Linalena dorucak u potpunosti odgovara..
Ajmo cure, nek se topic trese od dobrih vijesti danas!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Linalena dorucak u potpunosti odgovara..
Ajmo cure, nek se topic trese od dobrih vijesti danas!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pregled tek u ponedjeljak..luda sam vise, ne osjecam se trudno, a hormoni me pucaju, mucnine svaki dan... A ja pocela biti skeptik po svim pitanjima...jednostavno me peru misli kako nesto nije uredu... Treba me tuci..
Sandra sretno na punkciji!! Da nam budes prava koka!!
Evo me, osamucena 100%. Dobili smo 5 komada. Sad se valjda vec druze u labosu
bravo ljubic, suzi za veliku betu, ja se vratila iz P. sve ok , vide se gestacijska i žumančana, 1 plod , za tjedan dana ponovno uzv!
ispričajte me ako sam kaj napisala tlak mi je danas ludnica, 60/105!
moja beta 33,1 vjerovatno opet biokemijska!
O ne,ne zar opet jako mi je žaoooooooo!
drži se!
blastica 5 dan
Suzy drzi se..
Vatra zaista te treba preko koljenanemoj se zivcirati, sve je ok!! Naskodit ces si zivciranjem draga... Ako te tooolikoo muci daj se zaleti privatno na UZ da se smiris, nemoj biti pesimista molim te
![]()
Sandra1971 eto lijepo provedenog vikenda, ne znaš kome će biti bolje tebi ili tm
vatra86 ajd brzo će ponedjeljak i dal rigaš ili samo ti je mučno?
ljubilica da se ta 5-ica ne da druži u labu nego luduje
valjda obrnuto?
suzy.s jako mi je žao, drž se i nakon ljeta dalje u postupke i pretrage
suzy.s
linalena samo mučnina za sad, i to ne svaki dan, jucer sam pojela pola frižidera, danas nista ne mogu koliko mi je muka.. kako je tebi?
jejja ooo prijateljice stara.. he he ... sta ima kod tebe? uzivas? odmaras? more?
ljubilice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tulum u labu i da prestanes vise s tim troškovima..![]()
Sandra mozemo skupa po estrofemubja pijem 3x2mg i danas mi kaze sestra da pijem tako do pozitivne bete. Bilo je lijepo cuti pozitivu u njenom glasu.
Vatra ma sigurno je sve dobro![]()
Ljubilica super i sretno.
Suzy žao mi je.
Ljubilica, snupi bravo![]()
suzy.s
gore sam zaboravila napisati - punkcija u subotu, ako folikuli ne pobjegnu... kao 2 prethodna puta u prirodnjacima...
Sandra,u subotu ti bu koji,10.dc?Da nebi zbilja bilo kasno..ipak si ti ranoranioc.Si možda vidla kolki su folikuli danas?da ih ulovite i da budu puni stanica koje će se lijepo dijeliti
ljubilica,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da party nadmaši sva tvoja očekivanja i da imate i za transfer i par smrzlića!
Suzy.s,jako mi je žao...kaj veli doktor,ponavljaš betu? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ da se možda ipak okrene na dobro.
zvala sam u RI i rekli da ponovim betu za dva dana terapija i dalje, pa čemo viditi dali se dupla ili pada!!!
žužy draga, kako god bude, na sve sam spremna i ništa me ovaj put ne može niti iznenaditi niti razočarati.... ovaj postupak je stvarno da odradim to i zaključim ovaj dio svog života![]()
Sandra![]()
Suzy.s ako postoji svaka nada ja i dalje saljem debele ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vatranadam se da je ovo zadnji trosak za hzzo
Ne mogu se smijati, malo me streca al bi najradije pukla od smijeha.
Moram priznati da su me danas tako kvalitetno nadrogirali da sam spavala 3 sata u bolnici. Jos da se nisu izredavale cure na ctg-u, spavala bi cijelu smjenu![]()
Inace, taj zvuk ctg-a je u biti melem za usi. Pa kako samo tako malo srceko kucka![]()
jutrodanas si priuštim paštetu, kud puklo da puklo
svima puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vatra uzivanje i more nista, radim,cekam godisnji i mastam o devetom mjesecu![]()
Dobro jutro!
Linalena ja svaki dan jedem gluposti, vec 7 dana nisam meso jela..ne mogu ga ni pomirisati, sta mi dodje da jedem to si pojedem. A pasteta je dobra,da..![]()
Cure drage sretno svima
Meni mrvice vracene i sad slijedi cekanje.
Meni muka od mesa samo jedem salate i cokolino
Hej curke
Zvala sam labos, rekli su da je sve u redu i da ponovno sutra nazovem pa ce mi reci koji dan ce biti transfer
samo da se nastave pravilno dijeliti
malo sam jos izvan vinkla pa svima kolektivne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Posljednje uređivanje od ljubilica : 19.07.2013. at 10:20
Suzy.s kakva je beta danas?
ljubilice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ nek se lijepo razvijaju
tonkice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nam javis beurinu
zima77 vidis čokolino jos nisam probala, bas si sad idem napraviti..ja jedem sendvice, tjesteninu, sve mliječno, bureke... uglavnom gluposti i primjetila sam da kad nonstop nesto jedem da mi je manja mucnina..a proci ce kad tad... necu se zaliti...samo da si jos mrvicu vidim ponedjeljak...
![]()
ljubilice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepo razvijanje!
tonkice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nam javis beturinu!!!!!!!
Ja isto jedem svašta šta mi padne na pamet,ko će uvik pazita kad sam imala velike mučnine jela sam pancetu tako da vatra probaj i to!
Hvala cure![]()
riba76--- sutra vadim opet betu !, ne danas
Cure...evo prva punkcija odradjena...nazalost punktirali su cistu! Sad cekam doktora zbog dogovora oko stimulacije i u 9 mjesecu ispocetka...
Svim cekalicama ~~~~~~
Suzy.s,je skuzila sam naknadno.sorry,drzim fige za betu sutra.
DiDi samo cistu? Jel to bio prirodni ciklus? Bas ni je zao![]()
Prirodni da...za cistu su mislili da je folikul..biologica mi je objasnila da se na uvz-u ne moze vidjeti tocno sto je,rekla mi je da ponovim hormone i sa svim nalazima na dogovor i da ovo obavezno napomenem!
Sad nemam pojma da li ce biti sto od ovog ciklusa...bice dobro![]()
DiDiZao mi je da je tako ispalo..na stimuliranom ce sigurno biti bolje.. ja sam cesto imala te folikularne ciste, folikul ne pukne pa nastane cista koja pukne kad dodje M..
Suzy.s ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra,ima nade!
ljubi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za transfer i pokojeg eskimića!
tonkica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepu beticu tam za dva tjedna!
Sandra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ neka u subotu bude uspješno,i da uskoro vibramo za transfer!
DiDi,grlim draga...
Brzo će taj rujan...pa da se malo bolje sve pokrene![]()
željkice svaki dan imam druge zelje, bas sam zahtjevna, sigurno ce panceta doci na red
žužy
DiDi ja nisam nista vadila, dr mi je rekao da je svaki ciklus drugaciji, ali ako ce tebi biti lakse mozes izvaditi, mozda se je nesto poremetilo.. nadam se da nije..