Stranica 87 od 101 PrviPrvi ... 3777858687888997 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 4,301 do 4,350 od 5043

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic) - 2. dio

isvetica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Svimbalo prvotno napisa Vidi poruku
    Trebao bi, po američkom modelu, dobiti osamsto doživotnih, tako da krepa u zatvoru.
    x ali u nekom americkom ozloglasenom zatvoru, a ne u haskoj sobi s internetom, tv-om i ostalim pogodnostima

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

prenosim ovo s facebooka, a provjerila sam i na ovom linku:

Što se na satovima vjeronauka u javnim osnovnim školama djeci govori o ateizmu? Između ostalog, govori im se da je ateizam kriv za nacističke logore smrti.

"Ateizam znači bezboštvo, dakle odgajanje bez Boga. Tvrde da je to izraz napretka. Iz iskustva najnovijih događanja znamo da se bez Boga i protiv Boga ne odgaja plemenite ljude, a vrlo često se odgaja takve koji su stvorili Oświęcim." - Ivan Pavao II, citiran u udžbeniku vjeronauka za osmi razred osnovne škole 'S Kristom u život', u izdanju Kršćanske sadašnjosti, u poglavlju koje govori o ateizmu

Oświęcim je, inače, poljski grad u čijoj su blizini nacisti pokrenuli i vodili zloglasni logor smrti Auschwitz.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa Vidi poruku
    prenosim ovo s facebooka, a provjerila sam i na ovom linku:
    O svašta, kakvih biseraužas jedan... da se čovjek zbilja zapita kamo ćemo dalje.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

krasno.
    trebalo bi tužiti, kao govor mržnje.
    jednog sveca to be, istinabog

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Dzis! All pun intended. I sad zamisli dam ja svoju malu na vjeronauk, i ona tako to čuje i dođe mi doma uplakana da sam ja neplemenito-fašistoidna.

Je li netko imao taj udžbenik u rukama, da ne ispadne ko ovi što su vikali da se "abortiraju trogodišnjaci", iako se ovo meni čini uvjerljiv link, ali ne da mi se guglat te koji su link stvorili?
    Posljednje uređivanje od ina33 : 12.07.2013. at 13:13

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Znanost i tehnologija mogu pospješiti jačanje praktičnog ateizma, posebno
    ako se čovjek previše zanosi svojim znanjem i tehnološkim napretkom do te
    mjere da zaboravi na sva etička i moralna načela. Bog mu više ne treba, te se
    počinje ponašati kao ateist
    iz istog udžbenika.
    tvrdnja i nije netočna, u potpunosti. no implicira da se ateisti zaboravili na sva etička i moralna načela.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Dzis! All pun intended. I sad zamisli dam ja svoju malu na vjeronauk, i ona tako to čuje i dođe mi doma uplakana da sam ja neplemenito-fašistoidna.

Je li netko imao taj udžbenik u rukama, da ne ispadne ko ovi što su vikali da se "abortiraju trogodišnjaci", iako se ovo meni čini uvjerljiv link, ali ne da mi se guglat te koji su link stvorili?
    upravo sam ovo i sama pomislila, ina. taj citat sam našla na facebooku i išla guglati i onda našla na ovaj link. nemam vremena sada dalje guglati, ali eto... našla sam na dva neovisna mjesta. možda ako netko ima taj udžbenik doma da nam potvrdi također uvijek treba misliti na činjenicu da je ovo osmi razred, a da se u prvim razredima uči o božjoj ljubavi i sl. i da onda negdje oko sedmog/osmog krenu ovakvi tekstovi, ali do tada je dijete naučilo da je bog... uvijek u pravu.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku

mislim da smo već imali ovaj link http://danas.net.hr/hrvatska/vbulic/...-naprosto-nema
    meni je to bio argument protiv vjeronauka u raspravi s mm-om: što ako dijete dođe doma plačući jer su joj rekli da će joj roditelji završiti u paklu?
    Naravno, to sve ovisi o vjeroučitelju/ci - sigurna sam da ima i onih koji svoja uvjerenja prenose djeci na lijep način ali se uvijek nađe i onih koji su samo ljudi.

imala sam i još par argumenata, kao što je ona bilježnica gdje dijete za domaću zadaću mora ispisati koliko se često samozadovoljava. Pa još kad se sjetim problematičnijih dečkića iz mog nekadašnjeg razreda, znam ih 2-3 koji bi se sigurno sjetili drugima otimati bilježnice pa čitati na glas... ili ispovjedi s tim pitanjima - hvala lijepo. Ali to je već nova tema.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa Vidi poruku
    mislim da smo već imali ovaj link http://danas.net.hr/hrvatska/vbulic/...-naprosto-nema
    meni je to bio argument protiv vjeronauka u raspravi s mm-om: što ako dijete dođe doma plačući jer su joj rekli da će joj roditelji završiti u paklu?
    Naravno, to sve ovisi o vjeroučitelju/ci - sigurna sam da ima i onih koji svoja uvjerenja prenose djeci na lijep način ali se uvijek nađe i onih koji su samo ljudi.
    mislim da se ne treba zavaravati s vjeroučiteljima/icama. pakao postoji prema njihovom učenju i oni taj podatak ne mogu i ne smiju (a po meni i ne trebaju) prešutjeti. što nevjernici ili oni koji ne vjeruju u postojanje pakla imaju od toga što neki/a vjeroučitelj/ica "na lijep način" prenosi postojanje pakla? koliko god to lijepo preneseno, ne bih htjela da itko moje dijete uvjerava u postojanje pakla. ok, kao informacija u što vjeruju kršćani itd., ali ne kao činjenica da to uistinu postoji. a vjeronauk ima konf. obilježje i ne prenosi samo informacije... hoću reći... nemojmo se zavaravati. ono informacija što djetetu treba, može se i djetetu prenijeti i doma i/li pomoću knjiga.

program kat. vjeronauka u os

"Vjeroučitelj mora biti cjelovita osoba, iskreni vjernik, čovjek Crkve, zauzet tražitelj istine,
    ..."

"Njegova duhovnost treba odisati Isusovom duhovnošću i apostolskom sviješću i žarom. On treba posjedovati “sensus Ecclesiae”, s jasnim unutarnjim osjećajem pripadnosti Crkvi, te čitavim svojim životom i djelovanjem biti svjedok, pratilac i sudionik na putu opće ljudskoga i vjerničkoga sazrijevanja svojih učenika. Na taj način vjeroučitelj vjeronaučnom programu“udahnjuje dušu” i pomaže da vjeronaučni susret postane istinski susret osoba i susret s Bogom."

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Nevjerojatno-vjerojatna, tužna i inspirativna priča. Hvala ti na ovom linku.

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

mislim da se ne treba zavaravati s vjeroučiteljima/icama. pakao postoji prema njihovom učenju i oni taj podatak ne mogu i ne smiju (a po meni i ne trebaju) prešutjeti. što nevjernici ili oni koji ne vjeruju u postojanje pakla imaju od toga što neki/a vjeroučitelj/ica "na lijep način" prenosi postojanje pakla? koliko god to lijepo preneseno, ne bih htjela da itko moje dijete uvjerava u postojanje pakla.
    S ovim se slažem, no u našoj situaciji gdje bi moglo ispasti da biramo između ok vjeroučitelja i bulinga ako dijete ne ide na vjeronauk, čovjek se pita što je manje zlo. Možda bi normalan učitelj ispričao to svoje uvjerenje na način da dijete ne dođe baš šokirano iz škole, a ja bih dodatnom edukacijom prenijela svoja uvjerenja. Možda bi ruganje i nasilje druge djece ostavilo teže posljedice - možda i ne, možda bi bilo baš obratno, ali razumiješ o čemu moram razmišljati.
    Naravno, što više razmišljam i sama dolazim do ovog što si napisala, i to je bio dio tog mog razgovora s mm-om. A tu je konačno i pitanje principa. Tako da je sad odluka da ne ide, ali ta odluka ne može biti nepovratna, vidjet ćemo razvoj situacije.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa Vidi poruku
    ali razumiješ o čemu moram razmišljati.
    potpuno mi je jasno. kao što i sama kažeš, vidjet ćeš kako će se situacija razvijati, ja sam nekako što se toga tiče uvijek optimistična

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

koji ste vi ateist?

Instead, they are motivated by a strong sense of humanist values to make change in the world, often making related issues—such as feminism, gay rights, or the environment—a priority over simply advocating atheism.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

link

meni je zanimljivo što to konkretno u praksi znači kad vele da je i majčin i dječji život bitan. lako je palamuditi, ali kako se riješava taj gvordijski čvor?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Grozno da je žena umrla i to zbog besperspektivne trudnoće. Ja sam svojedobno imala noćnu moru, nakon svog misseda (trudnoća je bila rezultat IVF-a, već sam imala dijete, ovo je bilo za dijete br. 2), i u jeku U ime obitelji / Embrij itd. inicijativa, da mi nitko od liječnika ne želi napraviti pobačaj iako je trudnoća doomed (sanjala sam da mi je plod otišao na plućno krilo, a svi se odmiču od mene stila prigovor savjesti i stila nikad ne znamo kad se može dogoditi čudo, možda i vi i plod preživite, ako nije zabilježeno u medicini, koji put život radi čuda i sve tako, a ja ih molim za zrnce razuma i medicinskog znanja, ali oni biže u politiku i svjetonazor, ali niko ne želi riskirat kao u mom snu karijeru i bit izložen ruglu itd, još je priča kompliciranija jer sam ja iz IVF-a i ja sam od tih žena "ubijačica embrija").

S obzirom da sam prošla iskustvo doomed trudnoće, s kojom se od prvog trena nisam mogla identificirati stila "moja bebica" (vjerojatno jer si nisam to dozvolila, i jer sam bila i previše knowledgable plus ne vjerujem u čuda - beta je od početka bila koma, plod zaostajao, sve u hematomima itd.), u mojoj noćnoj mori ja sam već bila ova žena. Koji put je pravo olakšanje što je sve to iza mene.

Zbog svega toga sam ja biće tip ateista No. 1 u tranziciji sramežljivoj na No. 2.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 12.07.2013. at 22:25

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Hoću reći da sam ja već dijelom (barem u podsvijesti) been there, done that, iako su mi bližnji komentirali ajme, a šta si preopterećena. lako njima govorit. Sjećam se da je tad isto jedna cura bila trudna s totalno besperpektivnom dijagnozom, a isto se čekalo kao da se sve samo finišira (dobro, taman je to još bilo unutar 10. tjedna di se priroda sama pobrine za besperspektivnu trudnoću najčešće).

Kako sam ja ludo stvorenje, meni je razrješenje te more donijela izložba Bodies Revealed pa sam svhatila da ne može baš tako plod dospjet u plućno krilo i neko emotivno razrješenje mi je donio baš onaj dio su bili fetusi tih veličina 10. tjedna kad sam imala spontani. Plus da vidim te ženske organe secirane, kad sam ih naganjala 10 godina posredno UZV-ovima. Sideline mali, ali svašta ljudima može bit utjeha, pa i nešto na što bi neko drugi komentirao grozno. A biće jesam malo bazinga od tog svega.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 12.07.2013. at 22:28

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

a ja te baš volim takvu bazingastu

i potpuno te razumijem u ovom prvom postu. tu smo si dosta slične. na svu sreću sam imala prilike rađati u državi gdje vlada zakon i red, pa se nisam morala bojiti liječničke samovolje.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Emso, hvala .

Nego, ima i svakakvih ludila, koja i nisu uvijek svjetonazorno drajvana, oko pomoći ženi vezano za ginu. Recimo, navodno u americi gina tj. porodništvu najviše podliježu tužbama, baš ta logika - 2 života on the line. I onda je bio neki reality, tipa žena ima vanmaterničnu (po sumnjama u hitnoj, nema trenutno ginića). To jest, ginića ima, ali on se izmakao iz gine u kirurgiju baš traumatiziram tim tužbama jer biće nije imao osiguranje koje može tužbe pokrit, nemam pojma, a i ne kužim baš. U svakom slučaju, njega kao jedva nagovorili da ženu operira jer tad nije bio u toj bolnici zaposlen kao ginić, nego kao kirurg (tako nešto), on se preznojavao stila my kids to support, lova, karijera, i hoće li me onda kad sve prođe ova tužiti i koliki su tu rizici do pomoći ženi koja je u hitnom stanju i može umrijeti. I kao ipak se odlučio riskirat i napravio tu relativno jednostavnu operaciju, ako ju se izmakne iz njihovog pak društvenog konteksta (love i tužbi).

Ako laže reality, lažem i ja vas.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 12.07.2013. at 22:52

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Mislim, navodno pacijenti kad sve prođe isto tuže jer im osiguranje zasjedne za vrat pa isto razmišljaju "gotta my kids to support" i kreću s tužbama ako prođe prođe za dobit malo naknade troškova. To meni sve iz realityja, ovo za Ameriku, ovo za nas iz života i noćnih mora .
    Posljednje uređivanje od ina33 : 12.07.2013. at 22:55

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

tribina u splitu o ZO

hrvatska je zemlja hrvata, a onda svih drugih (valjda gostiju?). ne građana. i tako... zanimljivo poslušati... tko je mazohistički raspoložen.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

pišem knjigu o humanizmu za djecu... što mislite je li ovo ok?

“Humanist treba znati prepoznati suvremene oblike kršćanstva kojima se u ime Boga i njegovih zapovijedi pokušava istisnuti istinska humanističku misao i feministička solidarnost. Pred današnjim kršćanstvom se treba ponuditi humanizam kao “civilizaciju razuma”, zauzimati se za kritičku i racionalnu spoznaju, posebice putem medija te društvenim zalaganjem. Na taj način će se danas, u svijetu vrlo brzih informacija i tehničkih dostignuća broj vjernika postupno smanjivati."

LolaMo avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Za djecu kojeg uzrasta? Meni je sadržajno super, jedino riječnik možda treba malo prilagoditi uzrastu

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

pišem knjigu o humanizmu za djecu... što mislite je li ovo ok?

“Humanist treba znati prepoznati suvremene oblike kršćanstva kojima se u ime Boga i njegovih zapovijedi pokušava istisnuti istinska humanističku misao i feministička solidarnost. Pred današnjim kršćanstvom se treba ponuditi humanizam kao “civilizaciju razuma”, zauzimati se za kritičku i racionalnu spoznaju, posebice putem medija te društvenim zalaganjem. Na taj način će se danas, u svijetu vrlo brzih informacija i tehničkih dostignuća broj vjernika postupno smanjivati."

koliku djecu i jel' ti ovo marketinška rečenica ili dio teksta?

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ovo bi bilo za osmaše.

LolaMo avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Joj ne znam..ja bi to pojednostavila, prilagodila riječnik, mozda napisala u obliku nekog primjera koji je njima blizak

isvetica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Meni malko izgleda kao citat iz vjeronaucne knjige kojoj je netko zamjenio rijeci . Hocu reci, mozda da se skine naglasak na smanjivanje broja vjernika, neznam kako izgleda ostatak knjige, ako je ovo usputna recenica, trebalo bi je pojednostavniti. Bez uvrede, svaka cast na volji da napises takvu knjigu, ja bih je rado imala, kao i neku slikovnicu za manje s istom tematikom

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

mudra isvetica točno je to. ništa drugo. citat iz udžbenika vjeronauka.

p.s.
    pišem knjigu za djecu ali ova rečenica i ovakav pristup tipa smanjivanje broja vjernika nemaju mjesta u njoj.
    Posljednje uređivanje od mama courage : 14.07.2013. at 17:55

isvetica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Hajd u smokve, ja se mucim i pisem brisem postove da ublazim maksimalno svoju pocetnu reakciju.Da ti ne ubijem volju za pisanjem jel =)

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

emso, neće ti se ovo sviđati što ću napisati, al sama si pitala što mislimo

apsolutno mi ne leži rečenica. i nije mi ok iz više aspekata.

kao prvo, tvrditi da će se broj vjernika smanjivati radi brzih informacija i tehničkih dostignuća je demagogija. kako to možeš sigurno tvrditi?

kao drugo, ako govorimo o konzervatizmu, ni taj ne nestaje radi brzih informacija. nego se može i pojačati. evo ti mađarske, npr.
    kad je u prošlosti neka europska zemlja imala tako desno orijentiranu vladu, s tako restriktivnim zakonima, koja demokratskim sredstvima ruši sve ono što demokracija znači (kad smo već kod toga, sve manje vjerujem u tu demokraciju, al ajd), gdje je ustav promijenjen i u njemu stoji i brak kao zajednica muškarca i žene, i zabrana abortusa i ističe se kršćanstvo kao temelj nacionalnog identiteta.

kao treće, ne sviđa mi se retorika mi protiv njih, a tako sam shvatila rečenicu (možda i potpuno krivo, ne kažem).
    nikad mi se to neće sviđati.
    vjernici su u tvojoj rečenici okarakterizirani kao sve ono što je suprotno humanističkim načelima, kao pripadnici neke druge civilizacije, koja s civilizacijom humanista nema veze.
    vjerojatno krivo tumačim, ali puno previše me podsjeća na ateiste koji nemaju morala ni etičkih načela.

ako idemo u samu srž kršćanstva, ako zanemarimo ljudska tumačenja, nije to druga civilizacija. nema u bibliji govora o tome kad počinje život, niti govora o pederima, niti o mpo niti o ničemu što čini ljude nesretnima. a ako i ima, sve to može biti tumačeno u duhu vremena, kako se tumači i sve ostalo uostalom.

jedna KC može iznjedriti i don galla i don grubišića. i u tom smjeru se i mijenjati.

i, iskreno vjerujem, da će se crkva mijenjati. isto kao što vjerujem da će cijela naša zapadna civilizacija ići u smjeru vraćanja čovjeka na prvo mjesto.
    a ne kapitala.

jer...

Ona je bila najstarije dijete evangeličkog pastora u sjevernonjemačkoj provinciji. Obitelj nije karakterizirala pretjerana pobožnost nego ustrajavanje na sveobuhvatnom humanističkom obrazovanju
    što mislite o kome je riječ?

u kome ima više istinskog humanizma, u don gallu pokojnome, ili u dotičnoj?

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

a hebi se emso. šta nas zahebavaš? ja se ubila od pisanja.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

sori, sori, povlačim prethodni post, malkice sam bila ljuta jer sam bzvz razmišljala o napisanoj rečenici.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

mudra isvetica točno je to. ništa drugo. citat iz udžbenika vjeronauka.

p.s.
    pišem knjigu za djecu ali ova rečenica i ovakav pristup tipa smanjivanje broja vjernika nemaju mjesta u njoj.

Uh... Ja sam umuknula jer si me šokirala s ovom rečenicom pa sam čekala da se rasplete . Dobro da si rekla. Nemoj se više zezat.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

neću više, majkemi

evo, o ovoj se rečenici radilo, kao dio udžbenika vjeronauka za osmi razred. tako da cvijeto... nisi pisala uzalud

“Kršćanin treba znati prepoznati suvremene oblike ateizma kojima se u ime čovjeka i njegovih vrijednosti pokušava istisnuti Boga iz života. Takav ateizam najbolje se suzbija znanjem o vjeri i njezinim svjedočenjem. Vjernik koji izgrađuje zdravu duhovnost traži nove, suvremenije oblike izražavanja vjere i time ne iskrivljuje evanđeosku poruku. (...)

Pred suvremenim oblicima ateizma treba ponuditi kršćanstvo kao “civilizaciju ljubavi”, zauzimati se za istinu o čovjeku i Bogu osobnim životom, ali i putem medija te društvenim zalaganjem. Na taj način će se danas, u svijetu vrlo brzih informacija i tehničkih dostignuća broj ateista postupno smanjivati."

btw, onog koga zanimaju moje vlastite hum. riječi neka mi pošalji pp, pa pošaljem dio teksta.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj isvetica prvotno napisa Vidi poruku
    Hajd u smokve, ja se mucim i pisem brisem postove da ublazim maksimalno svoju pocetnu reakciju.Da ti ne ubijem volju za pisanjem jel =)
    kako ste se sve prepale... mislile ova militantica skroz prožvikala

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Na taj način će se danas, u svijetu vrlo brzih informacija i tehničkih dostignuća broj ateista postupno smanjivati."
    . A jesi nas. Ja sam već pomislila, majčice, pa di ja to spadam, koji sam ja tip ateista, a šta je sad ovo... a taman sam mislila da sam se lipo našla.

To si ti onu standardnu aktivističku tipa ubacite Židov_lezbijka_samohrana majka itd. u jednadžbu (rečenicu), pa ćete vidit kako diskriminira. Efektno... ali osjećaj je ono malo kao u školi. Ajde, nema veze.... Ko je položio test, dobije tvoju rečenicu na PP ?

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

pa nisam dugo čekala da vam odgovorim, nisam imala srca, zato ne zamjerite.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

pa nisam dugo čekala da vam odgovorim, nisam imala srca, zato ne zamjerite.
    Sve 5.

isvetica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Za dusevnu bol, dzabe knjiga :D

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

dobro, još oprezno pitam, mislila sam da sam potpuno oglupila.

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Baš dobra fora

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    a hebi se emso. šta nas zahebavaš? ja se ubila od pisanja.
    dobro da nisam i ja nasjela

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

opet ću biti nepristojna pa samo staviti link

http://www.tportal.hr/komentari/kome...-obitelji.html

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Odličan tekst odlične autorice, baš sam ga maloprije na plaži čitala - ali stvarno i vrlo zabrinjavajući, zar je zaista moguće da Petrova ne pušta više žensku pratnju na porod i da to samo tako može proći . Nadam se da će se žena o kojoj se u tekstu radi, Ivanina prijateljica, žaliti na sve moguće instance.

isvetica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Neka ih trazi povrat novaca, i tuzi, gamad

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Kakva sramota!! Ne za link bez komentara, nego za Petrovu. I opet se nikog ne moze prozvati za to i nitko nece odgovarati. Sramota za cijelu struku- koja bi u prvom redu trebala biti suosjecajna, a precesto nije.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Jel se zna tko je glava obitelji i radjaone?? Neka se njegovo ime obznani u medijima!

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

u komentarima na tekst netko je napisao ime covjeka koji je donio zabranu, uz napomenu da je rijec o ginekologu s prigovorom savijesti.

kopirala bi ali na mobitelu ne mogu vise do tog komentara.

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Evo, ovdje je taj komentar http://www.tportal.hr/komentari/kome...entPaging,P:24

aha, vidim da baca na zadnju stranicu, to je na str. 24 komentara
    Posljednje uređivanje od Svimbalo : 15.07.2013. at 12:14

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •