Anka i Sara zao mi je ,,,,držite se
Piki mazi busu...~~~~~~~~~~~~
Mima wooow kakva beta? Sta.su blastice? Cestitam ti?
anka i sara10, jako, jako mi je žao....odtugujte, iskoristite ljeto, a onda na jesen sa punim baterijama po bebe !!!
mima235, super beta, čestitke!!!
Anka,Sara cure moje,jako,jako mi je žao! odtugujte i onda glavu gore i u nove pobjede!![]()
Bmaric, Anka, Sara grlim cure i želim puno uspjeh u sljedećem postupku!
Mima divna beta![]()
mima235 ma super beeeeeeetaaaaaaaaa!!! čestitam!
Svim tuznicama veliki zagrljaj...cestitam svima na velikim betama!!!!!!!
puno ~~~~~~~~~~~ svima kojima je potrebno!
Ja od ponedjeljka na folikulometriji...vjerojatno opet aih!
Mima![]()
A sad pitanjesta uzimate od vitamina i 'tih' dodataka za vrijeme postupaka? Jel samo folnu il bolje prenatal? Il nesto trece? Jedno vrijme sam pila folnu al bilo je to davno pa sta da sad kupim? Neki savjet molim
![]()
cure, trudilice, odbrojavalice, čekalice ~~~~~
tužnice
velike smo nade polagali da će donošenjem novog mpo zakona neplodnima biti lakši put do djeteta. na žalost, to nije tako...
posjetite temu:
http://forum.roda.hr/threads/81062-G...24#post2446324
Tako je. Prvih 12tj trudnoće preporučuje se samo folna, ne trebaju drugi preparati
Cure hvala na podršci, bit će bolje!
Mima235 odlična beta, čestitam ti!!
Piki za tvoje mrveda se prime!
Mima235 pa to je fenomenalna beta! Čestitam.
Ja sam jučer prvi puta vidjela dva mini srčeka kako kucaju![]()
Mima235 vauuuuuuu! Čestitke!!!
Piki za tvoje mrve nek se ulove, sretno!
Sybylle hihi, jupiiiiiiiii!!!
Sretno svima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Mima cestitam od srca.
Piki za mrvice navijam da se prime, sretno.
Sybylle super to je ja mislim baš predivan osjećaj, uzivaj u trudnoci.
14dnt četverostaničnog bebolinca beta.iznosi 88. Nadam se samo da će sve biti u redu i da je riječ o lijenom bebolincu.
Ane drži fige za dalje, kad ponavljas betu ponovno?
SIJEČANJ 2013. (6)
luc, PFC Prag, 1. AID
legal alien, Petrova, IVF (nakon 3xIVF/ICSI, 1xIVF, 1x sekundarni IVF/ICSI) gemini
sirena 28, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
kruca, Vg, IVF (nakon 6xIVF)
tina29, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
edina, IVF (nakon 2xAIH)
VELJAČA 2013. (4)
sivka, VV, IVF (nakon 4xAIH, 3xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
Bubimitka81, IVF Centar, IVF (nakon 1xAIH, 3XIVF)
pilek, Petrova, IVF (nakon 2xAIH) gemini
Štrumfet@, VV, IVF (nakon 3xIVF)
OŽUJAK 2013. (5)
Bluebella, PFC, FET (nakon 1xIVF/ICSI, 1xIVF/PICSI, 1xFET)
Pinar, PFC, 1.IVF gemini
željkica, CITO, IVF (nakon 1xIVF, 1Xsekundarni)
barbi26, IVF Centar, IVF (trudilica za drugu bebu, nakon 1xIVF, 1xFET)
butterfly101, spontana trudnoća (nakon 7xIVF, 1xsekundarni)
TRAVANJ 2013. (7)
Muma, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xIVF)
ANGEL_26, IVF/ICSI gemini
Vanesa, VV, FET trigemini
corinaII, Cito, FET (nakon 1xAIH, 5xIVF)
leeloo77, PFC, IVF/ICSI (nakon 2xAID, 2xIVF/ICSI, 1xFET) gemini
magi7, Ri, IVF u prirodnom ciklusu ( trudilica za drugu bebu, nakon 1xFET, 2xIVF)
Ginger, Betaplus, IVF u prirodnom ciklusu (trudilica za treću bebu, nakon 1xIVF)
SVIBANJ 2013. (8)
Berina, Bahceci, IVF/ICSI (nakon 2xIVF/ICSI)
karla1980, Maribor, FET, trudilica za drugu bebu
nov@, VV, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI)
innu
inaa, Cito, IVF/ICSI/TESA (nakon 5x IVF/ICSI/TESA)
Vrci, Betaplus, IVF/ICSI (nakon 2xIVF/ICSI, 1xFET)
dora<3, Vg, 1. IVF/ICSI
đurđa76, PFC Prag, IVF (trudilica za drugu bebu) gemini
LIPANJ 2013. (10)
boss, Postojna, IVF/ICSI/TESE gemini
Zima77, IVF Centar, IVF (nakon 5xIVF)
Žabac, PFC Prag, FET (nakon 3xAIH, 7xIVF, 1xFET)
Daka, Vg, 1. AIH
vatra86, Ri, IVF(nakon 1xAIH, 2xIVF u prirodnom ciklusu)
linalena, Petrova, IVF/ICSI (nakon 5xIVF/ICSI, 4xsekundarni IVF/ICSI)
sybylle, IVF Centar, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI)
snupi, Petrova, IVF (nakon 2xIVF)
mima235, VV, IVF
ana 03, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
Čekalice bete~~~~~~~~~~
valii, Mb, IVF
Prozerpina, VV, FET (nakon 3xAIH, 1xIVF) 12.07.
suzy.s, KBC Ri, FET (nakon 12xIVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu, 1xsekundarni) 18.07.
piki, VV, IVF (nakon 3xIVF, 1xFET) 24.07.
Frćka, Ri, IVF (nakon 4xAIH, 2xIVF u prirodnom ciklusu) 26.07.
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
ljubilica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF/ICSI); dazler, Vg, IVF (nakon 1xAIH, 1xIVF)
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
tonkica, Petrova, FET (nakon 1xIVF)
ON-GO
7/2013 ~~~~~~~~~~
amy2004, Petrova, AIH; Anaši1507, KBC Split, IVF (nakon 3xIVF, 3xFET);
ARIANM, Vg, FET (nakon 1xAIH; 5xIVF/ICSI); bubaba, Petrova, FET (nakon 3xAIH, 1xIVF);
Ftičica, Petrova, AIH (nakon 1xAIH); hrki, VV, IVF (nakon 2xAIH, 3xIVF, 1xFET);
malianđelak, Betaplus, AIH (nakon 2xAIH); Mary123, Petrova, IVF (nakon 2xIVF);
marincezg, VV, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 7xIVF/ICSI); mateaaa28, Cito, FET (nakon 1xIVF/ICSI);
Matko, Cito, IVF (nakon 3xAIH); Nina30, VV, IVF (nakon 3xAIH, 3xIVF);
riba76, VV, FET (nakon 1xIVF); roan, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 3xAIH);
Sandra1971, VV, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 4xIVF, 1 IVF u prirodnom ciklusu);
sanjalica82, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); Sneki41, Petrova, IVF (nakon 1xIVF);
tajcigb, VV, IVF/IVSI (nakon 1xIVF/ICSI); Tasha1981, Petrova, IVF (nakon 1xIVF);
tikki, Betaplus, FET (nakon 2xAIH, 7xIVF/ICSI, 1xsekundarni ICSI, 1xFET);
una99, Petrova, IVF (nakon 2xIVF); Vita22, Ri, IVF (nakon 6xIVF, 1x sekundarni IVF);
wanna be mommy, Petrova, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI);
xena.mbk, Cito, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 2xIVF/ICSI)
09/2013: MAMI 2, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); BubaSanja, SD, IVF (nakon 3xAIH, 2xIVF/ICSI, 1xIVF); bernica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); bubekica, VV, IVF/ICSI (nakon1xIVF/ICSI, 2xFET); doanna, SD, IVF (nakon 2xAIH, 2xIVF/ICSI); s_iva, IVF (nakon xxIVF); Lotta81, Vg, IVF (nakon 4xIVF/ICSI, 1xsekundarni IVF, 1xFET); tantolina, Ri, IVF ( nakon 8xIVF); lberc, VV, IVF ( nakon 6XIVF, 3xIVF u prirodnom ciklusu, 1xFET); prava ovčica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); Dea2010, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xITI, 5xIVF, 4xIVF u prirodnom ciklusu); kiki30, KBC Ri, FET (nakon 8xIVF, 1xFET, 2xIVF u prirodnom ciklusu); valiana, PFC, IVF (nakon 1xIVF); sandy0606, VV, IVF (nakon 1xIVF); jejja, Ri, FET (nakon 2xIVF); Kjara, VV, IVF (trudilica za drugu bebu, nakon 1xFET); mostarka86, IVF/ICSI, Cito (nakon 4xIVF); Ajvi, VV, 1.IVF
10/2013: zelimo_bebu, Vg, IVF (nakon 1xIVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu); mg1975, VV, IVF (nakon 1xIVF/ICSI ); špelkica, VV, 1.IVF; paty, RI, IVF (trudilica za drugu bebu);
11/2013: dino84, Ri, IVF (nakon 1xAIH, 4xIVF, 1xFET)
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
2hope, aboni76, Abys, Afraid, ajma, aleksandraj, amber, Ameli, anabela1, andi33, anica0508, antesa, Anja &ja, applepie, arlena, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, bananka, Barbarella, barkica, Bea, beb – san, believes, belma3, bmaric, bobo32, bohinj, bonim, brigitta, Brunna, bubamara!, Bubamara 87, bubili, bubimitka, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, clematis, cosmic, cvjet, cvjetić, Cvitaa, cvitka, Čičkolo, Črkica, d13, DaBaR, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, Darkica, darmar, dea84, Deamar, deniii, Desideria, Dhea, DiDi446, dim, dino84, *DJ*, dola, Dona, Donkey, dorina199, drama_queen, dreamgirl, edinas, ELA28, elen, Elena 85, ema1, emocija, Frodo, Gabi, Geja 41, gljiva, grožđica, hannah8, hedoniza, Helena5, Hoću bebu, hope, inada, inana, inesica_85, Inna28, innu, inspire_me, ivana101, Ivana0409, iva.gita, ivana83, ivanchi78, ivanica86, ivica_k , ivka, ivka13, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , jo1974, jojo, jopam, kata.klik, keti10, kika222, kinki, kkipilek, kleopatra, kokos, krgina, kriistiina, krojachica, Kyra Ars, Lana77, lana2401, lara39+, lastin rep, laky, ledena, LeeLaa, Lejla37, leptirić82, Leva, libicaa, ljubi, Loly, LOTTOS, luna1, lucija83, ljiljan79, ljube, magnolija13, m arta, MAJA14, majahu, majalena, majalina, MajaPOP, Maja_st, Mala Maja, mala i/ili mali, malena2, manchi19, *Mare*, mare77, Mare85, Mare O., marijakr, marija_sa, mario, Marnel, marnie, Martinstoss, martuška, MARYTA, mativa, matty569, M@tt, mayica01, medeni.angel, Medicandy, Meki, merssi , Mery0908, mery, metkovk@, milivoj73, mima32, Mini3, miny, mishica_zg, Missixty, miška, monja, mravak, mrvica7, mssnoopy1204, Nana Mo, Nellie, nera29, NerdyD, nestrpljiva anka, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, NinaDrv, nina70, nina977, nirvana, njofra75, nora208, olea77, olivera, Orhideja, orhideja., Ozana, Papiga.Capo, PetraP, pinny, pirica, plavo oko, _plavusha_, plavuša 007, polo, polončica, pongo, pretorija, prima, ptica1, pukica678, renna, rimela, Rominka, RuMo, Ruthy, ruža82, sabas, sami_os, sanchica, Sanja001, Sanja1, santana, sara10, sara69, sg12, sildad, sissy75, skandy, slatkica, smarija, Smarta, Snekica, sonječka, sos15, Spa, splicanka30, Stena, Strašna, strijelac, sunasce, sunčeko71, taca70, talia7, tantolina, tetadoktor, The Margot, theorema, Tigrical, tiki_a, TinaB, tina_julija, Tinkica, tinka10, Tomek, Toyota, TrudyC, tvigy, Vagica, Vali, vedre, vesnare, vikica, Vrci, vrtirepka, Vuk, weda, zasto_bas_mi, Zeena, zeljka84, zlatta, zlo28, Zvijezdica1, Želim bebu, žužy![]()
ana 03 od srca ti zelim da se preokrene na dobro!
ljubilica sve znas
boss, đurđa jipiiii jeiii za 6u2
bab cestitam mila! uzivaj!
cure on-go 6/7 mj., gdje ste?????
Prozerpina jesi vadila betu?
Svim curama sa pozitivnim betama cestitam od srca!
Tuznicama saljem ogroman zagrljaj!
Bubekica,mene uguraj negdje u 9-10 mjesec,opet nista od postupka ovaj mjesec,pusa svima!
sad ne znam da li se trebam ispaviti ili ne ne kužim se puno u liste.imali smo icsi 2010 rezultat bebolinka.i sad smo opet imali drugi icsi nadamo se... pa ne znam kad da je ponovim utorak srijeda? moram po uputnicu za betu pa ću vidjeti...
hrki sto je bilo?
ana znaci to je 1. IVF/ICSI za drugu bebicu?
puno vas ne napise sve potrebne detalje pa se trudim pohvatati, ponekad malo manje uspjesno
ponovi betu u ponedjeljak, ja bih barem tako.
Do 07.07.sam bila na kontracepciji i M je dosla dva dana prekasno
kao - prekasno jer oni idu na GO??? o boze koja glupost.
Bubekica super ti je lista! Bravo! Evo u 7 mj ih isto ima dosta pa svima on-go ~~~~~~~~~~~~~~~~
Sybylle cestitke za dva srceka
Ana ja mislim da je to to evo da.ne fali ~~~~~~~~~~~~~~
Ljubilica.u kojoj.si fazi?
pitam i tu na trunicama: glupača ostala bez utrića, no imam crinona - mislim da nije ista doza, nego da se crinon uzima manje. Imam još i 3 tablete utrića, a trebam za večeras, 3 doza u nedelju, i jutarnju u ponedjeljak. Kako da kombiniram? Ili da idem u neku apoteku i kupim bez recepta?
svima puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nakon teške noće (baš mi je bio jaki pritisak dole) i malo lakšeg jutra konačno sam super i idemo malo šetati na Sljeme u hladovinu, pusa svima i posipam prašinu odgor
piki,šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pozitivnu betu!
mima235,prekrasno,čestitam od srca!
ana 03,također,čestitam i želim da se brojkica podupla baš kako treba!
sybylle sugrađanko,čestitam na mini srčekima
hrki,žao mi je zbog odgode...
ljubilice,mommy,DiDi446 i svima koje stupaju u postupak, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ida ovaj bude i posljednji!
Bubekica, mene makni s liste za sada, jer necu u postupak dok sve ne dovedem u red. Nisam bas psihicki spremna trenutno a i razmisljam o mijenjanju dr i klinike.
Pusa svima
cure moje meni prošao i 11 dnt aja ko "fitilj" samo da se ne zapalim (od živci naravno)!!! u svim prijašnjim postupcima nikad nisam dočekala betu , uvjek bim dobila 7-8 dnt , pa sam se poćela polako nadati da će nešto biti a do četvrtka čekam i "pilim si živce"!!!!
suzy.s idi vadi betu u ponedeljak, Ana nek nas beta u ponedeljak iznenadi!
Linalena kod nas se moze posuditi u apoteci, pa kad mi radi dr.samo nazovem da mi posalje u apoteku. A kad pocnem koristiti novu kutiju zapisem si do kad cu ih iskoristiti, tako da na vrijeme
mogu zvati gin da mi napravi jos.
Ljubilica pa kakvo je stanje?
Suzy.s ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za troznamenkastu
Vatra doktor je za sad zadovoljan tokom. Primam menopur, cetrotide i 3x2 estrofema a ja budala pila 2x2 kao i zadnji put al endic ipak dobro napreduje. vodeci folikul 15mm lijevo, desno nekoliko manjih (4ili5). Sutra cemo vidjeti kakva je novonastala situacija.
Dr mi je rekao da je bolje da primam lijekove u bolnicijer na listi pise :"razbila 2 amp menopura"
(nisam razbila nego sam neznam ni ja kako povukla spricu i sve mi u facu odletilo pod pritiskom
Ispala sam rasipna na ionako skromnoj stimulaciji![]()
Posljednje uređivanje od ljubilica : 14.07.2013. at 14:33
sretno svim curkama!!!
ljubilici posebno i velike puse i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~
Ljubilice nek folikuli budu svi puni i nek ti je sa srecom da ne moras proracun teretiti s ampulama..
Drzim ti velike![]()
![]()