-
A gle Beti, potpisalo je 700.000 ljudi. Sigurno ih ima i među našim prijateljima. Moja sestra koja apsolutno podržava sve opcije, braka, zajednice, posvajanja itd je potpisala. Kaže nije se ni snašla neki dečko ju je u gradu presreo, bilo je nekoliko štandova od kojih je između ostalog bio i taj za referendum...
Bile smo na tihoj misi dva dana, reko mogla si i smrtnu presudu tako potpisati.
Tako da sam sigurna da ta brojka nije stvarna i da masi ljudi neće pasti napamet ići glasati za takvo što.
Ok, tvoja priajteljica ima neka svoja uvjerenja.
Iskreno i mm je imao neka svoja uvjerenja, sada više nema
. Ono što je bilo kod njega je to da je živio u jednom zatvorenom svijetu koji se ne susreće s homoseksualizmom, ako i ima koji gej to sigurno u takvoj sredini neće istaknuti.
I tako sve mu je to bilo fuj i neprirodno i kakva djeca, ma bezveze...
Nije da bi išao kamenovati pride, ali..ma priče pune predrasuda.
I onda sam mu ja polako objašnjavala da postoje ljudi među nama, da postoje ljudi koji se potajno vole...pa je i upoznao neke i skužio da to što je netko homoseksualac zapravo njega nije briga.
Eto, od homofoba stvorio se skoro pa aktivista, koji lobira okolo po kavama za lgtb zajednicu (skužila sam da to radi nesvjesno).
Tako da za tvoju prijateljicu ima vremena, kad se stvori prilika ti joj objašnjavaj i objašnjavaj...samo što je referendum za koji dan.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma