Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 72 od 72

Tema: Kolektivna kupovina - iskustva

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj mašnica prvotno napisa Vidi poruku
    Odmor na 3,4 dana ako je netko bio preko tih grupnih kupovina...kod nas, uz more?

Gdje ste bili i kako vam je bilo?

Ima more ponuda, slika...teško mi izabrati, jedino mi treba termin 30.5.-2.6.
    Mi bili prije dva tjedna ovdje:
    http://www.kolektiva.hr/zagreb/2-pol...-nastavak.html

To je bio naš prvi posjet Rapcu - malo, ali lijepo turističko mjesto. Hotel nas je apsolutno oduševio - malac (5,5 godina) bio očaran Maro klubom (dječja igraonica i animacija - zbilja se djevojke trude), a suprug i ja smo za to vrijeme uživali u wellness-u. Ima unutarnji i vanjske bazene, hrana fantastična - za svaku preporuku! Sigurno ćemo ovo iskustvo ponoviti!

Još možeš kombinirati sa nekim izletom - u Istri se zbilja ima što vidjeti!

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

vila dora kraljevica, preporučam

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Privon

U 8. mjesecu 2013. naručili smo robu vrijednosti 1500 HRK.
    Roba je trebala stići po završetku njihove akcije negdje oko kraja 9. mjeseca.
    Kontaktirali smo ih jer nikako da pošalju robu i odgovor je bio da dobavljač nije isporučio robu i da će stići u sljedećoj turi. Naravno roba nije stigla niti do 12. mjeseca 2013. tako da smo zatražili povrat novca. Njihov odgovor bio je da imaju zakonski rok za povrat od 30 dana od podnošenja zahtjeva za povrat. Prošlo je i tih 30 dan ali novac nije vraćen. Na moje mailove samo vračaju odgovore da se ispričavaju i da su upit proslijedili u računovodstvo. Više se ne javljaju niti na telefon.
    Ukoliko ne uplate novac prijaviti ću ih na sva moguća mjesta za prijevaru i podiči tužbu protiv njih.

Evo ovo je moje iskustvo iz prve ruke.

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Ja sam znala kupovati tipa neke aranžmane (skijanja, vikend negdje) i uvijek je sikustvo bilo dobro..jedan vikend u Optaiji ej bio iznad svih očekivanja, a za bagatela novce..dobili super hotel, hrana vrhunska..ali sam zato bila uzela nekakvu izradu slika u pop artu i to je bila čista katastrofa..

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Crno jaje...ima razno raznih putovanja...uzela bih 2/3 dana vikenda sa suprugom za godišnjicu braka.

Imate nešto za preporučiti, na što da pazim i obratim pozornost? Ipak to nisu mali novci...

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj mašnica prvotno napisa Vidi poruku
    Crno jaje...ima razno raznih putovanja...uzela bih 2/3 dana vikenda sa suprugom za godišnjicu braka.

Imate nešto za preporučiti, na što da pazim i obratim pozornost? Ipak to nisu mali novci...
    jedino pazi na datum korištenja bona jer nerijetko na takvim portalima putovanja možeš koristiti samo od ponedjeljka do petka pa zato stave i jeftinije cijene (ne možeš koristiti preko vikenda)

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

dobro ti je i rezervirati prije pa tek onda uplatiti i to hoda

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Cure da ne dižem novu temu, hitno trebam ako netko ima iskustvo kupovine preko Megapopust hr. Konkretno me zanima kvaliteta robe i dali stvarno dođe u roku od 2-3 dana. Konkretno uzeli bi ogrlicu sa elementima Swarowski i bitno mi je da dođe drugi tjedan pa me zanima dal ima tko konkretnih iskustava s tim. Pokušavam ih dobiti na telefon da pitam za rok dostave, ali mi se nitko ne javlja.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Jedina kupovina do sada bio je poklon bliskim osobama - vikend u hotelu Trakošćan, preko Crnog jaja. Vratili se oduševljeni!!!
    S napomenom da sam osobno telefonski zvala hotel za provjerit datum i slobodne sobe, prije nego sam kupila kupon.
    Posljednje uređivanje od buba klara : 04.06.2014. at 14:20

bella77 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

ja sam od njih bila nešto naručivala, nikad stiglo. Zvala ih i zvala, nakon 2 mjeseca čekanja su mi vratili novce.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ja sam prije 2 godine kupila preko Kolektive 2 putovanja, toplice sv. Martin, i boravak na imanju Kezele. To je sve bilo super.

A onda sam na Kolektivi kupila bon za čišćenje stana firme Bari-Top. (http://www.bari-top.hr/)
    Eh...

Nisam ja to kupila samo tako. Pričala mi frendica u 9.mj. trudnoće (još jedno malo dijete, muž na putu, stan u komi) kako su joj bili super, pojavili se u minutu prema dogovoru, kad su otišli - sve blista, čak su i igračke pospremili. Ja sam danima sanjala kako ću odvojiti nešto para, pa ih možda čak i 2-3 puta mjesečno angažirati. I onda druga frendica i ja vidimo na Kolektivi njihov oglas i kupimo bon za čišćenje stana, i još dodatno za tepihe, komode...

Ukratko, frendica ih je zvala odmah, na 2 dogovora se nisu pojavili, tek su treći put došli. Ja sam ih zvala nakon desetak dana, potvrdili mailom, nisu došli. Uz nevjerojatno glupe i smješne isprike. "Pomiješali smo prezimena". Ok, može se dogoditi jednom, ali dva puta? Ili nakon kašnjenja od 40 min zoveš na mobitel, javi se "Gospođo x, nazvat ću vas za minutu". Nakon 10 min. ti zoveš nju, javi ti se druga osoba koja te uvjerava da njoj u bilježnici piše dogovor za popodne i da dolaze popodne pri čemu ti nju moraš uvjeravati da popodne ne dolazi u obzir, i da su ti jučer mailom potvrdili da dolaze ujutro.

I nakon što sam ih 2x zvala vikend prije nego 2 dana imam goste, organizirala prilično malu djecu ujutro, čekala ih, na kraju sama čistila, i to uz bebu, ne želim imati apsolutno više nikakvog posla s njima. Ne zanimaju me isprike, dodatne besplatne ponude uz ispriku, čak me ne zanima ni hoću li uspjeti dobiti novac (290 kn) natrag. Toliko sam ljuta da samo želim na što više mjesta na internetu napisati ovo.

Hvala na pažnji.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Na kraju smo odustali od kupovine preko njih jer sam malo proguglala i vidjela da ima dosta loših iskustava sa njima, a i obzirom mi se na telefon nitko nije javio cijeli dan, ne odaju mi dojam odgovornosti. Jer kad sam zvala za kupovinu preko Ponude dana i Kolektive javili mi se odmah, sve u detalje objasnili, a ove ne mogu dobit cijeli dan.

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Ufff,na Bari top sam i ja jos uvijek ljuta pa apsolutno kuzim tvoj post i ovaj smajlic na kraju.
    Ja sam kupila dupli kupon,pa su dosle 2gospode na 4h ciscenja. Stan je bio prazan od stvari i najmjestaja osim 1 ormara.
    Meni su dosle po dogovoru,ali otisle 1,5h ranije jer su bile "gotove". Kad sam ja dosla bila sam prisiljena jos jednom sve obrisati koliko je to slampavo i povrsno bilo ocisceno. Najgore od svega sto sam bila frisko rodila pa nisam niti u svom stanu toliko cistila.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Mi smo nedavno uzeli 2 dana u Opatiji preko Kolektive, bilo je sve super. Nazvala sam hotel prije kupovine bona i rezervirala termin. Nama je bilo odlično, hotel vapi za obnovom, ali je soba bila 25+ kvadrata, primali su i peseka, hrana je bila prefina, švedski stol, prejedali smo se, bazen sa toplom morskom vodom......nama super.

Obično uzmem neke kozmetičke usluge, npr. depilaciju, fen frizuru, ako mi ponuda odgovara lokacijom...to su neke osnovne usluge sa kojima se ne može jako fulati, pa sam uglavnom bila zadovoljna.

Sa čišćenjem stana nisam bila zadovoljna zadnji put, termin sam čekala skoro 2 mjeseca!!!! , došla je neka gospođa koja je sve tako traljavo očistila da nema šanse da bi opet uzimala takvu ponudu. Ne sjećam se koja je to firma bila.

hatatitla avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Bari top je i meni bio katastrofa. Malo su kasnili al to nije bio problem, koliko uzasno slampavo ciscenje. Bila sam trudna i nakraju sam 'morala' pomoc drzat prozor (mora se nesto otkacit da se s vanjske strane ocisti) kako bi ipak nesto ocistila. U dnevni je uopce nisam slala jer sam htjela da detaljno sredi kuhinju i kupoaonu al i to je bilo jadno. Nikad vise bez preporuke pustat nekog u stan.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj hatatitla prvotno napisa Vidi poruku
    Nikad vise bez preporuke pustat nekog u stan.
    Ja sam imala jako dobru preporuku za njih. I ovoj frendici kojoj su se pojavili tek treći put su ok počistili, bila je zadovoljna, ali daj me nemoj zezati da ne možeš javiti da ne dolaziš, nego te ja zovem kad shvatim da nećeš doći, i još mi muljaš. Žalila sam se na sto mjesta, pa mi se ispričavaju i nude još 2 čišćenja na poklon. A što će mi ako se ne pojave . Još sam ljuta.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Kolektiva mi je vratila pare za ovo, jupi .
    A s njima mi se ne da više zezati, neću uzeti niti ta besplatna čišćenja što nude uz ispriku. I gotovo.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Da pohvalim Kolektivu, za vraćanje novaca su stvarno OK!
    Mi smo zimus kupili skijanje na Sljemenu - vikend, škola, cura je i lani bila na tome i bilo je super, međutim ove godine je ispalo grozno, gužva, dugo su čekali i na kraju se dva puta spustila - MM se žalio i vratili su nam novce.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Zanimaju me najnovija iskustva s vikend putovanjima preko tih grupnih kupovina. Zapeo mi Advent u Beču za oko.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Zanimaju me najnovija iskustva s vikend putovanjima preko tih grupnih kupovina. Zapeo mi Advent u Beču za oko.
    Moj kolega s posla bio je prošle godine - sve super! Ali nemam vlastitih iskustava i ne znam detalje. Oni su kupon za dvoje uzeli znatno ranije, usred ljeta, pa su imali nekakav stvarno debeli popust.

Probaj. Nije na kraj svijeta.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Da pohvalim Kolektivu, za vraćanje novaca su stvarno OK!
    Mi smo zimus kupili skijanje na Sljemenu - vikend, škola, cura je i lani bila na tome i bilo je super, međutim ove godine je ispalo grozno, gužva, dugo su čekali i na kraju se dva puta spustila - MM se žalio i vratili su nam novce.
    uplatila klincima ovu godinu,termini su ovaj vikend, idući i onaj na kraju mjeseca )( odma se predbilježila za prvi, pa uslučaju nedostatka snijega osdtaje mi 2.termin), danas došla obavijest da ovaj vikend neće bit, nek samo onaj krajem mjeseca, čovek mi za sad ponudio ipak i onaj srednji jer sam odma u startu rekla da mi zadnji ne paše.
    e sad videćemo, znači ide i to ako se malo radi da vračaju lovu. usput moje je na popustu dana
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 14.01.2016. at 15:13

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •