-
meni se čini da je ovo o čemu Nena piše sudbina našeg prostora i da nikada tome neće doći kraj
isto kao i dio u kojem isti kadar već 50 godina odlučuje samo pod drugačijim imenom
ljuti me i što su mnogi koji su stvarno stvorili ovu državu, onako nepatvoreno, bez kalkulacija ispali jad i bijeda - gubitnici
sjeća ih se samo vlastita obitelj i pokoji suborac koji još nije umro od muke ili alkohola
ja zapravo stvarno ne znam što me još u ovoj državi veseli...
a što se tiče crkve i ekipe, ma nema se tu što reći .nema većih licemjera. samo mi žao naroda koji pase sve skupa. i žao mi onih svećenika koji pošteno obavljaju svoje zvanje.
što se tiče vlade za njih nemam ni jedne jedine pozitivne riječi. sve im pada u vodu nedavnim dizanjem plaća ravnateljima kojekakvih zavoda. nemam riječi. nemam stvarno. u ovome trenutku to ići napraviti. zašto? ko su ravnatelji zavoda u odnosu na nas obične smrtnike? njima nije dosta to što imaju? a nama i našoj djeci jest?
i muka mi je od ZO i muka mi je od sranja koja nam se serviraju. ****te to više nije za izdržati. pardon maj frenč
ali ovo već graniči s ludilom. ko neće ZO neka kod kuće djeci predaje svoj vlastiti. u dijelu koji mu se ne dopada." sine, mi mislimo da je biti homoseksulac loše, poremećeno, nezdravo. stoga ne misli da je istina što ti nastavnik priča. mrdaj glavom kao da razumiješ i da se slažeš. ali mi znamo da to nije istina. sine to ti je život. svi kimamo glavom kao da nam je savršeno jasno. kao da se slažemo. a u sebi milsimo drugačije. sine to je tako dok živiš u ovoj državi. kad narasteš veliki i odeš u neko bolje društvo tamo ćeš moći biti dostojanstven, moći ćeš biti svoj. imat ćeš završenu školu ako se budeš trudio, imat ćeš znanje. imat ćeš i plaću. sve ono što ljudsko biće treba imati. imat ćeš djecu koja će moći ići na ljetovanje. kojima ćeš moći priuštiti hebeni aparatić za zube. bit ćeš čovjek."
samo ne znam kome je od jadnika na burzi bitan ZO.
njima bojim se neće ni biti bitno jesu im djeca oprala zubiće
i tako ih neće imati s čim uprljati
o jadna državo...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma