Stvarno je zlonamjerno uopce prejudicirati da ce prosvjednici danas napasti katedralu. Zlonamjerno, nista drugo.
Stvarno je zlonamjerno uopce prejudicirati da ce prosvjednici danas napasti katedralu. Zlonamjerno, nista drugo.
Nije neviđeno, kao ni da se ljude straši vanjskim neprijateljem, pa im ovaj isječak s you tubea dođe kao dokaz što će se dogoditi ako ne srežu lgbt pokret u korijenu. Nebitno, misli mi idu u stotinu smjerova odjednom. Uglavnom, nadam se da ljudi nisu idioti, i da nitko neće napraviti ništa zbog čega ćemo se sramiti kao ljudi. Tko može otići neka se zabavi, ja šaljem pusu
Mene stvarno brine kamo sve ovo ide. U Hrvatskoj, opcenito. I slazem se sa mujicinim prijateljem - nastavimo li ovako, negdje na nekome ce se sve prelomiti.
Znaš da nije tako. Da oni iz KC koji smatraju samo postojanje lbgt zajednice napadom, nisu baš najpametnji dio KC-a.
Problem nastaje kad se lbgt poistovjeti sa agnosticizmom/ateizmom (jer im drugo ne preostaje, s obzirom da ih KC ne prihvaća), pa onda borbu za svoja prava pokušavaju ostvarivati kroz borbu za "prava" agnostika/ateista. A u toj borbi zna biti niskih udaraca, uvredljivih stavova, generaliziranja i drugih neprimjerenih načina.