Sara i anka za betu veliku
Bmaric bas mi je zao... Navijat cemo za jesen
Sara i Anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za troznamenkaste
Cure, hvala Vam od srca!!!!
Bubek - nije te bilo zadnjih dana i nedostajala si mi!
Sara - ja sam maloprije izvadila Betu! Rezultat je oko 12h. Javim vam što prije!! I nadam se da će i tvoja Beta biti prava ogromna beturina!!!!!!!!!!!!
Žužy - da znaš da sam se jučer gorko pokajala što nisam napravila test ujutro! A danas nisam - mislila sam si tih još par sati mogu čekati. Nick sam izabrala jer sam na početku uistinu bila nestrpljiva, ali vrijeme me je nažalost naučilo strpljenju.
U totalnoj sam dilemi. Tempica mi je lijepa - ali bojim se da su svi moji simptomi nuspojave Utrića. Tako da sam sada kao na iglama. Vjerujem da će moja učinkovitost danas na poslu biti 30%.![]()
jutro, eto maloi komad kolača od jučer a za one koji nemaju apetita jedna fina friška figa
Bmaric jako mi je žao, veliki zagrljaj, drž se
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bete
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za postupke (folikulometrije, punkcije, transferer)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pregleda, srčeka i dobre nalaze
za trudnice po bolnicama
a posebnoza one koje će danas postati mame
i naravno za sve malo prašine****************************************** ******
hvala cure! ja sam svoje tugovanje ostavila u jučerašnjem danu. jutros sam okrenula novu stranu
želim svima puno sreće i lijepih beta!!!
cure držim fige i jedva ćekam da javite stanje danasnjih beta!!!!
Bmaric, žao mi jeBit će bolje sljedeći put
Sara, Anka..... za velike bete![]()
Meni vrag ne da mira pa sam isla i danas vaditi krv i onda zadnji put u ponedeljak kako bolnica nalaže. Moje stanje od bete danas na 17 je 1674,03.
Jutrić dragičke moje nemam puno vremena za pisati Al stalno vas špicama... Moja mala navigacija mi ne da ni minutu mira... Sretno nestrpljivoj Anki i Sari. Ja ću sutra privatno ponovo betu napraviti pa ćemo vidjeti... Nadam se da je riječ o kasnoj implataciji. Nego da li puno varira privatno beta i petrova..ili sam ja to sebi nešto krivo?
snupi jupppppi!!!
sara10 i anka nastavite nam niiiiiiiiizzzzzz! Hoćemo velike brojčice!
bmaric žao mi je! Nek je idući put puno ljepši ishod!![]()
vidim da je napeto ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ja sam danas bila na 1.fm, vadila estradiol i uveden mi je danas i sutra cetrotide.
(.)(.) me svrbe prije reda, u trbuhu kuha al za sad hvala bogu ne dobivam kile (prošli put je bilo koma)
jedva sam pitala doktora smijem li i dalje na anticelulitne masaže (šta od straha a i od srama da ne pomisli kakva sam lujka) jer me stvarno opuštaju a treba mi to. i smijem (do punkcije naravno)
Jel netko od vas radio nakon punkcije i transfera, naravno ne na sam taj dan nego sutradan? ja ću morati jer nemam izboraal opet si mislim da je to i nije tako loše
ljubilica, ja sam ovaj put radila i nakon punkcije i nakon transfera (isto ne na taj dan) i eto ušli smo u 13 tt (radim i dalje)
nema apsolutno nikakvih dokaza da mirovanje pomaže implantaciji
ono je potrebno samo ako postoje neke komplikacije tipa hiperstimulacije i sl.
zapravo, kretanjem se potiče cirkulacija, što je poželjno
naravno, nemoj dizati ništa teško ili trčati maraton i tome slično
za normalne aktivnosti nema brige
Posljednje uređivanje od Ginger : 12.07.2013. at 11:00
Hocemo beturine na sunce!!!!!!
Ljubilica ja sam doma od transfera i nisam mirovala... Drzim tida uspije ovaj put, bas ti od srca to zelim.
![]()
Cure, moja beta je 0,0.
Pozitivno u tome svemu je lekcija koju sam naučila jednom zauvijek: da sve simptome slobodno mogu baciti u kantu za smeće.
nestrpljiva anka, jako mi je žao!!! znam kako je to sa simtpomima. meni su zadnja dva dana buknule sise i reko TO JE TO, ali dobro su me zeznule.
neznam da li je gore kad imaš hrpu totalno obećavajućih simptoma ili kao ja, nikakve?!?!? čak se ne uspijem niti ponadati
Anka jako mi je žao.
A joj, anka, jako mi je žao! Grlim te! Nadam se da ćeš brzo u nove pobjede![]()
Anka ma ne mogu vjerovati!! Kako? Bila sam uvjerena, jer smo
imale iste somptome..ti simptomi su stvarno sranje... Bas mi je zao i zalosna sam sam zbog tebe.. Jel imate smrzlice? Ma jooooooj....![]()
Draga Anka, odtuguj ovaj neuspjeh i znaj da si svaki put sve bliže cilju... Sretno ti bilo, kad god krenula dalje
Sarice.... Javi se.....
Anka....nema predaje...idemo u nove pobjede...sad se posveti ljetu,moru,uživanju a u jesen natrag na posao...
Doći će i naše vrijeme...
Bila kod frenda neki dan,njegova seka je nakon4 ili 5 neuspjelih pokušaja ivf-a ipak ostala trudna na vuk vrhovcu i sad ima predivne blizance...dečki su prekrasni,stari 8 mjeseci..treba biti uporan...isplati se...
draga anka, žao mi je i drži se! Znam kak si bila vesela i pozitivna nakon svega tako je meni bilo dok sam u Mbu. Sad se lijepo odmori i na jesen u nove pobjede!!
Moja beta je < 1,2 (tako piše na nalazu) i počela menga.
Baš smo "krasno" završile ovaj tjedan ja i anka. Al idemo dalje....
anka žao mi je i zbog tebe i zbog mene.
cure i meni je žao zbog vas![]()
sara10, žao mi je
nisam ni ja jučer bolje prošla... držite se cure!
Posljednje uređivanje od bmaric : 12.07.2013. at 13:47
Sara baš mi je jako žao.
Ajme Sara jako mi je žao, nemaš pojma koliko, nemam riječi utjehe...
Koja dva glupa dana zaredom!
Bmaric, Anka, Sara, Cvita![]()
curke, žao mi je... glavu gore! doći će i naš red![]()
Bmaric, Anka, Sara baš mi je žao...nek već sljedeći bude dobitni
Ma sta je ovo?? Sve negativno.. Sarice grlim puno..
Ne mogu vjerovati...
Drzite se cure!![]()
Sara, Anka, baš mi je žao
Snupi, super je beta, možda će biti blizanci, kod tebe bar imaju mjesta u buši![]()
Posljednje uređivanje od špelkica : 12.07.2013. at 14:29
drage moje cure bas sam mislila da i vase bete budu super! Ne znam kaj oametnoga da velim nego drzite se!!
Sara , Anka cure moje drž te se........žao mi je!
špelkice mozda ni ne budde rastao kad bude trebao nego ostao takav! ja ga imam uvijek kak god smršavila, sad se ne moram više ne moram opravdavati kad me pitaju vi ste trudni- mogu sa ponosom odgovoriti da jesam!
Nestrpljiva Anka a j.... muja sam cijelo vrijeme mislila da je to to... žao mi je draga
![]()
![]()
Posljednje uređivanje od Mucica : 12.07.2013. at 15:33
neznam sta bi ti rekla, ja poslje obadva transfera nisam imala nikakve simptome onda
nakon treceg transfera sam imala kao neke simptome (mucnine, bol u leđima, žgaravica)
a pokazalo se da su lazni tj. da mi je muka od utrogestana, jer oni izazivaju mucninu
onda sam bila totalno razocarana i jadna...
cure, žao mi je radi negativnih beta.
mucica, ti si trudna?
sretno~~~~
![]()
bmaric, sara, anka stvarno mi je žao cure, držite se
Ja imam od jučer na čuvanju dvije mrvice. Beta će biti 24.7.
Mislila sam betu ostaviti za pon,ali da ne bude loš vikend. 15dnt 1100.
anka i sara![]()