Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
mislim već znam da nikad od mene prava feministica, jer mi ništa od ovog što ste vi nabrojale ne ide na živce al dajte, nemojte mi reć da bi neka od vas pala na frajera, prvi izlazak, cuga il večera we, i on se ne vata novčanika. nego kaže ajmo lapo lapo. pa da sto put više od njega zarađujem.

a šta se ti sad nena tolko čudiš.
prvo kažeš da on mora platiti, a poslije se čudiš da lova ide od roditelja dok su klinci.
ovo prvo sam se izjasnila, on plaća, na početku, al' taj film sigurno neću gledati jer sam zamislila neki nemogući scenarij iz američkih filmova, a ja glumim u njemu, ova ja, sadašnja, al dama, zaposlena, situirana, i izlazim s istim takvim. nikakvi pola-pola tu na nekakvim večerama ne dolazi u obzir. tek kasnije, kad postanemo mi, "tim", ako postanemo, onda idu i sve druge kombinacije.pa vidiš da ni tebi na toj večeri ne treba feminizam

Ali ovo što je spomenula ivarica, to je stvar s klindčadijom, ona priča o curkama od 17 godina, starci financiraju i jedno i drugo, dečki će definitivno po pitanju love izvući deblji kraj, kako god okreneš, ali baš toliko? baš stalno? ko da je netko tu retardiran ili šta.
Vidim da je nas većinu po tom pitanju vrijeme pregazilo i izgazilo, nema to više ni s čim veze. Moje najbolje prije i ja smo još i dobre pare znale užicati ko klinke (to tada nije bilo sramota, ili možda je, ali nas nije), po danu, od vršnjaka preko odmora, ako nam je trebalo više navečer za cugu. Častili su nas razni, ali smo uvijek imale i svoje.
Nije mi baš jasno da sve roditelji tih dečki moraju financirati. Ajde, valjda će se klupko rasplesti kad se ivka vrati odoli.