Valiana....~~~~~~~~~~~~ za sutra![]()
moj prirodnjak brzo počeo i brzo završio!
nema js..
a sad malo odmora...
kika222 kako si ti?
puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svim čekalicama!!
jejjaza implatacijsko i da bude +!!!!!!!!!
Clematis & Mima32 navijam da sve bude ok na kraju - prežao mi je.
kameleon
valiana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Meni danas punkcija i dobili smo 1js... Jupiiiiiiiii!!!!!!!! Sutra zovem.. Držite mi ručnonožne da se lijepo podijeli!!!! Valiana ~~~~~~~ javi se!!!! Kameleon ~~~~~~~ javi se!!!!
Posljednje uređivanje od kika222 : 27.05.2013. at 10:04
ValianaKameleon draga
bas mi je zao.. neka odmor posluzi da iduci put ide po planu. ~~~~~~~~ kome za sta treba..
kika ~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje!
jejja jesi zvala za uputnicu?
Bubek gin je popodne pa cekam.. jutros opet niceg nije bilo, to se samo u popodnevnim satima pojavi i nestane.. test je naravno negativan (znam da si rekla da nema smisla radit ga al ono gledas ga i ne mozes odolit) lagani grcevi ali ni priblizno onim od prosli put ili klasicnim menstrualnim.. zaista ne ocekujem nista al treba mi i ta 0 da mogu zatvorit i ovaj pokusaj..
danas ti je 10dpt? koji test?
Cure hvala čekam nalaz iza 11.30 javim se pusa
Danas je 9dnt. Neki nepoznati hcg first response..
kika ,za dalje ~~~~~~~~~~~~~~
kameleon,žao mi je..
valiana,držimo fige za betu~~~~~~~~~~~~
cure meni danas isto 9dnt,nikakve simptome niti ičega da bi osjetila da se nešto dešava a za test jednostavno nemam hrabrosti,tamo mi stoji,gledam ga a ne mogu.. baš me nekako i strah
jejja,draga drži mi se
Valiana ~~~~~~~~~~~~
Jejja ne valja ti taj test...ja i dalje optimista
Kika222 ~~~~~~~ za tulum
Kameleon saljem hug...a valjda i toga mora biti..bas mi je zao
Ostalima ~~~~~~~~~~~~~~ za sve
jejja ajde ti lijepo po betu, taj test cemo ignorirat.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja imam te testove i ne valjaju. Odi po betu
Sretno svima ~~~~~~~~~~~~~~~~
po betu cu sutra jer tek popodne mozda dobijem uputnicu. mislim, trebala bi ju dobit jer mi svakako treba za regularnu betu 07.06. pa cu je iskoristit ranije i onda kasnije opet zicat , valjda imam pravo na vise uputnica s obzirom na to brljavljenje.. i kopam po netu i ne nalazim objasnjenje zasto bi samo popodne brljalo. zasto ne brljavi cijeli dan.. i hoce li beta ista pokazati ako npr vadim 10dnt a recimo da je impl 7dnt, nie li i to prerano za ikakvu vrijednost?
jejja beta bi vec i danas pokazala, bez obzira na dan implantacije.
SIJEČANJ 2013. (6)
luc, PFC Prag, 1. AID
legal alien, Petrova, IVF (nakon 3xIVF/ICSI, 1xIVF, 1x sekundarni IVF/ICSI) gemini
sirena 28, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
kruca, Vg, IVF (nakon 6xIVF)
tina29, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
edina, IVF (nakon 2xAIH)
VELJAČA 2013. (4)
sivka, VV, IVF (nakon 4xAIH, 3xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
Bubimitka81, IVF Centar, IVF (nakon 1xAIH, 3XIVF)
pilek, Petrova, IVF (nakon 2xAIH) gemini
Štrumfet@, VV, IVF (nakon 3xIVF)
OŽUJAK 2013. (6)
Bluebella, PFC, FET (nakon 1xIVF/ICSI, 1xIVF/PICSI, 1xFET)
Pinar, PFC, 1.IVF gemini
željkica, CITO, IVF (nakon 1xIVF, 1Xsekundarni)
barbi26, IVF Centar, IVF (trudilica za drugu bebu, nakon 1xIVF, 1xFET)
butterfly101, spontana trudnoća (nakon 7xIVF, 1xsekundarni)
TRAVANJ 2013. (9)
Muma, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xIVF)
crvenkapica77, Cito, IVF (nakon 3xAIH, 5xIVF)
ANGEL_26, IVF/ICSI gemini
Vanesa, VV, FET trigemini
corinaII, Cito, FET (nakon 1xAIH, 5xIVF)
amazonka, VG, IVF (nakon 3xIVF)
leeloo77, PFC, IVF/ICSI (nakon 2xAID, 2xIVF/ICSI, 1xFET)
magi7, Ri, IVF u prirodnom ciklusu ( trudilica za drugu bebu, nakon 1xFET, 2xIVF)
Ginger, Betaplus, IVF u prirodnom ciklusu (trudilica za treću bebu, nakon 1xIVF)
Čekalice bete~~~~~~~~~~
LOTTOS, IVF Centar, IVF (nakon 4xIVF) 10.05.
Lana77, PFC, IVF (nakon 2xIVF) 27.05.
jejja, Ri, IVF (nakon 1xIVF)
tonkica, Petrova, 1.IVF
Deamar, VV, FET (nakon 1xIVF) 31.05.
Berina, IVF/ICSI (nakon 2xIVF/ICSI) 01.06.
karla1980, Maribor, FET, trudilica za drugu bebu 05.06.
kiki30, KBC Ri, IVF (nakon 7xIVF, 1xFET, 2xIVF u prirodnom ciklusu) 07.06.
Bea, KBC Osijek, IVF (nakon 2xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
PetraP, Cito, FET (nakon 2xIVF, 1xsekundarni IVF, 1xFET)
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
kika222, SD, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xAIH, 3xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu); inaa, Cito, IVF/ICSI/TESA (nakon 5x IVF/ICSI/TESA); sandy0606, VV, FET (nakon 1xIVF)
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
nov@, VV, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI)
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
inspire_me, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF)
ON-GO
5/2013 ~~~~~~~~~~
Anaši1507, KBC Split, IVF (nakon 3xIVF, 3xFET); ARIANM, Vg, FET (nakon 1xAIH; 5xIVF/ICSI);
bubaba, Petrova, FET (nakon 3xAIH, 1xIVF); Ftičica, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
lara39+, CITO, IVF/ICSI (3xAIH, 4xIVF/ICSI); malianđelak, Betaplus, AIH (nakon 2xAIH);
mateaaa28, Cito, FET (nakon 1xIVF/ICSI); Matko, Cito, IVF (nakon 3xAIH);
Nina30, VV, IVF (nakon 3xAIH, 3xIVF); pirica, Vg, IVF (nakon 9xIVF);
roan, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 3xAIH); sanjalica82, Petrova, IVF (nakon 1xIVF);
Snekica, Ri, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 7xIVF/ICSI, 1xIVF sekundarni
Sneki41, Petrova, IVF (nakon 1xIVF);
suzy.s, KBC Ri, FET (nakon 12xIVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu, 1xsekundarni)
una99, Petrova, IVF (nakon 2xIVF); vatra86, Ri, IVF(nakon 1xAIH, 2xIVF u prirodnom ciklusu)
Vita22, Ri, IVF (nakon 6xIVF, 1x sekundarni IVF); xena.mbk, Cito, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 2xIVF/ICSI)
06/2013: nestrpljiva anka, Petrova, 1.IVF/ICSI; tajcigb, VV, IVF/IVSI (nakon 1xIVF/ICSI); riba76, VV, FET (nakon 1xIVF); hrki, VV, IVF (nakon 2xAIH, 3xIVF, 1xFET); ljubilica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF/ICSI); linalena, Petrova, IVF/ICSI (nakon 5xIVF/ICSI, 4xsekundarni IVF/ICSI); paty, RI, IVF u prirodnom ciklusu (trudilica za drugu bebu); sara10, Cito, FET (nakon 3xIVF, 1xFET); amy2004, Petrova, AIH; Ruthy, SD, IVF (nakon 1xIVF); elen, VV, FET ( nakon 2xIVF/ICSI, 1xFET); Zima77, IVF Centar, IVF (nakon 5xIVF); Marnel, KBC Osijek, IVF (nakon 1xIVF, 1xIVF/ICSI); bmaric, PFC, AID (nakon 1xAID); snupi, Petrova, IVF (nakon 2xIVF)
07/2013: Mary123, Petrova, IVF (nakon 2xIVF); Tasha1981, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); mostarka86, IVF/ICSI, Cito (nakon 4xIVF); dazler, Vg, IVF (nakon 1xAIH, 1xIVF); Frćka, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 4xAIH, 1xIVF); dreamgirl, Betaplus, IVF (nakon 5xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu); Sandra1971, VV, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 4xIVF, 1 IVF u prirodnom ciklusu); Kjara, VV, IVF (trudilica za drugu bebu, nakon 1xFET); wanna be mommy, Petrova, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI);
09/2013: MAMI 2, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); BubaSanja, SD, IVF (nakon 3xAIH, 2xIVF/ICSI, 1xIVF); bernica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); bubekica, VV, IVF/ICSI (nakon1xIVF/ICSI, 2xFET); doanna, SD, IVF (nakon 2xAIH, 2xIVF/ICSI); s_iva, IVF (nakon xxIVF); Lotta81, Vg, IVF (nakon 4xIVF/ICSI, 1xsekundarni IVF, 1xFET); tantolina, Ri, IVF ( nakon 8xIVF); lberc, VV, IVF ( nakon 6XIVF, 3xIVF u prirodnom ciklusu, 1xFET); prava ovčica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); Dea2010, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xITI, 5xIVF, 4xIVF u prirodnom ciklusu)
10/2013: zelimo_bebu, Vg, IVF (nakon 1xIVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu); mg1975, VV, IVF (nakon 1xIVF/ICSI )
11/2013: dino84, Ri, IVF (nakon 1xAIH, 4xIVF, 1xFET)
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
2hope, aboni76, Abys, Afraid, ajma, aleksandraj, amber, Ameli, anabela1, andi33, anica0508, antesa, Anja &ja, applepie, arlena, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, bananka, Barbarella, barkica, Bea, beb – san, believes, belma3, bobo32, bohinj, bonim, boss, brigitta, Brunna, bubaba, bubamara!, Bubamara 87, bubili, bubimitka, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, clematis, cosmic, cvjet, cvjetić, cvitka, Čičkolo, Črkica, d13, DaBaR, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, Darkica, darmar, dea84, deniii, Desideria, Dhea, DiDi446, dim, dino84, *DJ*, dola, Dona, Donkey, dorina199, drama_queen, edinas, ELA28, Elena 85, ema1, emocija, Frodo, Gabi, gljiva, grožđica, hannah8, hedoniza, Helena5, Hoću bebu, hope, inada, inana, inesica_85, Inna28, innu, ivana101, Ivana0409, iva.gita, ivana83, ivanchi78, ivanica86, ivica_k , ivka, ivka13, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , jo1974, jojo, jopam, kata.klik, keti10, kinki, kkipilek, kleopatra, kokos, krgina, kriistiina, krojachica, Kyra Ars, lana2401, lastin rep, laky, ledena, LeeLaa, Lejla37, leptirić82, Leva, libicaa, ljubi, Loly, luc, luna1, lucija83, ljiljan79, ljube, magnolija13, m arta, MAJA14, majahu, majalena, majalina, MajaPOP, Maja_st, Mala Maja, mala i/ili mali, MAMI 2, manchi19, *Mare*, mare77, Mare85, Mare O., marijakr, marija_sa, marincezg, mario, Marlen, , marnie, Martinstoss, martuška, MARYTA, mativa, matty569, M@tt, mayica01, medeni.angel, Medicandy, Meki, Mery0908, mery, metkovk@, milivoj73, mima32, mima235, Mini3, miny, mishica_zg, Missixty, miška, monja, mravak, mrvica7, mssnoopy1204, Nana Mo, Nellie, nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, NinaDrv, nina70, nina977, nirvana, njofra75, nora208, olea77, olivera, Orhideja, orhideja., Ozana, Papiga.Capo, piki, pinny, plavo oko, _plavusha_, plavuša 007, polo, polončica, pongo, prima, Prozerpina, ptica1, pukica678, renna, rimela, Rominka, RuMo, ruža82, sabas, sami_os, sanchica, Sanja001, Sanja1, santana, sara69, sg12, sildad, sissy75, skandy, slatkica, smarija, Smarta, sonječka, sos15, Spa, Stena, Strašna, strijelac, sunasce, sybylle, taca70, talia7, tantolina, tetadoktor, The Margot, theorema, Tigrical, tiki_a, tikki, TinaB, tina_julija, Tinkica, tinka10, Toyota, TrudyC, tvigy, Vagica, Vali, valiana, vedre, vesnare, vikica, Vrci, vrtirepka, Vuk, weda, zasto_bas_mi, Zeena, zeljka84, zlatta, zlo28, Zvijezdica1, Želim bebu, žužy![]()
Jejja, mozes trazit ponavljajucu ne znam kak se to zove al kao za folikulometriju. Meni uvijek da beta hcg x 2 ili x 3 da ne idem svaki put po novu
drage moje forumašice,
ova trudnička lista nikad nije bila kraća i oskudnija?!
pa što se događa???
a ne znaaaam, jos se i skracuje svakih toliko, uzas
slabo je i cura u postupcima, ima betocekalica, al friskih stimulacija nista. nadam se da u lipnju krece ludilo!
Bubekica mene mozes nažalost maknit s liste beto cekalica jer ja sam dobila pravu mengu i tako da betu nema smisla vadit.
Jejja test ne valja i ja kazem zato će beta sutra da te razveseli a i nas kad nam javis lijepu brojku, držim fige.
Kiki bolje da nema nikakvih simptoma pogotovo onih pms-a ma vidit ces bit ce to sve super i ti ces nas obradovat s ljepom brojkom.
Svima puno vibrica saljem ta sve šta god čekale.
Veliki zagrljaj
embriji se ne implantiraju 7dnt, ako su blastice, trebali bi u 24 h od transfera, trodnevni do 72 h; to je općenita podjela, nije uvijek transfer 3 ili 5 dan, a neki embriji su jednostavno "late bloomeri", kod ICSI metode nekad prvotne bete budu nižih vrijednosti, ali isto nije pravilo.
10 dnt, neovisno o starosti embrija, beta, kao što je i bubekica rekla, mora pokazati neku vrijednost - ako je do implantacije došlo.
Sretno!
bubekica, hvala na listi
ja se pritajila, reko neću se prijavljivati na listu, a reko možda nećeš skužiti u potpisu kada je novi postupak, kad ono ti imaš "oko sokolovo"![]()
Tonkica, mislila sam da ces ipak ici vaditi, oprosti...
Na ovo sto je kismet napisala samo bih dodala da implantacija nije sekunda nego proces koji traje nekoliko dana...
Bmaric, da brisem ili?![]()
po tome znaci da implantacijsko krvarenje,koje se i tako dogadja samo u nekih 20% trudnoca zapravo se moze pojaviti unutar 24 sata kod blastica? nije moguce da bude treci, peti sedmi ili deseti dan od transfera? cisto da vidim jel dobro shvacam. znaci svako krvarenje van nekih razumnih 24 sata u kojima bi se blastica trebala ugnijezditi ne moze se protumaciti kao impl.? osim u slucajevima smedjkaste krvi koja shvacam znaci da je stara i da je duze ''putovala'' do izlijevanja?
Bilo je već dosta puta objavljeno ono što se događa koji dan nakon transfera...
Nakon transfera zametka starog 3 dana događa se slijedeće:
1 dpt...zametak raste i razvija se
2 dpt...zametak se razvija u blastocistu
3 dpt...blastocista se izliježe iz omota
4 dpt...blastocista prianja na sluznicu maternice
5 dpt...započinje imlantacija (ugnježdenje) i blastocista sve više tone u sluznicu
6 dpt...proces implantacije se nastavlja, morula i dalje tone u sluznicu maternice
7 dpt... morula se kompletno ugnijezdila u sluznicu maternice, ima stanice placente i fetusa
8 dpt...stanice placente počinju lučiti hormon HCG u krv
9 dpt...sve više HCG-a se luči kako se fetus razvija
10 dpt... još više HCG-a se luči
11 dpt...nivo HCG-a sada je dovoljno velik da ga može detektirati kućni test na trudnoću iz urina
Nakon transfera zametka starog 5 dana događa se sljedeće:
0 dpt...zametak je u stadiju blastociste
1 dpt...blastocista se izliježe iz svog omota
2 dpt...blastocista prianja na sluznicu maternice
3 dpt...započinje implantacija (ugnježdenje) i blastocista polako tone u sluznicu
4 dpt...implantacija se nastavlja kako morula sve dublje tone u sluznicu maternice
5 dpt...morula se u potpunosti ugnijezdila u sluznicu i ima stanice placente i fetusa
6 dpt...stanice placente počinju lučiti hormon HCG u krv
7 dpt...više HCG-a se proizvodi kako se fetus razvija
8 dpt... više HCG-a se proizvodi kako se fetus razvija
9 dpt... nivo HCG-a sada je dovoljno velik da ga može detektirati kućni test na trudnoću iz urina
Po meni implantacijsko krvarenje podrazumijeva nesto sitno, moze biti i puknuce zilice danima kasnije kao posljedica implantacije...
sve sam to procitala davno, i shvacam da je to ajmo rec u savrsenom razvoju dogadjaja, zbunilo me to sad jer na netu nalazim informacije o kasnijoj implantaciji i zato pitam.. dakle sve van ovih navedenih informacija po danima zapravo i nije neka mogucnost?
Naravno da je, nemojte se drzati tih okvira ko pijan plota.
Moguće je, ali nekako sumnjam da se blastice mogu baš implantirati tipa 6-7 dnt.
Naime ja sam na te dane imala krvarenje i htjela sam se utješiti da je to implantacija, ali nije. I googlanje me dosta razuvjerilo.
Jer već imaš vraćene stanice koje se moraju izleći i prionuti na endometrij. Meni recimo nije logično zašto bi išlo tako sporo da kasni više od 2-3 dana
Znam da se hvatamo za sve slamke i da uvijek ima čuda, ali nakon svega što sam i pročitala i prošla trudim se biti malo hladne glave
Posljednje uređivanje od Vrci : 27.05.2013. at 15:09
sto vise misljenja cujem manje znamal se svejedno potajno nadam da sam izuzetak i da cu sebe i vas iznenaditi.. ako ne sutra onda jednog dana
![]()
Vrci potpis na sve!
Jejja sretno!
kameleon,žao mi je kaj nije bilo stanice...prošla sam to
kika,ajd,~~~~~~~~~~~~~za sutra,da se tvoja stanica lijepo oplodi
jejja,ostavi ti testove,ne valjaju,izvadi betu
tonkica,stvarno mi je žao
valiana, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ,čekamo!
kameleon,tonkice,šaljem veliki zagrljaj!
jejja, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nije još svemu kraj,neka je test bio pokvaren.
kika222 jupi! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepo dijeljenje i dobre vijesti sutra!
kiki30, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pozitivan test,betu...i da nam uneseš malo veselja u ove tmurne dane i popuniš nam listu trudnica!
Di nam je LOTTOS?
Lottos nije nigdje pisala vec mjesec dana...
A sad vidim i za valianu,orhideju.,žao mi je cure![]()
Da na žalost sve je nekako manje lijepih vijesti ajde cure koje sad idete malo nam dajte snage za dalje!Uz vas je sve lakše i brže nam nekako dođu ti novi postupci i nove nade.Hvala vam svima
![]()