijeh samo sve skupa ne treba koštati još i živaca

Sara10 Hvala i tebi isto želim!

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj mima32 prvotno napisa Vidi poruku
    Clematis draga jako ni je zao. Necjerojatno ali i ja cu napisat svoju sutuaciju. Prosle godine endometriotucna cista od 10cm. Pokusaj laparoskopije nije uspio zato jer sve se zalijepilo. Napravljena laparotomija i odstranjeni lijeci jajnik i jajovod. Ove godine krenuli s ivf-om. Puna stimulacija i vidi se jedan folikul a ostali su manji. Na kraju dobivena jedna JS i napravljen transfer 1 embrija. 11dnt beta 10, 14dnt 15, 17dnt 20, prokrvarila 14dnt, skinuli me s terapije, bila menga tjedan dana al malo slabijeg intenziteta neg inace. 18dnt beta 80, na UZV se ne vidi nista, 25dnt beta 1200, na UZ pronadju plod u bataljku odstranjenig jajovoda odbosno u rogu maternice. Odmah me hospitaliziraju. 26dnt beta 1600, uvode mi metotreksat svaki drugi dan, a izmedju leukovorin. Krvaruckanje prisutno. Danas beta 2330, moglo se to ocekivat, idem na UZ i sve stabilno. Od ponedjeljka ponovno MTX
    Operaciju bi htjeli izbjec jer je na opasnom mjestu trudnoca i to znaci vjerojatno ponovna laparotomija i odstranjenje maternice. Brinem se al se drzim.
    ah vidim u slicnoj smo kaši, ali vjerujem da ce sve biti dobro i da cemo se izvuci bez vecih posljedica.
    meni je dr rekao da se ocekuje nakon mtx-a da se beta poveca, tako da mislim da to nije zabrinjavajuce.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

clematis, mima32 strašno mi je žao što vam se to događa, nadam se da će ipak završiti bez operacije

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Clematis i meni su to rekli. Ali i da cekamo krvarenje a ja cijelo vrijeme krvaruckam. I u bolnici sam od proslog petka, odnosno 17.05. Drzi se draga

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

vatra jesi i ti radila koje pretrage?

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

clematis, mima32 nadam se da će sve prroći bez operacije, žao mi je da vam se to događa

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

clematis, mima32 žao mi je cure. Nadam se da će sve proći bez operacije..... Držim fige jako za što skoriji oporavak.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

željikce isprazni inbox

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Clematis, Mima 32, Nellie...žao mi je cure, držite se!

Ajvi avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Clematis, mima32, držim fige da sve prođe na najbezbolniji mogući način, Nellie i tebi jedan i svima puno sreće za dalje

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj vatra86 prvotno napisa Vidi poruku
    željikce isprazni inbox
    evo jesam

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

drage moje,ja sam ovdje nova,ali et voljela bih sa vama podijeliti svoja iskustva.....meni je ovo treci pokusaj ICSI u ovoj godini...prvi put 3 embrija 3 dan beta 0....drugi put bez transfera....a sada 3 put-danas mi je 5 dpt-u sljedecu subotu ako Bog da idem da vadim betu...

kismet avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    clematis, mima32 strašno mi je žao što vam se to događa, nadam se da će ipak završiti bez operacije
    Veliki potpis, držite se cure, vibre za najbolji najmanje invazivan ishod...

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

drage moje,ja sam nova kod vas....ove godine sam imala 3 pokusaja....prvi pokusaj 3 embrija 3 dan beta 0...drugi pokusaj bez transfera....i ev sada ako Bog da u subotu tj.01.06.2013 idem da vadim betu...vracena 2 osmostanicna embrija 3 dan...nadam se pozitivnoj beti...javim se opet.voljela bih da podijelim sa vama iskustva..pozzzz

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

caooooo...

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Ne znam di da pitam pa cu tu jer vas je najvise, bolovi su se smanjili ali lijeva strana prepona i taj donji dio trbuha su mi utrnuti, al ono full, potpuno mi je nejasno od cega i sta bi to sad bilo??

Kjara avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Clematis , mima32 jako mi je žao, držite se

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Jejja,nemam ti nekaj pametnog za reči,samo šaljem veliki zagrljaj tebi i tonkici.
    Tužnice moje,držite se..

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Kjara prvotno napisa Vidi poruku
    Clematis , mima32 jako mi je žao, držite se
    Potpisujem!

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Evo da i ode javim, jucer mi je krenila lagano krv i danas traje je da je lagano ali menga je izgleda stigla ranije, 7 dnt, tuzna ali idemo dalje.

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Tonkica jesi se javila svom mpo dr? Imas bolove? Pokusaj mirovat skroz, ono wc-krevet, mozda jos stane uvjerava me frendica koja studira medicinu da ne znaci odmah da je gotovo, javi se svom dr.i pitaj!
    Mene zanima, ako je jucerasnji izljev po nekom cudu bio implantacija, kada je moguce vidjeti rezultat na testu? Sad mi 9dnt izgleda prerano s obzirom da bi impl.trebala po pravilu biti 3dnt...
    Posljednje uređivanje od jejja : 26.05.2013. at 12:20

paty avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

jejja budući da su ti vratili blasticu možeš slobodno pišnuti test ja sam ga radila deseti dan vračene 3 dnevne pa je pokazao plus

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Jejja jesam reka je da povecam uduplo dozu utrogestana jos dva tri dana i da ako krene prava menga da prestanem a meni se sve cini da se povecava i krece prava

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

I da imam bolove

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Brine me zbog moguce kasnije implantacije tj tek na 7dnt.. nije da mi se gleda u - i razbija glava jeli prerano, radje bi da sa sigurnoscu znam ako je - to je to ..zato pitam, koliko bi trebala pricekati ili je svejedno?

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Tonkica drzat cu sve moguce fige da stane.. a ako i ne onda da imas snage otresti se i krenuti ispocetka..

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Hvala ti Jejja bas si srce.
    Ja bi na tvom mjestu test napravila u utorak bit ces sigurnija pa akp mozes strpi se jos malo bitno da ti je krv stala to je najbitnije bit ce to sve super

Ajvi avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Berina, dobrodošla na forum. Znam kako ti je kad si tu skroz novi pa ti se postovi ne prikazuju odmah nego sa zakašnjenjem pa imaš osjećaj da te nitko ne vidi i ne čuje. U svakom slučaju, držim fige za 1.6. i ogromnu betu.

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

mima32 imas poruku

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj Berina prvotno napisa Vidi poruku
    drage moje,ja sam nova kod vas....ove godine sam imala 3 pokusaja....prvi pokusaj 3 embrija 3 dan beta 0...drugi pokusaj bez transfera....i ev sada ako Bog da u subotu tj.01.06.2013 idem da vadim betu...vracena 2 osmostanicna embrija 3 dan...nadam se pozitivnoj beti...javim se opet.voljela bih da podijelim sa vama iskustva..pozzzz
    Berina dobro došla! Ja tek sad vidim tvoj post. Nadam se da će biti tvoja treća sreća, držim za 01.06. i veliku betu.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Berina ja nevidim tvoj post al vidim da ti druge cure pisu pa i ja zelim dobrodoslicu i da u subotu ugledas veliku betu, sretno.

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Berina dobro nam došla i 01.06. se ekspresno preselila na trudnički pdf! Sretno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •