za Frćkinog muža
Imam jedno neugodnjak pitanje...Sad već deset dana uzimam estrofem (trenutno 6 komada dnevno) i užasno me svrbi ulaz u rodnicu. Jel moguće da je to dvoje povezano? Da li je netko imao slično iskustvo i rješenje?? Hvala
![]()
Pozdrav svima. Zelim vam srecu i drzimza postupke.
Puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima za sto god trebate.
Ja sam na kraju zavrsila na hitnoj operaciji zbog unutarnjeg krvarenja pri jako niskoj beti. Druga laparotomija u manje od godinu dana. Slijedi oporavak i skupljanje snage za dalje
Mima32 puno,puno,puno mi je žao, baš sam mislila da se sev smirilo kod tebe nakon izlaska iz bolnice. Drži se draga, skupi snagu, uz tebe smo.
Mima32, bas mi je zao. Drzi se, draga,![]()
mima32žao mi je, stvarno loša vijest! Drži se, želim ti što brži oporavak i skupljanje snage!
Mima bas mi je zao, drzi se i zelim ti brz oporavak.
A joooj mima bas mi je zao da si to morala prolaziti...nadam se da je ovo kraj tvojih ruznih iskustva i da ce napokon krenuti sve na pozitivu.zelim ti brz oporavak... Grlim
Mimabrz oporavak draga i nek sve to ruzno ostane iza tebe...
Vatra pikalice sretnooooo do neba.. svima u postupcima, cekanjima ~~~~~~~~, tuznicama zagrljaj..
Ja sam 8dc i jajnici me rasturajune kuzim koji je sad vrag.. jedva cekam iduci tjedan kad se dr vraca s godisnjeg da vidim sta dalje.. jer bez duphastona iducu mengu cekat cu mjesecima a strah me uzet ih na svoju ruku i ne znam smijem li... Bas mi nisn ide od ruke..a voljela bih fet odradit prije godisnjih u 8 mj..
mima grlim, cure su sve rekle..
jejja zasto ne bi uzela duphaston, meni je on trajna terapija kad god nisam u postupku. a i dok je rekao da je svejedno - duphaston, utrici ili crinone, da si prilagodim kak mi pase.
Znaci ne trebam pauzirat zbog neuspjesnog postupka? Mogu krenut od 11dc s njima? I ako slucajno bude fet iduci ciklus ne smetaju? Ooo bas si mi pomogla![]()
kazem, ja ih pijem uvijek, svaki ciklus kad nisam u postupku, 16-25 dc. na tvom mjestu bih provjerila s dokom za svaki slucaj, al ne vidim zasto ne bi pila.
I ja sam odmah ciklus nakon postupka bila na duphicima. Samo sam ih pila negdje od 22dc, dali smo jajnicima priliku za potencijalnu ovulaciju
tina29 i tebi pusakako si?
Drage moje evo da se ja opet malo javim. Moj slučaj još nije riješen. Beta je i dalje u padu. Danas vađena i 67 je... na UZV se vidi nešto veličine 2mm...ostatak tog gestacijskog valjda. Od sutra uzimam Duphastone i nadam se krvarenju kroz 2 tjedna. Ako ne bude proslo tako...ipak ću na kiretažu. Nadam se da ako je već beta padala od 5500 da će i dalje...nakon tih 67. Držite fige. Svim betočekalicama i čekalicama koječega držim fige, a tužnicama šaljem hug![]()
Evo cure 2009.smo započeli svoju Mpo priču.
Imamo jednog malog dječaka.
u subotu sam bila na punkciji dobili 8 jajnih stanica,4 se oplodile.Jucer mi vraćene 2 mrvice.Sad smo na čekanju.
najduzih 14 dana!
Svima želim puno uspjeha i sto veće bete!
curke trebam pomoc da li je netko imao hemeroide i išao u postupak? Da li moram zvati Petrovu za to?
Ne smetaju hemoroidi za postupak...ne kuzim na sta mislis...
nije bas za hvalu ali ja ih imam i to unutarnje, muci kaj pijem folnu, moram poceti sa bromergonima i stimulacijom , pa ne znam kak mi crijeva budu reagiirala na sve to! Inace imam kremu sa kojom se mazem valjda bude proslo za tjedan dana!
snupi, ja ti toplo preporučam mazanje hemoroida kantarion uljem. Mene je spasilo nakon gubitka naših beba kada su me između ostalog napali i hemoroidi
Nisam baš u tijelu, pa šaljem svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Svim tuznicama
Cure molim Vas da li je koja imala slično iskustvo..naime bila sam na kontroli i nije bilo vidljivih folikula pa sam dobila duphastone..popila sve kao i inace,no sada nema krvarenja vec 13 dan od zadnje tablete,zabrinuta sam sto se desava...trebali bi u sredinom mjeseca u postupak ali od moje m.ni traga![]()
snupi ...sto se tice hemeroida,znam da se puno ljudi spasilo sa svinjskom masti![]()
mima i strašna,baš mi je žao kaj morate to prolaziti
malena~~~~~~~~~~~~~~~za lijepu betu za 12 dana
mima, ajme draga, baš mi je žao što se na kraju tako iskompliciralo
a kak si skužila unutarnje krvarenje? imala si bolove?
strašna, grlim
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mima32,strašna,drage moje ženice šaljem vam veliki zagrljajkad će to više završiiti...
malena2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepu betu ili pozitivan test za dva tjedna!
frćka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnju punkciju!
I malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve u bilo kojoj fazi postupka![]()
Cure, hvala svima na podrsci. Divne ste
Ginger, u nedjelju me poceo bolit trbuh, kao gadan urinoinfekt i bolan na dodir. Kasnije se pojavila bol izmedju vrata i ramena pa sam otisla na hitnu. U tom trenutku je jos sve bilo ok. Ruptura se dogodila na hitnoj. Zavrtilo mi se, bilo mucno, preznojila se, zujanje u usima. Sve trajalo trenutak. Nakon toga pad tlaka, ubrzan puls i pad hemoglobina. Sva sreca pa se to dogodilo u hitnoj jer sad ne bi pisala po forumu. Druga laparotomija u 11 mj. Nije lako al ne dam se.
Ajme mima pa ti si dosla na hitnu u zadnji cas..i jos si pala u sok..draga nasa mima..koji si ti borac..skidam kapu..i saljem jos jedan hug.
Mima zao mi je sta ti sve to dogodilo! Kad pomislis da ne moze gore.. opet mozeBrz oporavak zelim!
Posljednje uređivanje od Snekica : 06.06.2013. at 15:00
Mima dobro da si bar bila na hitnoj, isto želim da se oporaviš čim prije
ja če se malo prešvercati i na ovo staviti veliki x!!!
vatra draga pitala si me kak sam,ja sam ti super,bebač također,šaljemo ti puse i želimo da nam iz ovog postupka ostaneš trbušasta tako da evo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~puno,pu no,sretno draga!
puse svima i još malo za sve~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~
Nije me bilo neko vrijeme, ali svim curama za što god da treba šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~
Mima i Strašna držite se. Ovo je nažalost dio života u kojem treba imati oooogromnoo strpljenje. Vjerujem da ćemo sve mi koje se toliko trudimo za naše male srečice jednog dana ipak doći na red, samo treba biti strpljiv.
Žužy, Tina, hvala puno! Nadam se će sutra biti jedna, ali vrijedna js!
Mima, opet moram reći kako mi je jako žao šta sve to prolaziš!![]()
Mima32, jako mi je žao, ali eto i u nesreći sreća... nek bude zadnja neprilika koja te snašla. Zaslužila si nagradu, mila...
Pusa!
Pitanje..malo cu se praviti glupa jer sam ipak iz med.struke..e ovako..dala sam si puregon subkutano u bedro jer jedino tu imam malo masnog tkiva, s iglicom za inzulin, bolilo je i malo mi je nastala kvrzica.nekako si mislim da sam si je dala vise povrsinski.e sad valjda si mogu tom iglom ubosti pod 90 stupnjeva a da ne dodje do misica..valjda ste me skuzile..kad ja dajem drugima nekako mi je lakse nego sebi, i cak me cure hvale da ih nista nije bolilo.
Mima, Strasna... Saljem vam zagrljaj, drzi te se
Mima, Strašna![]()
....jako mi je žao što ste sve to pretrpile
![]()
Mima - to je tragično što si sve prošla... ali nemoj očajavati, glavu gore i pozitivno - izvukla si živu glavu - a sad dalje polako.
Vatra - ja ću isto koristiti Puregon - slijedeći tjedan krećem - to mi je prvi postupak. Zašto ti nisi koristila one iglice koje se koriste uz Pen? Ja ću koristiti te kako mi je sestra pokazala - super su kratke, guraju se do kraja pod 90°- i to mi je super. Zapravo nemaš gdje pogriješiti - niti preplitko ubosti - niti predaleko...