Usput, ja i nemam dojam da je to nešto što je svaki čas u medijima. Možda ne pratim dovoljno?
Usput, ja i nemam dojam da je to nešto što je svaki čas u medijima. Možda ne pratim dovoljno?
Nije to upoće često, nego je meni blisko, pa ja primjećujem jer se 30+ godina bavim objašnjavanjima okolini "ali stvarno, pa on je samo malo nervozan, proći će", pa burnije reagiram (ko što mi se u MPO-u činilo da me "trudnice napadaju sa svih strana"), to je taj mehanizam. Bila su 2 slučaja i u oba se osoba koju hospitaliziraju obraćala za zaštitu medijima i aktivistima. Za 1 osobu sam, na temelju viđenog (ponašanje na TV-u i priča), iz svoje laičke perspektive skoro pa sigurna i u dg jer nema tu puno varijacija na temu, bolesti imaju svoj tijek, a okolina već nauči kužit i po nekim "sitnicama". Mislim... da kažeš nekome ko nema pojma o tome na temelju čega se može kužit, garant osoba kojoj to govoriš misli da si ti za hospitalizaciju (i ja bi mislila). Ali, to su ti "soft dokazi", nije to priča "koncert Georga Michaela". Ne znam koliko me kužite, ali ne mogu baš u detalje.
Posljednje uređivanje od ina33 : 23.07.2013. at 11:33