Stranica 112 od 155 PrviPrvi ... 1262102110111112113114122 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 5,551 do 5,600 od 7722

Tema: ODBROJAVANJE 1/2013

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj sara10 prvotno napisa Vidi poruku
    Oooooo super Frćka, baš je darežljiv tvoj dragi...
    Je, ali prvenstveno mu je bila namjera da me se riješi i da mu ne kradem laptop!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

za Frćkinog muža

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Evo pisem s moba... Uf! Nis ne vidim! @-}--Hvala muzu!

sybylle avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Imam jedno neugodnjak pitanje... Sad već deset dana uzimam estrofem (trenutno 6 komada dnevno) i užasno me svrbi ulaz u rodnicu. Jel moguće da je to dvoje povezano? Da li je netko imao slično iskustvo i rješenje?? Hvala

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Pozdrav svima. Zelim vam srecu i drzim za postupke.
    Puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima za sto god trebate.

Ja sam na kraju zavrsila na hitnoj operaciji zbog unutarnjeg krvarenja pri jako niskoj beti. Druga laparotomija u manje od godinu dana. Slijedi oporavak i skupljanje snage za dalje

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj mima32 prvotno napisa Vidi poruku

Ja sam na kraju zavrsila na hitnoj operaciji zbog unutarnjeg krvarenja pri jako niskoj beti. Druga laparotomija u manje od godinu dana. Slijedi oporavak i skupljanje snage za dalje
    Ajme Mima! Žao mi je! Brzo se oporavi...Baš si se namučila!

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Mima32 puno,puno,puno mi je žao, baš sam mislila da se sev smirilo kod tebe nakon izlaska iz bolnice. Drži se draga, skupi snagu, uz tebe smo.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Mima32, bas mi je zao. Drzi se, draga,

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

mima32 žao mi je, stvarno loša vijest! Drži se, želim ti što brži oporavak i skupljanje snage!

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Mima bas mi je zao, drzi se i zelim ti brz oporavak.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

A joooj mima bas mi je zao da si to morala prolaziti...nadam se da je ovo kraj tvojih ruznih iskustva i da ce napokon krenuti sve na pozitivu.zelim ti brz oporavak... Grlim

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Mima brz oporavak draga i nek sve to ruzno ostane iza tebe...
    Vatra pikalice sretnooooo do neba.. svima u postupcima, cekanjima ~~~~~~~~, tuznicama zagrljaj..
    Ja sam 8dc i jajnici me rasturaju ne kuzim koji je sad vrag.. jedva cekam iduci tjedan kad se dr vraca s godisnjeg da vidim sta dalje.. jer bez duphastona iducu mengu cekat cu mjesecima a strah me uzet ih na svoju ruku i ne znam smijem li... Bas mi nisn ide od ruke..a voljela bih fet odradit prije godisnjih u 8 mj..

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

mima grlim, cure su sve rekle..
    jejja zasto ne bi uzela duphaston, meni je on trajna terapija kad god nisam u postupku. a i dok je rekao da je svejedno - duphaston, utrici ili crinone, da si prilagodim kak mi pase.

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Znaci ne trebam pauzirat zbog neuspjesnog postupka? Mogu krenut od 11dc s njima? I ako slucajno bude fet iduci ciklus ne smetaju? Ooo bas si mi pomogla

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

kazem, ja ih pijem uvijek, svaki ciklus kad nisam u postupku, 16-25 dc. na tvom mjestu bih provjerila s dokom za svaki slucaj, al ne vidim zasto ne bi pila.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

I ja sam odmah ciklus nakon postupka bila na duphicima. Samo sam ih pila negdje od 22dc, dali smo jajnicima priliku za potencijalnu ovulaciju

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    I ja sam odmah ciklus nakon postupka bila na duphicima. Samo sam ih pila negdje od 22dc, dali smo jajnicima priliku za potencijalnu ovulaciju
    Također!

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Mima želim ti brzi oporavak draga

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

jako mi je zao mima32...........saljem ti puno i da ti sto prije bude bolje.....

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

mima grlim jako!
    vatra,jejja

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

tina29 i tebi pusa kako si?

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Drage moje evo da se ja opet malo javim. Moj slučaj još nije riješen. Beta je i dalje u padu. Danas vađena i 67 je... na UZV se vidi nešto veličine 2mm...ostatak tog gestacijskog valjda. Od sutra uzimam Duphastone i nadam se krvarenju kroz 2 tjedna. Ako ne bude proslo tako...ipak ću na kiretažu. Nadam se da ako je već beta padala od 5500 da će i dalje...nakon tih 67. Držite fige. Svim betočekalicama i čekalicama koječega držim fige, a tužnicama šaljem hug

kismet avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj Strašna prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje evo da se ja opet malo javim. Moj slučaj još nije riješen. Beta je i dalje u padu. Danas vađena i 67 je... na UZV se vidi nešto veličine 2mm...ostatak tog gestacijskog valjda. Od sutra uzimam Duphastone i nadam se krvarenju kroz 2 tjedna. Ako ne bude proslo tako...ipak ću na kiretažu. Nadam se da ako je već beta padala od 5500 da će i dalje...nakon tih 67. Držite fige. Svim betočekalicama i čekalicama koječega držim fige, a tužnicama šaljem hug
    Strašna, biti će to ok, znam da se mučiš, moja beta i nakon rekiretaže nije pala na 0 još neko vrijeme, bitno je samo da prokrvariš i da se sve očisti, mislim da na tako nisku betu neće biti komplikacija i da ćeš izbjeći kiretu...sretno, držim fige!

malena2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Evo cure 2009.smo započeli svoju Mpo priču.
    Imamo jednog malog dječaka.
    u subotu sam bila na punkciji dobili 8 jajnih stanica,4 se oplodile.Jucer mi vraćene 2 mrvice.Sad smo na čekanju.
    najduzih 14 dana!
    Svima želim puno uspjeha i sto veće bete!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

curke trebam pomoc da li je netko imao hemeroide i išao u postupak? Da li moram zvati Petrovu za to?

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ne smetaju hemoroidi za postupak...ne kuzim na sta mislis...

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

nije bas za hvalu ali ja ih imam i to unutarnje, muci kaj pijem folnu, moram poceti sa bromergonima i stimulacijom , pa ne znam kak mi crijeva budu reagiirala na sve to! Inace imam kremu sa kojom se mazem valjda bude proslo za tjedan dana!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

snupi, ja ti toplo preporučam mazanje hemoroida kantarion uljem. Mene je spasilo nakon gubitka naših beba kada su me između ostalog napali i hemoroidi
    Nisam baš u tijelu, pa šaljem svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

DiDi446 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Svim tuznicama

Cure molim Vas da li je koja imala slično iskustvo..naime bila sam na kontroli i nije bilo vidljivih folikula pa sam dobila duphastone..popila sve kao i inace,no sada nema krvarenja vec 13 dan od zadnje tablete,zabrinuta sam sto se desava...trebali bi u sredinom mjeseca u postupak ali od moje m.ni traga

DiDi446 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

snupi ...sto se tice hemeroida,znam da se puno ljudi spasilo sa svinjskom masti

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

mima i strašna,baš mi je žao kaj morate to prolaziti
    malena~~~~~~~~~~~~~~~za lijepu betu za 12 dana

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

mima, ajme draga, baš mi je žao što se na kraju tako iskompliciralo
    a kak si skužila unutarnje krvarenje? imala si bolove?

strašna, grlim

svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kismet avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Mima, baš mi je žao da su te baš sve komplikacije dopale, sve znam, tako je i mene dopalo 4x lpsc u manje od 1,5 godinu...nadam se da se oporavljaš u svojoj kući, uz dragog, pomalo i držim fige da se što prije oporaviš i da ti idući boravak u bolnici bude na babinjačama

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

mima32,strašna,drage moje ženice šaljem vam veliki zagrljaj kad će to više završiiti...
    malena2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepu betu ili pozitivan test za dva tjedna!
    frćka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnju punkciju!
    I malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve u bilo kojoj fazi postupka

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Cure, hvala svima na podrsci. Divne ste

Ginger, u nedjelju me poceo bolit trbuh, kao gadan urinoinfekt i bolan na dodir. Kasnije se pojavila bol izmedju vrata i ramena pa sam otisla na hitnu. U tom trenutku je jos sve bilo ok. Ruptura se dogodila na hitnoj. Zavrtilo mi se, bilo mucno, preznojila se, zujanje u usima. Sve trajalo trenutak. Nakon toga pad tlaka, ubrzan puls i pad hemoglobina. Sva sreca pa se to dogodilo u hitnoj jer sad ne bi pisala po forumu. Druga laparotomija u 11 mj. Nije lako al ne dam se.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ajme mima pa ti si dosla na hitnu u zadnji cas..i jos si pala u sok..draga nasa mima..koji si ti borac..skidam kapu..i saljem jos jedan hug.

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Mima zao mi je sta ti sve to dogodilo! Kad pomislis da ne moze gore.. opet moze Brz oporavak zelim!
    Posljednje uređivanje od Snekica : 06.06.2013. at 15:00

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Mima dobro da si bar bila na hitnoj, isto želim da se oporaviš čim prije

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    mima32,strašna,drage moje ženice šaljem vam veliki zagrljaj kad će to više završiiti...
    malena2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepu betu ili pozitivan test za dva tjedna!
    frćka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnju punkciju!
    I malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve u bilo kojoj fazi postupka
    ja če se malo prešvercati i na ovo staviti veliki x!!!
    vatra draga pitala si me kak sam,ja sam ti super,bebač također,šaljemo ti puse i želimo da nam iz ovog postupka ostaneš trbušasta tako da evo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~puno,pu no,sretno draga!
    puse svima i još malo za sve~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Nije me bilo neko vrijeme, ali svim curama za što god da treba šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~

Mima i Strašna držite se. Ovo je nažalost dio života u kojem treba imati oooogromnoo strpljenje. Vjerujem da ćemo sve mi koje se toliko trudimo za naše male srečice jednog dana ipak doći na red, samo treba biti strpljiv.

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj vatra86 prvotno napisa Vidi poruku
    Ajme mima pa ti si dosla na hitnu u zadnji cas..i jos si pala u sok..draga nasa mima..koji si ti borac..skidam kapu..i saljem jos jedan hug.
    Potpisujem!

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Žužy, Tina, hvala puno! Nadam se će sutra biti jedna, ali vrijedna js!
    Mima, opet moram reći kako mi je jako žao šta sve to prolaziš!

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Mima32, jako mi je žao, ali eto i u nesreći sreća... nek bude zadnja neprilika koja te snašla. Zaslužila si nagradu, mila...
    Pusa!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Pitanje..malo cu se praviti glupa jer sam ipak iz med.struke..e ovako..dala sam si puregon subkutano u bedro jer jedino tu imam malo masnog tkiva, s iglicom za inzulin, bolilo je i malo mi je nastala kvrzica.nekako si mislim da sam si je dala vise povrsinski.e sad valjda si mogu tom iglom ubosti pod 90 stupnjeva a da ne dodje do misica..valjda ste me skuzile..kad ja dajem drugima nekako mi je lakse nego sebi, i cak me cure hvale da ih nista nije bolilo.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Mima, Strasna... Saljem vam zagrljaj, drzi te se

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Mima, Strašna ....jako mi je žao što ste sve to pretrpile

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj Mury prvotno napisa Vidi poruku
    Mima, Strašna ....jako mi je žao što ste sve to pretrpile
    X

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Draga Frćka SRETNO ti danas, uz tebe smo

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Mima - to je tragično što si sve prošla... ali nemoj očajavati, glavu gore i pozitivno - izvukla si živu glavu - a sad dalje polako.

Vatra - ja ću isto koristiti Puregon - slijedeći tjedan krećem - to mi je prvi postupak. Zašto ti nisi koristila one iglice koje se koriste uz Pen? Ja ću koristiti te kako mi je sestra pokazala - super su kratke, guraju se do kraja pod 90°- i to mi je super. Zapravo nemaš gdje pogriješiti - niti preplitko ubosti - niti predaleko...

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj vatra86 prvotno napisa Vidi poruku
    Pitanje..malo cu se praviti glupa jer sam ipak iz med.struke..e ovako..dala sam si puregon subkutano u bedro jer jedino tu imam malo masnog tkiva, s iglicom za inzulin, bolilo je i malo mi je nastala kvrzica.nekako si mislim da sam si je dala vise povrsinski.e sad valjda si mogu tom iglom ubosti pod 90 stupnjeva a da ne dodje do misica..valjda ste me skuzile..kad ja dajem drugima nekako mi je lakse nego sebi, i cak me cure hvale da ih nista nije bolilo.
    Ne znam za puregon, al ja sam gonale davala ukoso, otprilike 60 stupnjeva, u trbuh. Koliko god malo masnog imas ba trbuhu je najlakse uloviti kozu i piknuti ispod nje a da ne diras u misic. Samo je bitno da ustipnutu kozu pustis tek kad je iglica skroz unutra.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •