Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5043

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic) - 2. dio

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Kanga prvotno napisa Vidi poruku
    Ina, sto si sigurnija u ispravnost svoje odluke (sa svih aspekata) to ce ti biti jednostavnije dati joj zadovoljavajuce obrazlozenje.
    Ma, sigurna sam ja u svoju odluku u smislu da ne želim za nju religiozni odgoj i da nema vjeronauka u školi ne bi bilo niti trunke muke (svi to znamo, mislim - svi ireligiozni), ali bit će muke u tome jer je vjeronauk u našoj školi usred nastave, ako dobro kužim (uglavnom po razredu ima pokoji ireligiozni pa su u knjižnici).

Dobar mi je možda ovaj argument oca iz filma da želi da se u školi usvajaju standardna znanja (ne ono što se, osim jezika i književnosti, razlikuje od zemlje do zemlje i vrijedi u samo jednoj zemlji) i da bi se vjerski odgoj trebao nuditi u crkvi. I u našoj školi je križ uz državna obilježja odmah u auli (vidim svaki put kad su izbori). I to da joj kažem da sve može kad bude punoljetna, ako želi - kršetenje i ostali sakramenti... nisam sigurna hoće li palit ovo da se to mora učiti (voli učiti), jedino da onda nema preko vikenda na izlete, jer se mora ići na mise (to ću malo "podebljat", nemam pojma kolikok se zapravo mora).

Ajde, imam još jednu školsku godinu za pripremu .
    Posljednje uređivanje od ina33 : 08.05.2013. at 17:53

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •