Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5043

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic) - 2. dio

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Bodulica prvotno napisa Vidi poruku
    'Po američkom modelu, silovanje počinje nakon ženinog 'ne' i dalje se ne smije inzistirati, ali ako se preselimo kod nas na Balkan, sam čin osvajanja je dio onog 'hoćeš-neću', odnosno ako bi muškarac odmah odustao na ženinom prvom 'ne', on ne bi bio muškarac'

Kako bi što bolje ilustrirao svoje arhaične patrijarhalne predodžbe o dužnostima, ulogama i igrama u bračnoj ložnici i oko nje podsjetio je da i 'kokoš uvijek bježi pred pijetlom i time pojačava njegovu seksualnu želju', što je teza koju bismo očekivali čuti od serijskog silovatelja u nekom CSI-u!

...ustvrdio je da je homoseksualnost bolest koju treba liječiti i spriječiti za što je zaradio ukor Liječničke komore. No još je opasnija, ako je to uopće moguće, njegova tvrdnja da je zlostavljanje u obitelji svojevrstan sado-mazo odnos između djeteta i roditelja koji dijete ponekad priželjkuje.
    Moram se spustiti na nivo balkanske kokoši da bih odkokodakala na ovakve gnusne konstatacije (konstatacije?) ma čije one bile. Ako dolaze iz glave jednog psihijatra, onda mu mjesto i je na psihijatriji, ali ne kao liječniku, već kao pacijentu!

Potaknuta gore citiranim, dubokoanalitičkim tvrdnjama, propitkujem svoju seksualnu orijentaciju, jer sam u seksualnom odnosu s nekim koga sam smatrala muškarcem, ali taj isti muškarac zna stati kad mu kažem "ne" pa očito nije muškarac (dobro, nije baš da mu to često govorim ).

Ali tu mom propitkivanju nije kraj: spominje se i pijetao!!! Jesam li ja onda (balkanska) kokoš? Ako jesam, je li moj pijetao normalan ako mu seksualna želja raste obrnuto proporcionalno ikakvoj naznaci mog bježanja? Jesam li ja koka-radodajka ako ne trčim počasne krugove?

Imam krizu identiteta! Moram na

Crveno neću komentirati. Ne samo iz razloga što bi me , već jednostavno nemam želudac za to.

Ako itko razmišlja na ovakav način, onda sam sebe mora zapitati što s njim nije u redu. I što on, zapravo, priželjkuje!
    Posljednje uređivanje od Optimist : 24.04.2013. at 22:55

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •