Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5043

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic) - 2. dio

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

cvijeto, mene isto muče ti osjećaji, jer čekam da ispliva nešto osim njih. al izgleda da nema ništa osim njih. problem je što to uopće nije argument. http://yourlogicalfallacyis.com/appeal-to-emotion
    i slažem se oko ovoga s agresijom. neš ti agresije.

e sad, jedno ne opravdava drugo, nažalost sve sam dobro shvatila. pa me sad baš zanima, postoji li išta na ovom svijetu što može opravdat upad prosvjednica u toplesu u jednu crkvu? ili ne postoji, i svetost crkve (i osjećaji vjernika) su apsolutno uvijek iznad svega, i ne smiju se oskvrnuti?

glede prosvjeda...
    Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    jel oces da odemo ispod bana pa da se zaderem da ne podrzavam pedofiliju i da ju osudjujem kao i njeno zataskavanje u crkvi?
    ocel to biti dovoljno javno?
    ili trebam organizirati skup?
    a za to nisam. naprosto, istrosila sam se u raznim borbicama i borbama.
    citiram se iz jednog od prethodnih postova...
    ne kažem da moraš TI, ali po zakonu velikih brojeva ako ima tako puno "sekularnih katolika", onda bi trebalo bit i nekoliko onih koji razumiju da taj glas ne smije bit nevidljiv i uvijek zatvoren na tiho djelovanje unutar svoje župe.
    i da nadodam - koji su spremni malo se potrudit da se to dogodi. meni je zanimljivo da takvi još nisu isplivali. znači, govorimo o javnom prostoru, o medijima, da se o tome priča, da se stane na kraj toj percepciji koju mediji forsiraju (a bozanić trubi na sav glas) da su vjernici općenito usuglašeni s oltarskim stavovima. meni je to baš neobično, i pitam se zašto je to tako. je li potrebno da jedan svećenik (jedan od tih divnih o kojima se ne priča mnogo) zaključi da se to mora dogodit i odluči pokrenit nešto u svojoj župi? očito je da za svakakve druge svrhe svećenici nemaju problem s mobiliziranjem svoje pastve. (podsjećam, pristranost medija je već riješena stvar i ne vrijedi se na to pozivat)
    i opet disklejmer, ne radi se o meni, i tebi. meni je od početka jasno da ova radikalnost nema veze sa 100% hrvatskih katolika, nego više onako sa 50% hdzovaca
    Posljednje uređivanje od koryanshea : 15.02.2013. at 11:58

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •