Stranica 121 od 155 PrviPrvi ... 2171111119120121122123131 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 6,001 do 6,050 od 7722

Tema: ODBROJAVANJE 1/2013

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Draga

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Da prestanem sa utrićima?

DiDi446 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Sa utricima se prestaje ako je test ili beta negativna..tako da vjerujem da mozes!
    Zao mi je!!! Drzi see

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Frćka, nemoj prestajati s Utrogestanom dok ne izvadiš drugu betu. Ako bude padala, tada ćeš moći prestati. Uglavnom, moraš se javiti liječniku i on će ti reći što dalje.

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Frćka žao mi je!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Frćka žao mi je! Drži se!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Frćka izvadi još tu betu u petak kad je službeno pa se onda javi i reci kakva je bila situacija s testom i betom, vjerojatno će ti reći da prestaneš s utrogestanima jer nema smisla

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ajoj Frcka, ne prekidaj terapiju, ali ne nadaj se puno

Neki dan tek sam napisala da si men iznenadila s tim 4-stanicnim embrijem 3. dan koji se ocito "ulovio" no samo za kratko
    Posljednje uređivanje od Kadauna : 24.06.2013. at 16:25

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

frćka baš mi je žao! ako nisi još procurila, nastavi s utrićima jer ako će menga krenuti, neće ju spriječiti utrići. za najbolji mogući ishod
    betačekalice mislim na vas.. hrabro do kraja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ja sam danas podigla svoje lijekove i sad čekam / ne čekam vješticu. Dr mi je rekla da me želi vidjeti trudnu kad se vrati s go, ja sam njoj rekla ću umjesto na fm doći na uzv čuti srčeko

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

A Frćkice draga !

Osoblje foruma amazonka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Frćka, i ja ti mogu potvrditi da betu izvadiš još u petak.
    Da, beta nije...

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    Frćka izvadi još tu betu u petak kad je službeno pa se onda javi i reci kakva je bila situacija s testom i betom, vjerojatno će ti reći da prestaneš s utrogestanima jer nema smisla
    Poslušam onda tako! Hvala cure, i na savjetima i na podršci! Žao mi je što sam i vas razočarala, znam da je svaka trudnoća sreća za svih i nada za nas same!
    Svima betočekalicama i čekalicama držim fige! Ne mogu vam opisat kako je bilo ljepo biti trudan ovih par dana! Najljepši osjećaj ikad, neopisivo, pogotovo što mi je bila već malo i mučnina...Bio je poseban osjećaj uz vas i vaše veselje! Ali razveselit ću ja vas kas tad opet i jedva čekam prvu koja će sad razveselit sve nas zajedno! Dobro sam, šta ću sad!
    Svima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Frćka šaljem hug...

piki avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    690

Početno

Frćka

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Aaaaa Frćkice pa naravno da ćeš nas opet uskoro razveselit i to sa veeeeeelikom betom!

špelkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Draga Frćka, šaljem ti jedan veliki ! Sljedeći put će biti velika beta

orhideja. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Citiraj Frćka prvotno napisa Vidi poruku
    Poslušam onda tako! Hvala cure, i na savjetima i na podršci! Žao mi je što sam i vas razočarala, znam da je svaka trudnoća sreća za svih i nada za nas same!
    Svima betočekalicama i čekalicama držim fige! Ne mogu vam opisat kako je bilo ljepo biti trudan ovih par dana! Najljepši osjećaj ikad, neopisivo, pogotovo što mi je bila već malo i mučnina...Bio je poseban osjećaj uz vas i vaše veselje! Ali razveselit ću ja vas kas tad opet i jedva čekam prvu koja će sad razveselit sve nas zajedno! Dobro sam, šta ću sad!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

draga

hrki avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Draga Frcka saljem ti ogroman hug.Uskoro ce se forum tresti od tvoje bete

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Frcka bas mi je zao, iako je biokemijska kao dobar znak

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Frcka veliki zagrljaj.

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Frćka prvotno napisa Vidi poruku
    Svima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Frćkice draga, znam da su ti sada riječi utjehe možda suvišne i voljela bih da mogu odagnat ovu tugu koju osjećaš,ali znaj da je svaki pokušaj korak bliže ka cilju... Grlim te...

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Frćka, draga, žao mi je! Cure su već sve napisale, sve dobre savjete dali, a ja ću te samo I da, Bubimitka dobro zbori, kažu da je biokemijska dobar znak! Sretno!

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj kika222 prvotno napisa Vidi poruku
    Frćkice draga, znam da su ti sada riječi utjehe možda suvišne i voljela bih da mogu odagnat ovu tugu koju osjećaš,ali znaj da je svaki pokušaj korak bliže ka cilju... Grlim te...
    Lijepo rečeno, potpisujem!!

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Svima dobro jutro i !
    Ajmo betočekalice, vratite mi osmjeh na lice! Čekaaaam!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ostalo ih 3 komada- transfer sutra!

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Ajmo Snupi za dobitni transfer!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Snupi ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nam objavis beturinu za 15 dana

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

ajme, frćka, žao mi je

snupi, ~~~~~~~~~~~~~~~~~za divnu betu za 2 sedmice

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

SIJEČANJ 2013. (6)
    luc, PFC Prag, 1. AID
    legal alien, Petrova, IVF (nakon 3xIVF/ICSI, 1xIVF, 1x sekundarni IVF/ICSI) gemini
    sirena 28, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
    kruca, Vg, IVF (nakon 6xIVF)
    tina29, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
    edina, IVF (nakon 2xAIH)

VELJAČA 2013. (4)
    sivka, VV, IVF (nakon 4xAIH, 3xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
    Bubimitka81, IVF Centar, IVF (nakon 1xAIH, 3XIVF)
    pilek, Petrova, IVF (nakon 2xAIH) gemini
    Štrumfet@, VV, IVF (nakon 3xIVF)

OŽUJAK 2013. (5)
    Bluebella, PFC, FET (nakon 1xIVF/ICSI, 1xIVF/PICSI, 1xFET)
    Pinar, PFC, 1.IVF gemini
    željkica, CITO, IVF (nakon 1xIVF, 1Xsekundarni)
    barbi26, IVF Centar, IVF (trudilica za drugu bebu, nakon 1xIVF, 1xFET)
    butterfly101, spontana trudnoća (nakon 7xIVF, 1xsekundarni)

TRAVANJ 2013. (7)
    Muma, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xIVF)
    ANGEL_26, IVF/ICSI gemini
    Vanesa, VV, FET trigemini
    corinaII, Cito, FET (nakon 1xAIH, 5xIVF)
    leeloo77, PFC, IVF/ICSI (nakon 2xAID, 2xIVF/ICSI, 1xFET) gemini
    magi7, Ri, IVF u prirodnom ciklusu ( trudilica za drugu bebu, nakon 1xFET, 2xIVF)
    Ginger, Betaplus, IVF u prirodnom ciklusu (trudilica za treću bebu, nakon 1xIVF)

SVIBANJ 2013. (8)
    Berina, Bahceci, IVF/ICSI (nakon 2xIVF/ICSI)
    karla1980, Maribor, FET, trudilica za drugu bebu
    nov@, VV, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI)
    innu
    inaa, Cito, IVF/ICSI/TESA (nakon 5x IVF/ICSI/TESA)
    Vrci, Betaplus, IVF (nakon 3xIVF, 1xFET)
    dora<3, Vg, 1. IVF/ICSI
    đurđa76, PFC Prag, IVF (trudilica za drugu bebu)

LIPANJ 2013. (1)
    boss, Maribor, IVF/ICSI/TESE

Čekalice bete~~~~~~~~~~
    merssi, IVF (nakon 1xIVF) 27.06. +
    Frćka, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 4xAIH, 1xIVF) 28.06.
    Marnel, KBC Osijek, IVF (nakon 1xIVF, 1xIVF/ICSI) 28.06.
    Zima77, IVF Centar, IVF (nakon 5xIVF) 28.06.
    vatra86, Ri, IVF(nakon 1xAIH, 2xIVF u prirodnom ciklusu) 01.07.
    elen, VV, FET ( nakon 2xIVF/ICSI, 1xFET) 01.07.
    sybylle, IVF Centar, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI) 02.07.
    Daka, Vg, 1. AIH
    linalena, Petrova, IVF/ICSI (nakon 5xIVF/ICSI, 4xsekundarni IVF/ICSI) 05.07.
    DiDi446, SD, AIH (nakon 1xAIH)
    Ruthy, SD, IVF (nakon 1xIVF)
    splicanka30, Cito, 1xAIH
    valii, Mb, IVF
    inspire_me, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF)

Čekalice transfera~~~~~~~~~~
    snupi, Petrova, IVF (nakon 2xIVF)

Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~

Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
    ana 03, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); nestrpljiva anka, Petrova, 1.IVF/ICSI; špelkica, VV, 1.IVF

AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
    suzy.s, KBC Ri, FET (nakon 12xIVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu, 1xsekundarni); sara10, Cito, FET (nakon 3xIVF, 1xFET)

ON-GO
    6/2013 ~~~~~~~~~~

Ajvi, VV, 1.IVF; amy2004, Petrova, AIH; Anaši1507, KBC Split, IVF (nakon 3xIVF, 3xFET);
    ARIANM, Vg, FET (nakon 1xAIH; 5xIVF/ICSI); bmaric, PFC, AID (nakon 1xAID);
    bubaba, Petrova, FET (nakon 3xAIH, 1xIVF); Ftičica, Petrova, AIH (nakon 1xAIH);
    ljubilica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF/ICSI); malianđelak, Betaplus, AIH (nakon 2xAIH);
    mateaaa28, Cito, FET (nakon 1xIVF/ICSI); Matko, Cito, IVF (nakon 3xAIH);
    Nina30, VV, IVF (nakon 3xAIH, 3xIVF); roan, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 3xAIH);
    sanjalica82, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); Sneki41, Petrova, IVF (nakon 1xIVF);
    tajcigb, VV, IVF/IVSI (nakon 1xIVF/ICSI); una99, Petrova, IVF (nakon 2xIVF);
    Vita22, Ri, IVF (nakon 6xIVF, 1x sekundarni IVF); xena.mbk, Cito, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 2xIVF/ICSI)

07/2013: Mary123, Petrova, IVF (nakon 2xIVF); Tasha1981, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); mostarka86, IVF/ICSI, Cito (nakon 4xIVF); dazler, Vg, IVF (nakon 1xAIH, 1xIVF); Sandra1971, VV, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 4xIVF, 1 IVF u prirodnom ciklusu); Kjara, VV, IVF (trudilica za drugu bebu, nakon 1xFET); wanna be mommy, Petrova, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI); riba76, VV, FET (nakon 1xIVF); hrki, VV, IVF (nakon 2xAIH, 3xIVF, 1xFET); piki, VV, IVF (nakon 3xIVF, 1xFET); tikki, Betaplus, FET (nakon 2xAIH, 7xIVF/ICSI, 1xsekundarni ICSI, 1xFET); marincezg, VV, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 7xIVF/ICSI); jejja, Ri, FET (nakon 2xIVF); paty, RI, IVF u prirodnom ciklusu (trudilica za drugu bebu); tonkica, Petrova, FET (nakon 1xIVF)

09/2013: MAMI 2, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); BubaSanja, SD, IVF (nakon 3xAIH, 2xIVF/ICSI, 1xIVF); bernica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); bubekica, VV, IVF/ICSI (nakon1xIVF/ICSI, 2xFET); doanna, SD, IVF (nakon 2xAIH, 2xIVF/ICSI); s_iva, IVF (nakon xxIVF); Lotta81, Vg, IVF (nakon 4xIVF/ICSI, 1xsekundarni IVF, 1xFET); tantolina, Ri, IVF ( nakon 8xIVF); lberc, VV, IVF ( nakon 6XIVF, 3xIVF u prirodnom ciklusu, 1xFET); prava ovčica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); Dea2010, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xITI, 5xIVF, 4xIVF u prirodnom ciklusu); kiki30, KBC Ri, FET (nakon 8xIVF, 1xFET, 2xIVF u prirodnom ciklusu); valiana, PFC, IVF (nakon 1xIVF); sandy0606, VV, IVF (nakon 1xIVF)

10/2013: zelimo_bebu, Vg, IVF (nakon 1xIVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu); mg1975, VV, IVF (nakon 1xIVF/ICSI )

11/2013: dino84, Ri, IVF (nakon 1xAIH, 4xIVF, 1xFET)

Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
    2hope, aboni76, Abys, Afraid, ajma, aleksandraj, amber, Ameli, anabela1, andi33, anica0508, antesa, Anja &ja, applepie, arlena, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, bananka, Barbarella, barkica, Bea, beb – san, believes, belma3, bobo32, bohinj, bonim, brigitta, Brunna, bubamara!, Bubamara 87, bubili, bubimitka, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, clematis, cosmic, cvjet, cvjetić, Cvitaa, cvitka, Čičkolo, Črkica, d13, DaBaR, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, Darkica, darmar, dea84, Deamar, deniii, Desideria, Dhea, dim, dino84, *DJ*, dola, Dona, Donkey, dorina199, drama_queen, dreamgirl, edinas, ELA28, Elena 85, ema1, emocija, Frodo, Gabi, gljiva, grožđica, hannah8, hedoniza, Helena5, Hoću bebu, hope, inada, inana, inesica_85, Inna28, innu, ivana101, Ivana0409, iva.gita, ivana83, ivanchi78, ivanica86, ivica_k , ivka, ivka13, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , jo1974, jojo, jopam, kata.klik, keti10, kika222, kinki, kkipilek, kleopatra, kokos, krgina, kriistiina, krojachica, Kyra Ars, Lana77, lana2401, lara39+, lastin rep, laky, ledena, LeeLaa, Lejla37, leptirić82, Leva, libicaa, ljubi, Loly, LOTTOS, luc, luna1, lucija83, ljiljan79, ljube, magnolija13, m arta, MAJA14, majahu, majalena, majalina, MajaPOP, Maja_st, Mala Maja, mala i/ili mali, malena2, manchi19, *Mare*, mare77, Mare85, Mare O., marijakr, marija_sa, mario, marnie, Martinstoss, martuška, MARYTA, mativa, matty569, M@tt, mayica01, medeni.angel, Medicandy, Meki, Mery0908, mery, metkovk@, milivoj73, mima32, mima235, Mini3, miny, mishica_zg, Missixty, miška, monja, mravak, mrvica7, mssnoopy1204, Nana Mo, Nellie, nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, NinaDrv, nina70, nina977, nirvana, njofra75, nora208, olea77, olivera, Orhideja, orhideja., Ozana, Papiga.Capo, PetraP, pinny, pirica, plavo oko, _plavusha_, plavuša 007, polo, polončica, pongo, pretorija, prima, Prozerpina, ptica1, pukica678, renna, rimela, Rominka, RuMo, ruža82, sabas, sami_os, sanchica, Sanja001, Sanja1, santana, sara69, sg12, sildad, sissy75, skandy, slatkica, smarija, Smarta, Snekica, sonječka, sos15, Spa, Stena, Strašna, strijelac, sunasce, sunčeko71, taca70, talia7, tantolina, tetadoktor, The Margot, theorema, Tigrical, tiki_a, TinaB, tina_julija, Tinkica, tinka10, Tomek, Toyota, TrudyC, tvigy, Vagica, Vali, vedre, vesnare, vikica, Vrci, vrtirepka, Vuk, weda, zasto_bas_mi, Zeena, zeljka84, zlatta, zlo28, Zvijezdica1, Želim bebu, žužy

lista "po narudjbi" vatra86

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Pa to je listurina, koliko betocekalica a tek on-go..ima da popunimo taj 6 mj za sve mjesece do sad..a vidim da ni 7 nije daleko.. Lipe moje ~~~~~~~~~~~~~~~ da nam krene ludilo beta na topicu!!
    Bubi klanjam se..hvala i
    P.s. Svrbi me testic!!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Jesi ga prontala za ujutro?
    bubi za listu
    Posljednje uređivanje od Snekica : 25.06.2013. at 21:37

Zima77 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

I mene mislim da ću sutra brevactide sam primila u petak ,valjda mogu

Kjara avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

~~~~~~~~~za sve pikalice,cekalice postupka,bete,trudnice i sve vas

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

bubekica izvini ali moram te ispraviti moja mrvica nije iz maribora vec iz postojne dr res napravio. svaka ti cast kad sve uspijes pohvatati.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj boss prvotno napisa Vidi poruku
    bubekica izvini ali moram te ispraviti moja mrvica nije iz maribora vec iz postojne dr res napravio. svaka ti cast kad sve uspijes pohvatati.
    Oprosti, pobrkala sam. Ma bitno da drzavu nisam fulala
    ~~~~~~~~~~~~ za dalje!

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

snupi, sretno danas!!!!

i svima ostalima samo jer kasnim na posao

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Snupi ~~~~~~~~~~~~~~~
    Vatra ~~~~~~~~~~~~~~~
    i svim ostalim čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

bubekica ma svaka čast za listu!

Svim čekalicama šaljem punoooo puh-puh,pa da što prije završite na gornjem dijelu bubekicine liste!

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Jutro cure!

Frčka - jako, jako mi je žao!!!

Jučer mi je bila aspiracija i strašne bolove sam imam navečer. Danas mi je već puno, puno bolje - a pogotovo zbog vijesti iz laboratorija da imamo 5 oplođenih jajnih stanica!!!!!

Sutra opet zovem, pa bumo vidjeli kad će biti transfer.

Vatra - ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliki +!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj nestrpljiva anka prvotno napisa Vidi poruku
    Jutro cure!

Frčka - jako, jako mi je žao!!!

Jučer mi je bila aspiracija i strašne bolove sam imam navečer. Danas mi je već puno, puno bolje - a pogotovo zbog vijesti iz laboratorija da imamo 5 oplođenih jajnih stanica!!!!!

Sutra opet zovem, pa bumo vidjeli kad će biti transfer.

Vatra - ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliki +!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Braaavooo i za 5 !

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

anka,snupi,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~ za transfer!
    vatra,merssi još malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~ za pluseke!
    Posljednje uređivanje od žužy : 26.06.2013. at 12:11

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

vatra češ izdržat do 1.07 ?

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Bubekica mene s liste 7/2013 prebaci u 9/2013 molim te
    Curke ~~~~~~~~~~ za bete

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Beta 15.07.....
    E sada se trebam naoruzati strpljenjem.

Svima zelim puno srece za sto vam god treba!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ne brini i ja imam betu 09.07. !Navijam za sve kao i za sebe!!

Kjara avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj jejja prvotno napisa Vidi poruku
    Bubekica mene s liste 7/2013 prebaci u 9/2013 molim te
    Curke ~~~~~~~~~~ za bete
    bubekice i mene

Kjara avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

čekalicama bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da ju smireno dočekaju

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Evo i mene....da vas obavjestim o novostima. Uglavnom, nakon cjelokupne agonije, krvarenje je došlo...13.6. Obilno i bolno...ipak izdržala sam bez liječničke pomoći. Kad je stalo, otišla sam kod svog gin na pregled...i reče mi da se sve lijepo očistilo samo. I ponovila sam betu...0,7 je....
    Ipak ovaj ili iduci tjedan cu svakako oici i na VV na pregled. I eto...zavrsilo i to...

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Strašna ajde napokon... dok se sjetim kad je sve to počelo..
    snupi,bmaric ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepu beticu uskoro!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Anka ~~~~~~~~~ za tulum
    Butterfly a izdrzat cu valjda, kao i s prvim testicem
    Strasna super da si se javila, bas sam mislila na tebe nedavno, ajde nek je i to zavrsilo..zelim ti puuuno srece...
    Iiiiiiiiiii svima kolektivne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •