Didi, zao mi je draga : (
Mozda bi bilo dobro da izvadis briseve takodjer, cudi me da ti to nisu rekli gore..
Didi, zao mi je draga : (
Mozda bi bilo dobro da izvadis briseve takodjer, cudi me da ti to nisu rekli gore..
Ruthy draga bice dobro...brisevr sam radila 2 puta...i sve je uredu,zadnje sam radila u 4 mjesecu...mislis da bi trebala opet?
Vatra...ma kod mene je sve zbrkano...visok amh,nizak lh...pa cu napravit friske nalaze za svaki slucaj![]()
prolaktin , testosteron,LH, FSH,estradiol od 3 do 5 ciklusa,AMH,TSH, FT3 i FT4 - nije vazan dan ciklusa. Progesteron- 21 dan ciklusa.
Jutro, castimi
Transfer je peti dan, imamo blastice. Ponosna sam na samu sebe
Posljednje uređivanje od ljubilica : 20.07.2013. at 09:11
Oces reci - idete na blastice... Jesu li ti rekli koliko ih se oplodilo?
Transfer je u utorak. A ne govore koliko ih se oplodilo, al da, ide se na blastice (krivo sam se izrazila) pa cemo u utorak znati da li ce biti smrzlica. Pretpostavljam da je vise od dvije. Meni je i ovo napredak![]()
Posljednje uređivanje od ljubilica : 20.07.2013. at 09:54
Ljubilica super![]()
Zvuči super ljubi!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ljubilica bravo!!!! Ja prezivjela punkciju-2JS, transfer(ako ga bude)u ponedjeljak
naravno da je napredak! ja mislim da su se sve oplodile, sumnjam da bi isli na transfer 5d sa samo 2 oplodjene
vibram za dalje i za smrzlice po koje ces ici za par godina!
ljubilice pa koje divne vijesti!
držim fige na rukama i nogama,neka ti nas ovaj puta jako razveseliš sa pozitivnom betom!
puse!
Ljubilice...bravo!!
sandra~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!!!!!!!!
Ljubilica bravo!!!!![]()
Sandra,bravo!Neka bude dobar tulum i da ti vrate čvrste i tvrdoglave zametke koji se nebudu dali narednih 9 mj. od mame!Brzo ti ih vračaju,ali neka,najsigurniji su kod tebe![]()
Sandra sretno![]()
SIJEČANJ 2013. (6)
luc, PFC Prag, 1. AID
legal alien, Petrova, IVF (nakon 3xIVF/ICSI, 1xIVF, 1x sekundarni IVF/ICSI) gemini
sirena 28, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
kruca, Vg, IVF (nakon 6xIVF)
tina29, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
edina, IVF (nakon 2xAIH)
VELJAČA 2013. (4)
sivka, VV, IVF (nakon 4xAIH, 3xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
Bubimitka81, IVF Centar, IVF (nakon 1xAIH, 3XIVF)
pilek, Petrova, IVF (nakon 2xAIH) gemini
Štrumfet@, VV, IVF (nakon 3xIVF)
OŽUJAK 2013. (5)
Bluebella, PFC, FET (nakon 1xIVF/ICSI, 1xIVF/PICSI, 1xFET)
Pinar, PFC, 1.IVF gemini
željkica, CITO, IVF (nakon 1xIVF, 1Xsekundarni)
barbi26, IVF Centar, IVF (trudilica za drugu bebu, nakon 1xIVF, 1xFET)
butterfly101, spontana trudnoća (nakon 7xIVF, 1xsekundarni)
TRAVANJ 2013. (7)
Muma, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xIVF)
ANGEL_26, IVF/ICSI gemini
Vanesa, VV, FET trigemini
corinaII, Cito, FET (nakon 1xAIH, 5xIVF)
leeloo77, PFC, IVF/ICSI (nakon 2xAID, 2xIVF/ICSI, 1xFET) gemini
magi7, Ri, IVF u prirodnom ciklusu ( trudilica za drugu bebu, nakon 1xFET, 2xIVF)
Ginger, Betaplus, IVF u prirodnom ciklusu (trudilica za treću bebu, nakon 1xIVF)
SVIBANJ 2013. (8)
Berina, Bahceci, IVF/ICSI (nakon 2xIVF/ICSI)
karla1980, Maribor, FET, trudilica za drugu bebu
nov@, VV, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI)
innu
inaa, Cito, IVF/ICSI/TESA (nakon 5x IVF/ICSI/TESA)
Vrci, Betaplus, IVF/ICSI (nakon 2xIVF/ICSI, 1xFET)
dora<3, Vg, 1. IVF/ICSI
đurđa76, PFC Prag, IVF (trudilica za drugu bebu) gemini
LIPANJ 2013. (10)
boss, Postojna, IVF/ICSI/TESE gemini
Zima77, IVF Centar, IVF (nakon 5xIVF)
Žabac, PFC Prag, FET (nakon 3xAIH, 7xIVF, 1xFET)
Daka, Vg, 1. AIH
vatra86, Ri, IVF(nakon 1xAIH, 2xIVF u prirodnom ciklusu)
linalena, Petrova, IVF/ICSI (nakon 5xIVF/ICSI, 4xsekundarni IVF/ICSI)
sybylle, IVF Centar, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI)
snupi, Petrova, IVF (nakon 2xIVF)
mima235, VV, IVF
ana 03, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
Čekalice bete~~~~~~~~~~
suzy.s, KBC Ri, FET (nakon 12xIVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu, 1xsekundarni) 18.07.
piki, VV, IVF (nakon 3xIVF, 1xFET) 24.07.
tikki, Betaplus, FET (nakon 2xAIH, 7xIVF/ICSI, 1xsekundarni ICSI, 1xFET) 24.07.
Frćka, Ri, IVF (nakon 4xAIH, 2xIVF u prirodnom ciklusu) 26.07.
merssi, IVF (nakon 2xIVF) 26.07.
riba76, VV, FET (nakon 1xIVF) 29.07.
mona22, VV, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 2xIVF) 29.07.
tonkica, Petrova, FET (nakon 1xIVF)
dazler, Vg, IVF (nakon 1xAIH, 1xIVF) 30.07.
theorema, Vg, IVF (nakon 2xIF u prirodnom ciklusu, 1xIVF/ICSI) 30.07.
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
ljubilica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF/ICSI); Sandra1971, VV, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 4xIVF, 1 IVF u prirodnom ciklusu)
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
meki, PFC, IVF (nakon 1xAID, 1xIVF, 1xFET)
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
marincezg, VV, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 7xIVF/ICSI)
ON-GO
7/2013 ~~~~~~~~~~
amy2004, Petrova, AIH; Anaši1507, KBC Split, IVF (nakon 3xIVF, 3xFET);
ARIANM, Vg, FET (nakon 1xAIH; 5xIVF/ICSI); bubaba, Petrova, FET (nakon 3xAIH, 1xIVF);
malianđelak, Betaplus, AIH (nakon 2xAIH); Mary123, Petrova, IVF (nakon 2xIVF);
mateaaa28, Cito, FET (nakon 1xIVF/ICSI); Matko, Cito, IVF (nakon 3xAIH);
Nina30, VV, IVF (nakon 3xAIH, 3xIVF); roan, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 3xAIH);
sanjalica82, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); Sneki41, Petrova, IVF (nakon 1xIVF);
tajcigb, VV, IVF/IVSI (nakon 1xIVF/ICSI); Tasha1981, Petrova, IVF (nakon 1xIVF);
una99, Petrova, IVF (nakon 2xIVF); Vita22, Ri, IVF (nakon 6xIVF, 1x sekundarni IVF);
xena.mbk, Cito, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 2xIVF/ICSI)
09/2013: MAMI 2, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); BubaSanja, SD, IVF (nakon 3xAIH, 2xIVF/ICSI, 1xIVF); bernica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); bubekica, VV, IVF/ICSI (nakon1xIVF/ICSI, 2xFET); doanna, SD, IVF (nakon 2xAIH, 2xIVF/ICSI); s_iva, IVF (nakon xxIVF); Lotta81, Vg, IVF (nakon 4xIVF/ICSI, 1xsekundarni IVF, 1xFET); tantolina, Ri, IVF ( nakon 8xIVF); lberc, VV, IVF ( nakon 6XIVF, 3xIVF u prirodnom ciklusu, 1xFET); prava ovčica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); Dea2010, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xITI, 5xIVF, 4xIVF u prirodnom ciklusu); kiki30, KBC Ri, FET (nakon 8xIVF, 1xFET, 2xIVF u prirodnom ciklusu); valiana, PFC, IVF (nakon 1xIVF); sandy0606, VV, IVF (nakon 1xIVF); jejja, Ri, FET (nakon 2xIVF); Kjara, VV, IVF (trudilica za drugu bebu, nakon 1xFET); mostarka86, IVF/ICSI, Cito (nakon 4xIVF); Ajvi, VV, 1.IVF; hrki, VV, IVF (nakon 2xAIH, 3xIVF, 1xFET); Ftičica, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
10/2013: zelimo_bebu, Vg, IVF (nakon 1xIVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu); mg1975, VV, IVF (nakon 1xIVF/ICSI ); špelkica, VV, 1.IVF; paty, RI, IVF (trudilica za drugu bebu);
11/2013: dino84, Ri, IVF (nakon 1xAIH, 4xIVF, 1xFET)
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
2hope, aboni76, Abys, Afraid, ajma, aleksandraj, amber, Ameli, anabela1, andi33, anica0508, antesa, Anja &ja, applepie, arlena, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, bananka, Barbarella, barkica, Bea, beb – san, believes, belma3, bmaric, bobo32, bohinj, bonim, brigitta, Brunna, bubamara!, Bubamara 87, bubili, bubimitka, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, clematis, cosmic, cvjet, cvjetić, Cvitaa, cvitka, Čičkolo, Črkica, d13, DaBaR, Dada-55, dadyakBda, daliana, Dalmašica, dani39, darci, Darkica, darmar, dea84, Deamar, deniii, Desideria, Dhea, DiDi446, dim, *DJ*, dola, Dona, Donkey, dorina199, drama_queen, dreamgirl, edinas, ELA28, elen, Elena 85, ema1, emocija, Frodo, Gabi, Geja 41, gljiva, grožđica, hannah8, hedoniza, Helena5, Hoću bebu, hope, inada, inana, inesica_85, Inna28, innu, inspire_me, ivana101, Ivana0409, iva.gita, ivana83, ivanchi78, ivanica86, ivica_k , ivka, ivka13, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , jo1974, jojo, jopam, kata.klik, keti10, kika222, kinki, kkipilek, kleopatra, kokos, krgina, kriistiina, krojachica, Kyra Ars, Lana77, lana2401, lara39+, lastin rep, laky, ledena, LeeLaa, Lejla37, leptirić82, Leva, libicaa, ljubi, Loly, LOTTOS, luna1, lucija83, ljiljan79, ljube, magnolija13, marta, MAJA14, majahu, majalena, majalina, MajaPOP, Maja_st, Mala Maja, mala i/ili mali, malena2, manchi19, *Mare*, mare77, Mare85, Mare O., marijakr, marija_sa, mario, Marnel, marnie, Martinstoss, martuška, MARYTA, mativa, matty569, M@tt, mayica01, medeni.angel, Medicandy, Mery0908, mery, metkovk@, milivoj73, mima32, Mini3, miny, mishica_zg, Missixty, miška, monja, mravak, mrvica7, mssnoopy1204, Nana Mo, Nellie, nera29, NerdyD, nestrpljiva anka, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, NinaDrv, nina70, nina977, nirvana, njofra75, Noemi, nora208, olea77, olivera, Orhideja, orhideja., Ozana, Papiga.Capo, PetraP, pinny, pirica, plavo oko, _plavusha_, plavuša 007, polo, polončica, pongo, pretorija, prima, Prozerpina, ptica1, pukica678, renna, rimela, Rominka, RuMo, Ruthy, ruža82, sabas, sami_os, sanchica, Sanja001, Sanja1, santana, sara10, sara69, sg12, sildad, sissy75, skandy, slatkica, smarija, Smarta, Snekica, sonječka, sos15, Spa, splicanka30, Stena, Strašna, strijelac, sunasce, sunčeko71, taca70, talia7, tantolina, tetadoktor, The Margot, Tigrical, tiki_a, TinaB, tina_julija, Tinkica, tinka10, Tomek, Toyota, TrudyC, tvigy, Vagica, Vaki, Vali, valii, vedre, vesnare, vikica, Vrci, vrtirepka, Vuk, wanna be mommy, weda, zasto_bas_mi, zdravka82, Zeena, zeljka84, zlatta, zlo28, Zvijezdica1, Želim bebu, žužy![]()
Ljubilica i Sandra ~~~~~~~~~~ za transfer!
Bubekica je kao i uvijek vrijedna! Lijepa lista.
Sandrapresretna sam zbog tebe. Valjda ce nam doci neki Jadranko ili Jadranka (tak moja mama zove djecu zacetu u ljeto)
Tigrical
Bubekica ak su se sve oplodile morat cu zagrlit doktora
Inace, nakon punkcije nisam imala ni kapi krvi a sad neke zilice pomjesane sa sluzimolim vas recite da je to normalno
Ljubilicasuper draga..nis ne brini za zilice..kad ti je transfer?
Sandra bravo na hrabrosti! ~~~~~~~~~~~~~~~~ za tulum
Tigrical Za tebe posebne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bubi bravo za listu, mislila sam da ce nas u lipnju biti vise trudno.. Ajde srpanj!!!!!!
Vatra trudnice moja zaboravna-peti dan!!!!!!! Ide se na blastice
ljubilica ne brini za zilice, to je normalno!
tigrical daj mi u pp posalji detalje postupka, pliz.na 100-tu!
imam mali ispravak za listu-ako to nešto znači, do sada sam bila 2x u prirodnom i ovo mi je 3x u prirodnom ciklusu![]()
Bubek bravo za listu
Sandra za transfer ~~~~~~~~~~~~~~
Oprosti sto pitam, ali zasto ne probas stimulirani? Vidim da ti je ovo vec 3. prirodnjak...
I svima ostalima naravno saljem puno vibrica za postupke![]()
Aha, sorry.. S mobitela ne vidim ni potpis ni listu kako treba...![]()
Bubekica wow...![]()
Ljubilice, malo zaboravljam da, istina..ali bas toliko da ne znam da blastice idu 5 dan,pitam te kad je to? Kad ti je 5 dan?![]()
u utorak 23.07, punkcija je bila u četvrtak 18.07
valjda sam ti dobro objasnila![]()
![]()
Dobro si mi objasnila..![]()
![]()
ljubilica jesam ti rekla da ih se više oplodilo i da ćete ići na blastice! Juppppi!!!Nadam se da se upravo častiš s nekim bambusićem jer poslije nećeš
![]()
sandra super! Sad očekujemo lijepe vijesti o tvojim lijepo oplođenim stanicama!
tigrical
bubekica hvala za listicu! Napokon dvoznamenkasti broj trudnica![]()
Super je lista! Mozda da smo prije pocele kuditi ih da ne valjaju mozda bi i pocetkom godine bilo ovoliko trudnica! Cestitam svima! Moram podijeliti s vama danasnju situaciju, naime menga kasni tjedan dana, nis posebno za mene, kupi me muz s posla i trazi me nesto, a kako je svadba prolazila pored nas govorim mu: sta si nam rekao? I stanem i razmislim sta sam rekla?! Pitam njega, veli on pa i ja se cudim sta mi to govoris ima kakvih novosti da ja ne znam?! Hmm, cisto sumnjam sa nasom dijagnozom...naravno da je bilo zafrkancije da ga varam i to ali veli nema veze priznat cu ga ali nemoj da je kinez neki..
![]()
Bubekica ne idem u postupak ovaj mjesec radi klamidije...čekam m pa novi bris pa ćemo onda znati šta dalje...
Ima i clanak na jutarnjem na naslovnici
![]()
muma bio je radler (naravno cijelih 2dcl jer se kosi s mojim dukanom i 3 cigarete) i bilo je dobro društvo. kao da sam bila vani
cure, mene i dalje bole jajnici kao kod jače ovulacije, pa punkcija je bila u četvrtak, posebno desno gdje je bilo više folikula. jel moguće da ima/bilo još folikula??? jedva vozim... također jedva čekam da završim s poslom i legnem u svoj krevet, duša mi spava. ovi utrići imaju posebnu moć u mom slučaju
ahhhh kad će utorak .....
Ljubilica, to je normalno, po meni bi to trebala malo laganije, ja sam i na transfer jedva dosla koliko me boljelo.
pa ne naprežem se.... trudim se čuvati maksimalno. čak ni krevet ne napravim. al moram doci nekako do posla, makar bi radije bila doma![]()