Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5043

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic) - 2. dio

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Ma, prerano je to meni sve u dobi od 7 - pričat previše o politici i o religiji itd. Kod nas je za religiju prigodno, kod nekih praznika, stila "neki ljudi vjeruju, neki ne". Ona kaže da ona vjeruje, ja da ja ne vjerujem i tako obično završi . Oko politike... jedva može razumjeti koncept države, njoj je 5 godina. Jedino je pitala "zašto neki nisu dobrodošli u Vukovar" - ono kad je bio skup u ZG-u, a slušali smo radijske vijesti, valjda je ubrala ton toga.
    slazem se.
    ona zna zasto tata ne vjeruje, zasto ja vjerujem, zasto ona vjeruje i odabrala je vjerovati. zasto joj jedna prijateljica vjeruje u nesto drugo i zasto vecina njenih prijatelja ne vjeruje u nista, a neki u vile
    uopce joj ne politiziram i mislim da je to preveliko opterecenje za dijete od 7g. da ima uvid na nacin na koji imamo mi odrasli. ono je jos uvijek, samo dijete. ne treba je prerano uvoditi u svijet odraslih.
    to ne znaci da ne razgovaramo, ne filozifiramo (moje dijete ima milijun zasto), samo je to i dalje na nivou primjerenom njenoj dobi.
    Posljednje uređivanje od leonisa : 22.04.2013. at 13:02

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •