Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5043

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic) - 2. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
    Dugo već nisam vidio takvo pojednostavljenje pitanja abortusa. Svedeno na karikaturu.
    Moj post zasigurno ne sažima svu kompleksnost tog pitanja, već je odgovor Zuski. Tim sam se pitanjem inače bavila tri semestra na fakultetu, pa ako hoćeš, možemo i nadugačko, ali na nekoj drugoj temi.

mc

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj jennifer_gentle prvotno napisa Vidi poruku
    Moj post zasigurno ne sažima svu kompleksnost tog pitanja, već je odgovor Zuski. Tim sam se pitanjem inače bavila tri semestra na fakultetu, pa ako hoćeš, možemo i nadugačko, ali na nekoj drugoj temi.

mc
    Nisam u toj rečenici (da dugo ne vidjeh takvo pojednostavljenje pitanja abortusa) mislio na tvoj post, nego na wikipedijin prikaz knjige A Defense of Abortion.
    Posljednje uređivanje od mujica : 06.01.2013. at 21:45

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam u toj rečenici (da dugo ne vidjeh takvo pojednostavljenje pitanja abortusa) mislio na tvoj post, nego na wikipedijin prikaz knjige A Defense of Abortion.
    Taj se esej orijentirao na jednu stvar, a to je pravo žene na raspolaganja svojim tijelom. Imaš različitih eseja i knjiga koje se bave različitim aspektima tog pitanja. Još nisam naišla na knjigu koja se interdisciplinarno bavi logičkim, filozofskim, biološkim, psihološkim, sociološkim i inim aspektima, sve u jednom. Ne kažem da to ne bi bilo loše.

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj jennifer_gentle prvotno napisa Vidi poruku
    Taj se esej orijentirao na jednu stvar, a to je pravo žene na raspolaganja svojim tijelom. Imaš različitih eseja i knjiga koje se bave različitim aspektima tog pitanja. Još nisam naišla na knjigu koja se interdisciplinarno bavi logičkim, filozofskim, biološkim, psihološkim, sociološkim i inim aspektima, sve u jednom. Ne kažem da to ne bi bilo loše.
    Jennifer, hvala na pojašnjenjima, jasno mi je i ono što nije bilo (violonist za kojeg sam smatrala da se može komparirati samo sa silovanom ženom, a zapravo je nebitno; do tog sam došla zanimljivim dijalogom sa samom sobom..).

Podsjećam na jedan tekst od Vesne Kesić iz 2009.

MC, hvala, tekst mi je već obećala poslati frendica

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •