Citiraj *mamica* prvotno napisa Vidi poruku
Bit ću vulgarna, ispričavam se, ali to je ono što bi se reklo "nije govno nego se pas posr`o". Ma daj molim te. Pitam se iz koje perspektive vi pišete na "vjerskom" topicu.
mogu samo za sebe govoriti - nastojim što manje se javljati na tom topicu. nastojim se javiti samo ako se radi o nečemu uopćenom (kao kad je krenula rasprava oko ZO), ne o tome kako se pripremate za prvu pričest da bih rekla da eto moje dijete ne ide na prvu pričest (jer znam da je to vama potpuno irelevantno). ako i napišem jedan-dva posta nastojim što brže se povući. ponekad se "opustim" kad vidim da su sve forumašice u off-topicu (opet - ZO) i da se nitko ne buni (u nadi da će moderatorice splitati taj dio). kad se netko pobuni - povlačim se. možda i pretjeram i ne povučem se uvijek kad treba ili se javim kad ne treba, ali svakako nastojim ne javljati se. najbitnije mi je da ne podcjenjujem i ne trollam temu.

I da, stavljam to "vjerski" pod navodnike jer mi je naprosto nevjerojatno da je bilo koji topic na javnom forumu "nečiji" topic gdje netko može pisati i raspravljati, a netko ne može.
znači tebi je nevjerojatno da postoji "topic u duhu vjere"? već sad 6. po redu?

(ali si tek osjetila potrebu reagirati kad se otvorio ireligiozni topic)

Uostalom, stavila sam iznad citate i podebljala ono najvažnije, sve je jasno kao dan.
jasno je samo da si izvadila citate iz konteksta.

Što se ovdje vjernicama ne dopušta.
ajmo biti malo iskrene pa priznati da su si (neke) vjernice/i na ovom topicu svašta dopuštale/i. i to apostrofiranje našeg "slobodoumlja" "feminizma" ili čega ne, je u biti prikriveno podcjenjivanje. ali sad će opet nekako ispasti da smo mi netolerantne jer eto valjda trebamo prešutjeti ovakve očigledne bezobrazluke, upade, trollanje i sl.