leonisa, pa nitko normalan neće ne negirati ili opravdavati pedofiliju. ali nije ni da se sad upljuvaše prozivati svećenike pedofile ili papu da da ostavku jer je on zataškavao pedofiliju. kao što se upljuvaše i nižu se linkovi o kinsey pedofilu i kome sve ne. i ne ovo ne treba poslužiti kao opravdanje, nego samo pokazati kako se u jednom slučaju može biti jako angažirana, dok se u drugom slučaju pravi blesava.
na to pitanje moraš sama odgovoriti.i ja sam pitala i pitanje stoji, sta ja kao pojedinac (vjernica) mogu uciniti po tom pitanju, kad se vec prozivaju vjernici koji zataskavaju. (znam da se ne proziva mene, al zelim znati sta se ocekuje od pojedinca jer ja ne znam sta bi konkretno mogla/trebala napraviti).da sam vjernica, ili članica bilo koje organizacije ili udruge za koju bih saznala da je zataškivala pedofiliju - znala bih što trebam učiniti.

da sam vjernica, ili članica bilo koje organizacije ili udruge za koju bih saznala da je zataškivala pedofiliju - znala bih što trebam učiniti.