To sto ne kazes na glas (jer nije pristojno reci) nego mu to porucujes tonom ne mijenja nista na stvari (zapravo, neki psiholozi tvrde da implicitne poruke na djecu djeluju jace od eksplicitnih). Zgranulo me saznanje da si takvo vrijedanje druge osobe istakla kao nesto normalno i podrazumijevajuce (odatle - "u pozitivnom smislu").
Izjava AE o ljudskoj gluposti je uopcena, a ne usmjerena na konkretnu osobu. Osim toga, meni se cini da ima i suptilne autoironije u njoj (veliki ljudi su cesto skromni, iako nije pravilo). U svakom slucaju, primjer ti je potpuno promasen.
HS i nije za svakoga (ali to ne pomaže da onaj za koga to nije pokušava upravo sebe dati za primjer, snebivajući se nad time kako bi to izgledalo).

) nego mu to porucujes tonom ne mijenja nista na stvari (zapravo, neki psiholozi tvrde da implicitne poruke na djecu djeluju jace od eksplicitnih). Zgranulo me saznanje da si takvo vrijedanje druge osobe istakla kao nesto normalno i podrazumijevajuce (odatle - "u pozitivnom smislu").