Vatra i moj test bio isti..........sretnooo
Jooooj cure hvala vam, ali ja jos ne slavim..u ponedjeljak cu ako bude dobra beta..
Iii hvala Jejji na postavljenoj slicici..
Idem na pizzu sada iako sam jaaaako umorna od shoppinga..
Evo me napokon doma! Gonali u frižideru, sutra počinjem s pikanjem! Objasnili su mi kako ih koristim, ali sad kad sam došla doma sam sve zaboravila! Skužila sam prvo nela igla, pa na 37.5, pa istisnem zrak, pa tavim drugu iglu, nariktam 150, pa se ubodem! Nisam skužila jel nategnem kožu il šta? Ako se nekom da napisat kako točno ide može na pp!Savjet dr. ajmo dalje jer ja krećem na godišnji sve do polovice 8! Tako da eto mene opet s vama u utorak 1.folikumetrija!
Do tada pikalica i šta već treba! Naravno, ne na sunce, ne kupanje...
frčka big huh i ostalim tužnicama veliki zagrljaj!
vatrapa čestitam i sa nestrpljenjem čekamo veliku betu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zima draga i tebi čestitke od srca!
cure moje drage neka vam je trudnoča lijepa,bezbrižna i sve školski! puse!
svima puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za što god vam treba!![]()
hvala vam, pokusavam mirovati ali vrag mi ne da mira pa sam bila vani jedan, odhodala mali krug oko zgrade.
Frćka baš si hrabra!sretno si bockanjem i neka bude sretno!!!
Strasna saljem zagrljaj.
Frcka odlično odma kreces dalje i navijam da bude uspješno, sretno.
Frcka zeno!! Pa nisam to ni srecu zazeljela s bockanjem... Ma zelim ti da ti ovo bude zadnji postupak i da nam lijepo budes trbusasta.. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Haha hvala Željkice, Tonkice, Vatrice! Tako mi nekako lakše! Da li moram inekciju do kraja ubost pa počet ispuštat G ili malo samo?![]()
Frčka, evo ja ću ti kao jedna iskusnjača po pitanju pikanja ( radi se o dijabetesu, ali sve su to slični penovi) odgovoriti! Znači prvo istisneš zrak na 37,5 a onda napneš na jedinice koje si trebaš dati. Iglu gurni do kraja u trbuh ( ili gdje si već daješ) istisni jedinice i odbrojiš do 10 pa izvadiš iglu van.
Inače i ja sam na Gonalu i isto startam danas, sretno!!
Možda da se ne zaštopa iglica. Neznam točno, a ionako ih u kutiji imaš 14 komada pa ih iskoristiš u potpunosti
Jednostavnije ti je stisnuti mjesto uboda ( kao manje je bolno)! Ali gle, kako ti Ruthy kaže, ako ti nije svejedno odi na hitnu?! Ali stvarno ova pikanja s penom nisu tako strašna, strašnija su ona s velikim iglama kao npr. Cetrotide!!
jutrokolačići, šunkica s jajima, vrući tost, pa opet
drage moje da nam bude lijepi dan, pri tome je vrijeme najmanje bitno, zar ne
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve koje danas vade betu, čekaju srčeka, punkcije i transfere
Frćka mislim da Tasha govori o penu, ti miksaš sama gonale jel tako onda imaš 2 igle s onom dužom izvlačiš tekućinu van i onda ubodeš u prah nakon što si s tim gotova promjeniš iglu, istisneš zrak, obrišeš mjesto uboda i uštipneš lagano kožu s 2 prsta i ubodeš do kraja u trbuh i pomalo istisneš van i izvadiš iglu...imaš i filmiće o tome probat ću nać
Frćka, ako uzimaš Gonal u šprici u kutiji su dvije igle.
Velika je za mućkanje, manja je za bockanje.
Osim toga unutar svakog pakiranja imaš upute.
a kaj se tiče pikanja, odi prvi puta da ti netko pokaže a onda sama - nije to problem a uštediti ćeš si puno vremena
mene recimo pika mm, nije da ja ne bi , ali on to voli pa nek mu budi, to je jedino u čemu sudjeluje (kada mi neće pomoći s utrićima)
i sada neki dan s fraxiparinom, krene on prema trbuhu ko i inače, hoće piknuti i igla mu se odbije, umrli smo od smijeha - odbila se ko da mi je trbuh od čelika a ne od sala
Eto trebalo bi ti biti tu
http://web.potpomognutaoplodnja.info...ursi&Itemid=63
Mislim da Frčka ima isto kao i ja pen, jer mora prvo istisnuti zrak na 37,5 pa naštimati jedinice...
Frčka ispravi me ako griješim...
Je i kod mene je pen, samo mi sestra rekla ako sam dobro zapamtila da nakon što istisnem zrak zamjenim iglicu ili sam ja nešto pomiješala?
Nisam onda skužila Frćku, a i neobično mi je da je Rijeka uvela penove to je nešto novo
Ni sam ni ja.Znači ipak pen, sorry.
Ako naletiš do Zg-a piknem te ja![]()
Hahaha nemoj reć dva puta! Ja se divim svima koje ste to prošle, meni je muka od juče jer se igala užasno bojim! Od štoperice mi oba puta bilo slabo, hladan znoj...Mislim da ću s tim penom hodat okolo i žicat ko će me piknut! Dr. opće mi radi danas ujutro, baš sam se ponadala!![]()
ma odeš na hitnu, Frćka, i ništa ne glumiš već kažeš, nemrem ja to samajooj mila, samo hrabrooo
Ruthy nije ti loša ideja, probat ću sama, ako mi bude frka i ne skupim hrabrosti, odem ja!![]()
Držim ti fige i mislim na tebe između 17 i 18 h![]()
MM hvala na filmiću, na poslu mi komp neda otvorit, al ću doma bacit oko!![]()
Frcka? Mogu ti ja sutra dati Gonal?![]()
ako ste iz zga na ceu u petovoj te mogu piknuti, ja imam srece kaj se družim sa medicinarima, meni nije bio problem nego kaj moj m uz pada u nesvijest kad vidi iglu i krv!
Cef u Petrovoj! Linalena kako se osjecas kad je tvoj dan D?
Kavicaa,rakijica,i ini napici
Dobila sam sve nalaze,od štitnjače i trombofilije,i kolko mogu skužiti sve je ok,jedino mi za PAI-1 piše da sam heterozigot 4g/5g.
17.7. imam termin kod Dr. u Petrovoj i naaaadam se skorom FET-u
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~ za danas!
Zuzyza nalaze i ~~~~~~~~~~~~ za fet..
Moze Frcka uz kavicu umjesto keksica jedna pik pik..![]()
Piše tu pod kutem od 90? Pa šta okomito na trbuh? Ja sam mislilaplitko pod kožu ukoso? Ajme jesam dosadna!!!
Zima77 cestitam!![]()
Da Frcka pod 90, male su iglice..
Zima i ovdje malo da poskocim![]()
Zima juhuhuhu cestitam od srca!!!!
Zima supeer,čestitam
Frćka,vatra!Di nam je nestala merssi?
Frćka,ma nemreš fulat,primiš špekeca,ubodeš i voila...bitno da uđeA ako ti se baš jako pije kavica,dojdi do kc pa ću ja da te piknem
![]()
Hahaha cure divne ste! Neznam gdje prije da krenem s priborom za operacijsku?Istra, Koprivnica, Zagreb, Rijeka! Pogledala sam filmić, do pola i sad mi je muka!
Ma lako to,zatvorim oči, svom silom zapucam i počnem bježat s iglom okolo!Nego, ma Zimaaaa kako dobrooo! Koji filing ha? Evo moja partnerica sa transfera javila betu 399! Veselje!
![]()