-
Nisam gledala dnevnik. Izbjegavam domace kad uspijem, ne znam koji je zuci. Iako u ovo sto spominjes vjerujem i super da ima pozitivni primjer.
Citam clanak neki o tome mijenjamo li se u zivotu, odnosno zna se da ne mozemo protiv svoje osobnosti, al ostaje pitanje - mijenjamo li se i cija je to krivica.
Dio mi se uklopio u danasnju epizodu kad je netko iz moje okoline provalio kako je Golem super. Kopirat cu, al buduci da sam na mobu, ne mogu lako prevodit s translateom.
"Die dritte und kleinste Gruppe machen mit rund zehn Prozent die Psychopathen aus. Sie zeigen bereits als kleine Kinder manipulatives Verhalten, Reuelosigkeit und lügen chronisch. Und auch im Erwachsenenalter sind dies die wichtigsten Merkmale. "Dazu kommt ihre Furchtlosigkeit und ihr hervorragendes manipulatorisches Geschick", erklärt Roth. "Psychopathen können die Gefühle anderer außerordentlich gut lesen, sind aber gleichzeitig völlig gefühllos und reuelos. Und sie haben dieses Charisma, diese extreme Außenwirkung – das macht sie so gefährlich.""
http://m.welt.de/article.do?id=gesun...cid=gesundheit
Na ovaj opis, meni je prva asocijacija Golem. Mislim, u politici je to relativno normalno sve skupa, al nisu svi toliko dobri manipulatori. Koliko ima psihopata u vrhovima vlasti i institucija?
Zbog svog uvjerenja da je ta osobina/bolest nuzna za visoke pozicije, niti ne mislim vise izlaziti na izbore. Ne zelim im vise davati znacaj kroz svoj izlazak. Ne mislim opet da su svi isti. Ima tek njih par koji stvarno rasturaju. Mislim na one zbilja popularne.
Posljednje uređivanje od Jelena : 16.02.2013. at 00:38
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma