SARA
Ja nadam se da su se tvoje mrve već uhvatile za tebe!![]()
Snupi odlično!! Čestitam!! Baš mi je fora kako o sebi govoriš u trećem licu kad objavljuješ betu
Prosvjetarke i one ostale sretno s betama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Snupi, i za dalje sretno!
Sandra1971, samo ću ti zaželjeti puno puno~~~~~~~~~!
snupi je moje pravo ja i dio je mene vec 20 godina, volim taj nadimak i nadam se da cu ga nositi do kraja zivota!
dobro jutro , evo jedne, neš sitno i fino sa doručak, npr griz s čokoladom
za bete danas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
punkcije~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~
transfere~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~
preglede razno razne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
srčeka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a izgleda da mogu i malo posipati ************************************************** ****
očekuje nas lijepi dan, toplo a nadam se ne prevruće. Gužve su se po gradu smanjile, sladoled paše svima , četvrtak i ne vidim razlog zašto se predvečer nebi sa svojim partnerom/icom uputili u grad malo protegnut noge
poseban pozdrav svim trudnicama po bolnicama![]()
Dobro jutro svima!
Linalenahvala na posipanju! Želim svima lijep i sretan dan u svemu!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jutrooooooooooooo! Ja lezim nakon transferaaaa!!! Dvije blastice u meniiiiiiii!!! Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiií!!!![]()
Super Frcka!!!!! Sad mazi svoje Frćkalice! Bit ce to veselje za 15 dana, a i prije vjerovatno..
Netko betu vadi danas, cini mi se ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Frcka draga super i sad samo lagano i brzo će proći 14 dana i želim ti od srca da ugledas lijepu betu.
Moj ultrazvuk gotov, endometrij 8, vadila krv, dobila stopericu i sestra će me posli nazvat kad će biti transfer.
tonkica, e ovo vec mnogo bolje zvuci)
vjerujem da ce ti transfer biti u srijedu ako su smrzlici kultivirani 5 dana prije zamrzavanja....... Kad ce stoperica?
bravo frčki za sto vecu betu za dva tjedna!!!
Bravo frckice i sada samo polako i da nam se pridruzis u klub
Frčka - bravo!!!!!!!!!!! Sad odmaraj i uživaj!!!!!
Tonkica - ~~~~~~ za puno kvalitetnih JS!
anka ?????
Odlično Frćka! A što je bilo s ostalima? I jesu li te pokušali nagovoriti na SET?
Jupiiiii!!! Evo me doma, isplatilo se riskirati, ali ko je bio strpljiv, ja?Hvala svima na podršci, a sad pomalo i strpljivo!
Nažalost, druga dva su odustali, tako da nemamo smrzliće! Sve nade su u meni!![]()
Sad me zvalo, sutra navecer stoperica, pa iduci petak transfer, hvala vam cure na podrsci.
Frćka
svima puno, puno, puno sreće u kojoj god fazi bile....
bmaric ?![]()
moja beta opet 0
bmaric![]()
frćka, piškiti ćeš ti i prije 26.
bmaric, jako mi je žao, zagrljaj šaljem, ljetni odmor, napuni baterije pa u nove pobjede![]()
bmaric, jako mi je žao, drzi se draga i na jesen u nove pobjede!
hvala vam cure!
sada ćemo malo od svega odmoriti, pa na zimu dalje.
Bmaric žao mi je.
bmaric,jako mi je žao,drži se draga...i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da zima brzo dođe!
anka,svaka ti čast na strpljivosti!Ne zaslužuješ ovaj nickSretno sutra od sveg srca!!
Frćka,tonkice,
Svima u postupku sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~
bmaric,stvarno mi je žao...
Frćka neka se mrve čvrsto priem za mamu
sara ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
kika222;2445559]Frćkice sretno draga
Sarice
Ruthy[/QUOTE]
![]()
Sarice, sutra beta? Sretno mila!
Linalena i ostale lipanjske trudnice, uzivajte... mislim na vas... i neka sve liepo bude do kraja...
Kika i ostale jesenske kao sto sam i sama dugo toplo ljeto nam... da se odmorimo i napunjene pozitivom u rujan!
Splićanka, Kika222, Ruthy, Frćka hvala drage moje na vašoj potpori. Joj ja ne znam šta da mislim, sutra je biti ili ne biti!
bmaric žao mi je
nestrpljiva anka i tu sutra vadiš betu??
bmaric, drži se draga!!!
sara10 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ogromnu betu sutra!!!!
Frćka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se mrve čvrsto uhvate, i da nam javiš prekrasnu betu za 14 dana!!!!
I ostalim u kojoj god fazi bili, a jesenskim čekalicama strpljenja, da im ljeto brzo prođe, i jesen brzo dođe, da smo ako ne prije, na jesen sve trudne, i to 9 mjeseci~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!
anka za sutra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !
bmaric![]()
bmaric , drži se!!!!!
sara10 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ogromnu betu sutra!!!!
Frćka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se mrve čvrsto uhvate, i da nam javiš veliku betu za 14 dana!!!!
Sara i Anka držim fige za super bete sutra., sretno cure.
Sara i Anka, malo vibrica za sutra i od mene ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Sretno!![]()