-
cvijeta, dobro si napisala. Vjerski svjetonazor mi je tako teško za shvatiti. Generalno gledajući, ne bi mi bilo dovoljno ni da se primjenjuje samo u okviru vjerske zajednice, a ovo izlaženje iz svojih okvira je užasno.
Ne mora biti uopće tako drastično poput obrezivanja. U King Abdullah University of Science and Technology imaš istraživački raj, europska mjerila. Ako želiš napustiti rajski geto, moraš u pratnji muškarca, ne smiješ voziti auto i ostalo čime kao vrijeđaš Boga. Vjerujem da bi i dijelu katolika išlo na živce da smiju "normalno" živjeti u nekih 16 qkm. E sad, tamo ne moram ići, ali ovdje jesam. Zanima me kako će dale ići istraživanja nakon što im Ameri i Europejci postave osnove za znanost. Hoće li se zatvoriti iza toga i vratiti svojim vrijednostima. Prijateljica mi je otišla s jednog tehničkog fakulteta u Kazahstan, morala je nastaviti studirati ekonomiju, jer je žensko. Sve to ima uporište u vjerskim svjetonazorima.
U idućem izdanju knjige iz vjeronauka bi moglo stajati i da su parovi koji se liječe od neplodnosti ubojice i da se neplodnost događa zbog čestog mijenjanja partnera i feminiziranja intelektualnog kadra.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma