Bluebella - nisam dovoljno pojasnila: moja gin mi je otvorila bolovanje za komplikacije za postupak?! Još ne znam da li sam trudna ili ne.
Hvala!!!
Ili N97 ili N98 - i jedno i drugo je ok - pogledala sam. A kad su mi već sve proknjižili na N98 - nek ide preko HZZ (dovoljno im plaćam inače od plaće).
Snupi,Linalena cestitam cure na betama uzivajte,zasluzile ste!
Snupi, još jednom čestitke i ovdje!!!
Linalena i tebi čestitke od srca!!
Bluebella - za 6.mjesec sam dobila onaj dio od poslodavca koji sam uistinu i odradila. A ostatak (za 48 radnih sati što sam u lipnju bila odsutna od posla) trebam dobiti od HZZ - kad im donesem one neke papire.
snupičestitam i ovdje!!!
linalenakrasna beta
cure, neka vam je školski do kraja!!!!!!
ajmeeeeee...snupi i lina su nam trudnice!!!!!
Koje predobre vijesti...baš ste mi uljepšale ovaj dosadni bolnički dan.
Želim vam prekrasne trudnoće i mirišljave beboline.
Iiiiiiiiiiihaaaaaaaaaaaaj!!!!!
Opa miki!!!Čestitam Vam trudnice drage! Da vam trudnoća prođe u redu i mirno od heerza vam želim
ooooo koje dobre vijesti!!!!!!!!SNUPI I LINALENA ĆESTITAM!!!!!!!!!!!![]()
linalena, snupi, čestitam od srca na prekrasnim betama i želim vam dosadne školske trudnoće.
Ovakve krasne vijesti čine čekanje lakšim.
Linalena i Snupi, bravo cure, samo naprijed ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
!!!
I ostalim betočekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nas obraduju i poprave statistiku za 2013.g.!!!
snupi, i ovdje čestitam, vidiš da sam bila u pravu!!!!
linalena, svaka čast, sad školski dalje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Linalena i snupi čestitkeUživajte curke u spoznaji: trudne ste!!!
snupi i linalenacestitam cure, sad samo hrabro i lijepo naprijed
Snupiiiii
Linalena, i tebi cestitke
Super, nek sve bude lijepo i knjiski dosadno do kraja![]()
Snupi čestitke od srca na lijepoj beti , super.
Linalena i tebi također čestitke .
Bravo cure i sretno vam dalje onak laganini po školski.
Linalena i snupi bravo, čestitam vam od srca![]()
Heloo djevojčice. Pitanje je li rano vaditi betu sutra 12 dan? 14 dan mi je u petak A na bolovanju sam do nedjelje pa sam zbog toga u brizi jer da se slučajno bude trebala ponavljati A ako je ne bude da se u miru isplačem. U dilemi sam pogotovo sto se radi o četverostaničnom.
.........
Anci ja sam ju vadila 13 dan pa vidis kakva je ispala!
Ana03, nije ti rano vaditi betu.
ana 03 ja sam vadila 11 dan nakon transfera dvodnevnog embrija , tj 13 dan nakon punkcije i pokazala se fina beta
dobro jutro komadikolači, sendvič s buđolom i krastvacima
ja se presvukla
i tak mi se jedu zeleni rezanci s škampima
linalena,
to je gestacijska!
kad si to išla na uz? 14dnt?
Lina kod koga si bila, da li si vila ujutro ili popodne? Ja idem krajem iduceg tjedna!
Sad kad si spomenula hranu ja bi lososa sa zelenim rezancima u umaku o brendija i vrhnja za kuhanje!
Ajme prohtjeva! A tek ste zatrudnile... šta će biti do kraja?!![]()
Čestitam novopečenim trudnicama!![]()
Ultrazvuk gotov endometrij 5,7 vadila estradiol nalaz u 13:30 h pa ćemo znati šta za dalje, sretno svima.
Snupi & LInalena, drage moje subore...radujem se s vama...neka vam je mirna i uredna trudnoća...![]()
izgleda da smo se zarazile istim rezancima tamo negdje u liftu kada nas voze s transfera s guzom na jastuku
Cure moje kako je lijepo kad imate zelje za hranom.meni su pocele mucnine, sve mi je bljutavo, jedino mi pase salata, jogurt i mlijecni namazi...
I ne kuzim kako vi snupi i linalena idete tako rano na uzv? Ja cu poludit do uzv...
Svima veeliki pozdrav i ~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve sta vam treba