Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
Ja to ne gledam tako, stavljanje profilnih slika i natpisa na FB je u istoj razini s nošenjem majica ili bedževa s angažiranim porukama u stvarnome svijetu. I na kraju krajeva, dio kampanje.
Ja sam stavila PROTIV jer želim biti glasna i jasna po tom pitanju bez da stalno objašnjavam.
X
Ja nisam na FB stavila ništa, jer nemam account, ali ovdje očito jesam, isto kao kad sam stavljala protiv Milinovića avatare, kako je već bila prigoda. Tada sam sasvim javno u medijima istupila s fotografijom/pred kamerom. Mislila sam da će mi biti neugodno na poslu poslije, jer sam polujavna osoba, al nije. Nemam pojma što se po kuloarima govorilo, ali ja sam se borila za ravnopravnost u liječenju i dalje stojim iza toga što sam govorila.

Inače ne objašnjavam puno ljudima oko sebe, ako me ne pitaju. Ako me pitaju, onda im je valjda stalo do mog mišljenja i tu se nadam da mogu imati neki utjecaj. Samo najbliže prijatelje znam malo udaviti, to je istina. S tim da je sada kod ustava puno jednostavnije objasniti stav, nego kad kreneš u objašnjavanje zašto je dio parova diskriminiran zakonom o IVF-u, dok god ljudi misle da čim je spermij u jajnoj stanici, da je došlo do oplodnje.

Inače zuska, dobar tekst si linkala s lupiga!