Citiraj daddycool prvotno napisa Vidi poruku
meni ovo cvijeto izgleda doslovno kao opis bilo koje utakmice na kojoj sam bio i na kojoj je došlo do sukoba policije i navijača. kad proživljavaš čini ti se jako bitno, ali vrlo brzo se sve slegne i vidiš da se promijenilo nije ništa. btw turski navijači su priča za sebe pa vjerujem da njihova policija ima dobro uhodane metode kod ovakvih događaja.

Ovo jednostavno nije točno već je situacija upravo obrnuta.

Izgubio sam očigledno zdrav razum ili ti samo vrijeđaš?

Koja je to odrednica? Djeca?

Zašto inicijativa nije zatražila da u ustav uđe odrednica da je brak doživotna zajednica muškarca i žene? Ili još bolje doživotna zajednica muškarca i žene iz koje u roku od 5 godina moraju nastati djeca?
Daddy, samo kratko, pa idem Zakuhala sam, vrijeme je da stanem ovo ne vodi nikamo

Imaju li ljudi pravo sazivati referendum? Imaju li pravo artikulirati svoj zahtjev kako želi - ili bi nekog drugog trebalo pitati zašto da ovo ili ono stave kao odrednicu?

Ovo je pitanje poštivanja demokratskog načela i procedure, a manje ideologije. Što prođe, proći će, no nasrnuti na ljude jer se koriste sredstvom demokratskog društva - što je u tome demokratično, pravedno i ljudski?