Stranica 76 od 101 PrviPrvi ... 2666747576777886 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,751 do 3,800 od 5043

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic) - 2. dio

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj šafran prvotno napisa Vidi poruku
    Mene uopće smeta taj stereotip koje se još uvijek na žalost uvelike zadržao, da se curice moraju igrati sa lutkama i biti u roza, lila, crveno i šta ja znam bojama.

A možda su te lego figurice zapravo namjenjene dečkima, tko zna

Moj sin je dobio nedavno lego friends set, neku pjevacicu. Bilo mu je kratko fora jer je lud za legicima.

Ja inace ne bih pretjerivala s nekim " sticenjem" od rodnih stereotipa, svugdje su oko nas i ne mozemo zivjeti i vakuumu.
    Necu mu sama birati igracke koje mi se ne svidjaju, ali ako ih dobije, neka se igra. (Osim pusaka i pistolja, na to se jezim, ali stecom jos nismo susreli s tim). Mislim da je dovoljno dati im neki kriticki stav o tome u skladu s dobi.

I da, bezveze su mi lego friends. Ali kao mala sam obozavala barbike

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Seni, stvarno si nadahnuta
    Sto se tice pricesti, zaista bi trebala prethoditi ispovjed. Eh sad moja iskustva su razlicita vezano uz onaj dio "i cvrsto odlucujem da cu se popraviti i da necu vise grijesiti". Al kad me jedan odbio ispovijediti, ja otisla "na drugi salter" i tu je bilo sve OK, razuman neki covjek. Ja sam bila krizmana kuma pa sam morala na ispovjed Bilo je to u vrijeme stvaranja novih vjernika, kad smo mi prekaljeni katolici iz komunizma kumovali novima, a crkva se taman razmahala jer je konacno smjela postavljati uvjete.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Sto se igracaka tice, na mene to bas i nije djelovalo. Skupljala sam Betty Boop slicice (mama se zgrazala, al pustila) imala Barbiku, sretno sam joj gradila kucu i heklala odjecu, al sam zavrsila u turbomuskom zanimanju (manje od 5% zena). Koliko vidim oko sebe, neovisno o cicama, neke ce curice graditi kuce, a neke ce izmisljati dijaloge i glumiti nesto. Hoce li curica preuzeti ulogu domacice zbog lego kockica, sigurno ima studija koje ce pokazati da hoce, al ja nekako slabo u to vjerujem.
    Koliko god da mi se cini politicki nekorektnim, ne vjerujem da to ima veliki ucinak. Puno mi se cini vaznijim odnos u kuci, ne izmedju roditelja, nego prema djetetu.

LolaMo avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj Mrs Happy prvotno napisa Vidi poruku
    Moj savjet je da ne brines nego samo prije pricesti nadjes priliku da sveceniku odneses kovertu.
    E jbg sad, ako ovo nije uvreda i provokacija

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj FrancescaF prvotno napisa Vidi poruku
    Mene zanima hoću li ja svojoj kćerkici smjeti doći na pričest? Hoće li me svećenik ljubazno zamoliti da napustim "sveto tlo" ili će me u najmanju ruku prijekorno gledati? Smijem li se pričestiti, što iskreno i nemam želju, a ni potrebu za tim, jedino u svrhu izjednačavanja s ostalim roditeljima, da djetetu ne pravim frku u glavi....?
    ne znam zbog cega ne bi smjela doci kcerki na pricest i zbog cega bi te itko trazio ili uopce smio traziti da napustis crkvu? ona je otvorena svima. kako ce te gledati, to ovisi o sveceniku i njegovoj savjesti jer te ne bi smio ikako gledati osim s toplinom i sve suprotno njegov je grijeh.
    isto tako ne znam zasto bi se pricestila.
    moj otac je bio meni na sakramentima, nikad se nije pricestio niti prekrizio.
    koliko puta sam ja bila na misi, bez da sam se pricestila jer se nisam ispovjedila.
    ja sam od malena odrasla znajuci da tata i njegova obitelj nisu vjernici, mama i njena da jesu, tako je odrasla i moja kcer i ne mislim da joj je frka i zbrka u glavi. mislim da su oni dovoljno kompetentni i zreli shvatiti takve stvari ako im se pristupi na jedan normalan i prirodan nacin bez imalo pritiska, agresije ili bojazni, a narocito nesigurnosti ili, ne daj boze, srama, jer si drugaciji.
    to je moje misljenje.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

za karlovčanke:

Sutra u 19 sati u Gradskoj knjižnici Ivan Goran Kovačić u Karlovcu, Šestićeva 1, član Protagore Mirko Butković održat će predavanje pod nazivom UGOVORI IZMEĐU SVETE STOLICE I REPUBLIKE HRVATSKE.

Svi su dobrodošli!

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Potpis na leonisu.

Sto se tice otkupa grijeha novcem, vjerujem da se jos uvijek radi, al ja ne bih tu sudjelovala.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Mene zanima hoću li ja svojoj kćerkici smjeti doći na pričest? Hoće li me svećenik ljubazno zamoliti da napustim "sveto tlo" ili će me u najmanju ruku prijekorno gledati? Smijem li se pričestiti, što iskreno i nemam želju, a ni potrebu za tim, jedino u svrhu izjednačavanja s ostalim roditeljima, da djetetu ne pravim frku u glavi....?
    Ne mogu ulaziti u tvoje želje i potrebe, ali stvarno ne vidim smisao.
    Zašto biti član udruge koja te ne želi?
    Meni se čini važnije da tvoja kći te ti i tvoja partnerica imate sva prava koja kao obitej trebate imati.
    Kako će se vjerska zajednica odnositi prema tome, nevažno je.

A kako bi trebalo biti? Vjerojatno do pričesti neće ni doći jer ju nećeš smjeti ni krstiti.
    Nema krštenja za dijete čiji roditelji svjesno žive u grijehu i to ne žele promijeniti.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj LolaMo prvotno napisa Vidi poruku
    E jbg sad, ako ovo nije uvreda i provokacija
    Zašto?
    Uvreda jer je činjenica da je to moguće?

darva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj suncokret prvotno napisa Vidi poruku
    kanga,
    nadam se da ćeš nam javiti kako je protekao razgovor.
    nije lako biti ateist u našoj školi. kod nas se u zbornici ponovo povela "rasprava" o djeci iz jedne obitelji i njihovom ne krizmanju i ne krštenju mlađe braće. iako su zašutili kad sam izjavila da ni moja kćer nije i vjerojatno neće biti krštena i da ne mislim djecu slati više ne vjeronauk, a da je vjera osobna stvar pojedinca.
    Ovo mi je stvarno užas. Suncokret, bravo što si reagirala!

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Smijem li se pričestiti, što iskreno i nemam želju, a ni potrebu za tim, jedino u svrhu izjednačavanja s ostalim roditeljima, da djetetu ne pravim frku u glavi....?
    Svrha pričesti nije izjednačavanje s ostalim roditeljima, a mislim da bi djetetu napravila veću frku da radiš nešto što je protiv tvoje volje, želje i htjenja, možda i uvjerenja. Ne vidim smisao takve (tvoje) pričesti

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Optimist prvotno napisa Vidi poruku
    Svrha pričesti nije izjednačavanje s ostalim roditeljima, a mislim da bi djetetu napravila veću frku da radiš nešto što je protiv tvoje volje, želje i htjenja, možda i uvjerenja. Ne vidim smisao takve (tvoje) pričesti
    ne vidim ni ja u tome smisla, ali mogu razumijeti - ako uzmemo onaj drugi momenat - da je francesca možda i malo umorna da se stalno ističe po nečemu. svakako zagovaram hrabrost da bude ono što jest, ali razumijem da bira bitke.

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj jennifer_gentle prvotno napisa Vidi poruku
    Moj sin je dobio nedavno lego friends set, neku pjevacicu. Bilo mu je kratko fora jer je lud za legicima.

Ja inace ne bih pretjerivala s nekim " sticenjem" od rodnih stereotipa, svugdje su oko nas i ne mozemo zivjeti i vakuumu.
    Necu mu sama birati igracke koje mi se ne svidjaju, ali ako ih dobije, neka se igra. (Osim pusaka i pistolja, na to se jezim, ali stecom jos nismo susreli s tim). Mislim da je dovoljno dati im neki kriticki stav o tome u skladu s dobi.

I da, bezveze su mi lego friends. Ali kao mala sam obozavala barbike
    Ne znam da li se ovdje obraćaš meni ili govoriš općenito o pretjeranom štićenju rodnih stereotipa i poradi toga življenju u vakumu (makar tu povezicu jednu s drugom i nisam baš najbolje shvatila), ali meni osobno je izuzetno drago da moja cura pokazuje nestereotipne naklonosti, koje joj nisu nametnute, već same odabrane, da ne zaboravim spomenuti kao važan detalj. Možda da je vidiš i upoznaš osobno, shvatila bih zašto. Stoji joj to. Lice anđela, a u očima vatra bi bio njen opis. Dijete voli aute i zbog čega joj gurati lutke pod nos? I mama je voljela aute i sanjala o svojom vozačkom od ranog djetinjstva, kad sam dobila volan u ruke, napokon, nisam izlazila iz auta, doslovno

U svakom slučaju ono što smatram bitnijim je ne gurati djecu pod svaku cijenu u rodni stereotip od malena, radije ih pustiti da odaberu sami.

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa Vidi poruku
    ne vidim ni ja u tome smisla, ali mogu razumijeti - ako uzmemo onaj drugi momenat - da je francesca možda i malo umorna da se stalno ističe po nečemu. svakako zagovaram hrabrost da bude ono što jest, ali razumijem da bira bitke.
    S ovim se slažem. I nekako si mislim baš da i nije potrebno secirati i loviti za svaku riječ koju je napisala u tom kratkom postu. Treba se probat stavit u njene cipele s obzirom na sve ono što je prošla (prvi post, opsala je svoj odnos sa crkvom i vjerom!) i s obzirom na klimu koja vlada po tom pitanju i još malo mjesto, a želi zaštiti dijete.
    Posljednje uređivanje od šafran : 05.06.2013. at 19:48

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj šafran prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam da li se ovdje obraćaš meni ili govoriš općenito o pretjeranom štićenju rodnih stereotipa i poradi toga življenju u vakumu (makar tu povezicu jednu s drugom i nisam baš najbolje shvatila), ali meni osobno je izuzetno drago da moja cura pokazuje nestereotipne naklonosti, koje joj nisu nametnute, već same odabrane, da ne zaboravim spomenuti kao važan detalj. Možda da je vidiš i upoznaš osobno, shvatila bih zašto. Stoji joj to. Lice anđela, a u očima vatra bi bio njen opis. Dijete voli aute i zbog čega joj gurati lutke pod nos? I mama je voljela aute i sanjala o svojom vozačkom od ranog djetinjstva, kad sam dobila volan u ruke, napokon, nisam izlazila iz auta, doslovno

U svakom slučaju ono što smatram bitnijim je ne gurati djecu pod svaku cijenu u rodni stereotip od malena, radije ih pustiti da odaberu sami.
    Govorila sam opcenito, a citirala sam tvoj post jer si napisala da su lego friends mozda namijenjene deckima, a bas je moj sin nedavno dobio tu igracku.

Drago mi je zbog tvoje curke

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moguće da je lego duplo rodno neutralno ali ja stvarno ne vidim zasto bi bilo korisnije da se bilo koje dijete igra s ostalim lego setovima vise nego s lego friends, posebice sa svim onim mogucim cudovistima, bionicle i sl. Sto se cica tice - i ja imam i moje dijete se igra samnom. Ok, ne zelim podcjenjivati utjecaj rodno stereotipnih igracaka, svojoj nikad nisam kupila igracku vesmasinu ili usisivac, ali mislim da ne treba ni pretjerivati...

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

bas me zanima kakva je
    http://www.imdb.com/title/tt2262532/
    Lena and Stef are the Fosters; an interracial lesbian couple who are raising a biological son along with several other adoptive children. Lena is an altruistic school principal, who is determined to save children. She decides to take in Callie, a "troubled" teen with an abusive past whose ways will turn the family lives upside down. Stef is a tough yet kind police officer who isn't as eager to add to their family. Lena tries to introduce new children to the family, not always with Stef's knowledge.[1]

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

odlicna tribina!! u booksi. pitanje: kakvu demokraciju zelimo? odlicni govornici.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Naišla sam na ovo: fotografija prosvjeda iz Turske je fotografija maratona?!?

http://tr.eurosport.com/atletizm/avr...98/story.shtml

a ovdje ima još:

http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/fot...---289524.html
    Posljednje uređivanje od Amalthea : 05.06.2013. at 22:16

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Dobro da imamo Cvijetu pa ne nasjedamo!

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ma je, ali slika je ista kao u Cvijetinom postu http://forum.roda.hr/threads/78029-y...=1#post2424019

A članak o maratonu je iz 11/2012
    Mislim, stranica je eurosportova, slika je tamo već pola godine, ne vidim zašto bi oni nešto mutili.
    Posljednje uređivanje od Amalthea : 05.06.2013. at 22:20

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Zapravo, meni sama fotka nije posebno bitna, nisam ju baš nešto ni doživjela, ali tekstove, svjedočenja jesam.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

je, izgleda je lažnjak. u subotu ujutro kad sam ju vidjela i mislila da svi ti dolaze u moj kvart izgledalo je stvarno. bilo je još, po meni lažnih dojava. npr. da policija više ne koristi suzavac nego agent orange plin. jedno vrijeme je vladala oko toga histerija na društvenim mrežama, al tu se nisam uplašila. to mi je ono, dnevno.hr vijest.
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 06.06.2013. at 08:30

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

amaltea, ne mute, nego u takvim situacijama, kakko piše na dnevnik.hr valjda se to dešava, foromontaže. nisam ni ja znala da je lažna do jučer. kao i ona s policajcem koji lovi dijete s turskom zastavom.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Bubica prvotno napisa Vidi poruku
    moguće da je lego duplo rodno neutralno ali ja stvarno ne vidim zasto bi bilo korisnije da se bilo koje dijete igra s ostalim lego setovima vise nego s lego friends, posebice sa svim onim mogucim cudovistima, bionicle i sl. Sto se cica tice - i ja imam i moje dijete se igra samnom. Ok, ne zelim podcjenjivati utjecaj rodno stereotipnih igracaka, svojoj nikad nisam kupila igracku vesmasinu ili usisivac, ali mislim da ne treba ni pretjerivati...
    X. U stvari, lego, osim lego duplo, mi nije rodno neutralan, tj. nije ga sad pokvario ovaj "friends set", već su imali "mušku" liniju, sad su uveli žensku jer im je ta falila. Kako god ga bojali i oblikovali, mojoj baš nije nešto, nije od tih slagača (već me frka kako će ići matematika) više je od maštača, a u mašti može sve, od pucačine, do princeza.

Inače, meni je Dora Istraživačica baš super lik, ne znam kako su je feminizirali, to nisam gledala... i evo, ona je po meni izvan rodnih stereotipa - hrabra je, istražuje, pomaže.

Isto i Merida Hrabra - neće se udat nego želi pucat lukom i strijelom.

Hoću reći - ima i pozitivnih primjera, i prije (Pipi) i danas.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 06.06.2013. at 10:04

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Merida je zbilja zakon, nama se isto jako sviđa. Jedino što sam baš negdje nedavno čitala da su joj totalno promjenili izgled više ne liči na sebe. Uzak struk, naglašene obline, faca neke ultra nestvarne ljepotice, uglavnom bezveze. Šteta. Koliko se sjećam iz članka (sad ga ne mogu više pronaćii) nisu je još dali u produkciju jer su se neke grupe pobunile, nadam se da ni neće.

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ima neka varijanta odraslije Dore na netu ali mojoj F nije zanimljiva, stalno gleda ovu malu...

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa kad je i ona još prilično mala, a kad bude imala 10 godina mala Dora joj se vjerojatno više neće sviđati jer će joj se sviđati odrasliji likovi.
    Zato su i napravili tu odraslu Doru, da je prodaju curicama od 9,10,11 godina kojima su crtići kao mala Dora previše bebasti.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Moj sin se božemprosti igra barbikama od treće godine, na te nove legiće je isto tako bacio oko ali to mu nisam kupila jel sam škrta kad su igračke u pitanju. Niti mislim da će moj sin biti po defaultu peder, niti da će djevojčice koje se igraju barbikama biti neke našminkane sponzoruše.
    Jelena je dobro rekla, važniji je odnos u kući. I još hrpa toga.
    Uostalom ako neka žena između ostalog želi biti utegnuta, našminkana itd. to ne znači da joj je to apsolutno jedini cilj u životu.
    Nekidan je prijateljica pričala da kad je ona bila na medicini manje više sve cure su bile neke alternativke, hodale u martama, starkama i pamučnim majicama(prije cca 10godina), a sada manje više sve su "šminkerice" ali ne i manje pametne...
    Iskreno, meni osobno sva ta istraživanja iz moje perspektive djeluju kao mlaćenje prazne slame.

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

U Francuskoj pretucen na smrt aktivist ljevicar.
    http://m.washingtonpost.com/world/eu...647_story.html

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

"A teenage anti-fascist activist has been left brain dead after a brutal attack by neo-Nazis on the streets of Paris yesterday."
    http://www.channel4.com/news/clement...-paris-protest

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    "A teenage anti-fascist activist has been left brain dead after a brutal attack by neo-Nazis on the streets of Paris yesterday."
    http://www.channel4.com/news/clement...-paris-protest
    da se smrzneš. eto ti oponenata gay braka. ljudi koji isijavaju strah i mržnju.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

da ne bude... nijesmo znali

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Od brata ove Markićke je u jeku Embrij revolucije i na službeni mail dolazilo masu spam mailova.
    Sadržaj, koliko strašan toliko i nerazumljiv, nepovezan. Al misao vodilja jasna.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    svakako.
    i predlazem da se u ustav unese odredba, da je zabranjeno krasti i varati dok si na vlasti.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

da ne bude... nijesmo znali
    ne mozemo reci, da se stvari ne pokrecu. jos prije desetak godina bilo je nezamislivo da "imaju pravo" na svoju spolnu orjentaciju. sad je to vec normalno.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    svakako.
    i predlazem da se u ustav unese odredba, da je zabranjeno krasti i varati dok si na vlasti.
    onda bi te dvije odredbe bile u kontradikciji

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

onda da samo HDZ smije varati i krasti?

Tada nema kontradikcije, dapače, na tragu je duha inicijative UIO. A dobrim dijelom i uvriježene prakse pa ne bi, npr. trebalo provoditi kampanju informiranja o ustavnim promjenama.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

lijepo rečeno:

Pozdrav s Trga bana Jelačića! Na Trgu bana Jelačića vijore tri zastave duginih boja, međunarodnog simbola LGBT i Pride pokreta i jedna zastava Zagreb Pride. Isticanje tih zastava, sada već sedmu godinu za redom, važno je za hrvatsku LGBTIQ zajednicu jer zastavama simbolički poručujemo da smo ovdje, da nas ima svugdje, da imamo pravo na javnost, da je Zagreb naš grad, Hrvatska naša zemlja, i da u njima živimo i želimo živjeti slobodni od diskriminacije i neravnopravnosti.

tko će sve ići na povorku ponosa u subotu?

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

kome je do gledanja miletića

http://trutube.tv/video/8646/LGBT-prava

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

kome je do gledanja miletića

http://trutube.tv/video/8646/LGBT-prava
    Otvorila sam, al nemam snage za slušat Miletića. Poslušala sam uvodnu od gay aktivista i od ove žene iz Babe-a, a kad se okrenuo voditelj ulijevo da čuje drugu stranu, prestrašila sam se i pobjegla

A i dugo je.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

MM i ja smo u subotu prvo bili u šetnji gradom s malom, i bilo je sve puno policije, ali nismo čuli ružne komentare, niti je atmosfera bila teška. Bili smo i u povorci, i bilo je lijepo. Bilo je veselo i pozitivno, neki ljudi su mahali, neki su se smješkali, neki jednostavno promatrali, a tek poneki su djelovali zaleđeno. Da, vidjeli smo onog koji je petava roge, i jednu gospođu koja je radila izkarikirano sažaljive face, ali to je sve.
    Tako smo i mi imali svoje razloge za ponos - da nam je grad pokazao uljuđeno, pa možda i srdačno lice, i da nam se grad ne samo riješio sramote od gradonačelnika, nego je i izabrao onog koji hoda u Split Prideu.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Tako smo i mi imali svoje razloge za ponos - da nam je grad pokazao uljuđeno, pa možda i srdačno lice, i da nam se grad ne samo riješio sramote od gradonačelnika, nego je i izabrao onog koji hoda u Split Prideu.
    Na ovome vam zavidim

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

bravo za split! i ja sam ponosna na split. lijepo je ove godine bilo čitati o pride-u u splitu!

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Još jednom je dokazao svu svoju plitkost.
    Nisam slušala (na poslu sam, pa stavim slušalice i slušam dok radim ) Miletića, pokušala sam, ali mi je postalo mučno, pa sam konačno poslušala Mimu iz Nu2. Divna je.

I da... bravo za Split!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •