Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5043

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic) - 2. dio

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    a mene više zanima kako ifi misli da će državu s tolko nezaposlenih, u blagostanje dovest samo i isključivo rađanje malih hrvata a nit ove rođene ne možemo zaposlit.
    I ja se isto pitam? Mene općenito sve nešto lirsko paničari, u bilo kakvom uzdizanju osjećam se nelagodno (uloga ova, uloga ona) - jer odmah čekam koja će pozadina toga biti, jer što veći ideal i veće inzistiranje na njemu, veći odmak od reale, to često gora pozadina (bilo namjerna, bilo nenamjerna, ko u Brešanovom filmu). U stvari, super mi je sjeo tekst urednika Buga... e, sad, to jest tema i nije, opet ne znam / nemam vremena tražit na netu, ali on se konkretno osvrnuo na neki onako "ja vjerujem u budućnost Hrvatske (odnosilo se na IT industriju tj. realni sektor, autor neki profa s FER-a)", pri čemu je on govorio da se od takvih hrusti (ježi mu se koža) jer da kad mu neko kaže vjerujem u Hrvatsku on prvo misli koji će mu novi porez šušnut i ono.... stila "lako je vjerovat kad ništa ne gubiš". I pozvao svih koji vjeruju u njega i slične - da ne vjeruju "u Hrvatsku mladu snagu" već da vjeruju samo u svoje ruke i ono što mogu na tržištu prodat i naplatit. Htjeduć' reći da - od vjere on nema ništa, samo konkretni potezi se broje. Trojanski konj stila.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 11.01.2013. at 13:33

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •