Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5043

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic) - 2. dio

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    pa ja cu se ponoviti i reci da nisam ni na ovom ni na onom (oudv) topicu vidjela da itko negira ili opravdava pedofiliju u (katolickoj) crkvi.
    leonisa, pa nitko normalan neće ne negirati ili opravdavati pedofiliju. ali nije ni da se sad upljuvaše prozivati svećenike pedofile ili papu da da ostavku jer je on zataškavao pedofiliju. kao što se upljuvaše i nižu se linkovi o kinsey pedofilu i kome sve ne. i ne ovo ne treba poslužiti kao opravdanje, nego samo pokazati kako se u jednom slučaju može biti jako angažirana, dok se u drugom slučaju pravi blesava.

i ja sam pitala i pitanje stoji, sta ja kao pojedinac (vjernica) mogu uciniti po tom pitanju, kad se vec prozivaju vjernici koji zataskavaju. (znam da se ne proziva mene, al zelim znati sta se ocekuje od pojedinca jer ja ne znam sta bi konkretno mogla/trebala napraviti).
    na to pitanje moraš sama odgovoriti. da sam vjernica, ili članica bilo koje organizacije ili udruge za koju bih saznala da je zataškivala pedofiliju - znala bih što trebam učiniti.
    Posljednje uređivanje od mama courage : 13.02.2013. at 14:15

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •