Stranica 8 od 23 PrviPrvi ... 67891018 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 351 do 400 od 1101

Tema: odgoj u duhu vjere 6. dio

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    Na www.zdravstveniodgoj je
    A ja ne volim net.hr ni u tragovima, mene to potrese samoubojstvo, trudnica, gole babe sve na jednom mjestu, nije to za mene, ja očito imam neke jako loše filtere. Što vidim teško izbacujem iz glave. Frendice mi kažu, reći ću nešto ružno i nemoj to sad odm,ah zamišljat
    meni je to netko poslao mailom, one forwarduše, ali ne mogu to ovdje staviti sa svog maila nego sam ukucala riječi na google pa koja se stranica otvori. otvorila se neka srednja. hr pa valjda oni linkaju net.hr s tim gologuzićima.
    portale ne čitam nikakve, otvorim onaj 24 h ako baš hoću čuti današnje vijesti, vjerojatno ima i kakav pametniji portal ,ali nemam ja to kad pregledavati, dosta mi i ovaj forum vremena uzme.
    isto vizualiziram,to je strašno koliko sam vizualni tip, samu sebe dovedem u stanje užasa.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

tražim, ali ne mogu naći. zna li netko kad ispovijeda vlč. Ramos u Harmici? mislim da je utorkom, a to je prošlo, a poprilično mi je hitno. ako netko zna, bila bih zahvalna da javi!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj zeljka231 prvotno napisa Vidi poruku
    tražim, ali ne mogu naći. zna li netko kad ispovijeda vlč. Ramos u Harmici? mislim da je utorkom, a to je prošlo, a poprilično mi je hitno. ako netko zna, bila bih zahvalna da javi!
    Ispovijeda prilikom svake duhovne obnove. Slijedeće su: 11.02.2013, zatim 14.02.2013. i 16.02.2013.
    Ispovijeda i u katedrali, milim da svakiog prijepodneva, ali ovo za katedralu nisam sigurna.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Inače Željka ne bih nikako htjela da ovo što mi kritiziramo vjeronauk shvatiš da ide tebi. Ti si ovdje i naša i draga si meni a sigurno i drugima i nemam sumnje da ima puno vjeroučitelja koji, poput tebe, daju sve od sebe.
    Ali, recimo deset zapovijedi...kad vidim klinca iz osnovnjaka da psuje Boga na cesti...(kao prvo izgovorim u sebi slijedeće riječi: "Blagoslovljeno ime Gospodina Boga našega u sve vijeke!")...obeshrabreno pomislim da je Crkva, putem vjeronauka u školi ipak mogla postići više. Taj je sigurno naučio deset zapovijedi, među njima i onu "Ne izusti ime Gospodina Boga svoga uzalud!". Da li toj djeci itko priča kako bogopsovka ranjava čovjekovu dušu i koliko ga udaljuje od milosti koje kao dijete Božje može primiti.
    Ja stvarno mislim da iz vjeronauka ne bi trebala postojati ocjena različita od odličan i da treba djeci prenijeti kako da grade osobni odnos sa Bogom živim ("Ja sam s vama u sve dane do svršetka svijeta") i da satovi vjeronauka budu razmjena svjedočanstava i zajedničke molitve za one koji su u potrebi unutar tog malog stada koje se zove - razred.
    Naravno da se neka djeca neće u tome naći, ali takve treba pustiti da odu...i primiti ako se požele vraiti...i jedno i drugo bez puno formalnosti i papirologije.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj ljiljan@ prvotno napisa Vidi poruku
    Ispovijeda prilikom svake duhovne obnove. Slijedeće su: 11.02.2013, zatim 14.02.2013. i 16.02.2013.
    Ispovijeda i u katedrali, milim da svakiog prijepodneva, ali ovo za katedralu nisam sigurna.
    mislim da je ovo točno. meni je rekao da je svako jutro do 11 u katedrali.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Što link na Raosov članak pun mržnje i prostačluka radi na odgoju u duhu vjere?
    Jel to ono "neprijatelj mog neprijatelja..."
    Pa to je vrlo vrlo neukusno, moram priznat, ispod svake razine.

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

da imaš pravo
    ima par neprimjerenih riječi
    zato je meni draža Stražnja strana
    tamo sve vrvi od ljepote koju su porezni obveznici platili pod krinikom borbe protiv AIDSa
    il ultra feminističke umotvorine u kojima je beba u trbuhu parazit kojeg se može osloboditi (al to je već filozofija, to nije degutantno) ili one spike o ženi robinji (neš u tom smislu, znat će mc na što je Ifigenija reagirala a Storma rekla da je to filozofija)
    krumpiric, iskreno ti priznajem, sve tvoje upise doživljavam kao čistu provokaciju provokacije radi (kao i ovo, prostote na Ouv)
    i ne, nisam 'progutala' onu totalno čudnu zezanciju o brojanju tj. ne brojanju djece
    ak misliš da je za opomenu taj link, opominji, banaj, što god
    i da dodam, link na Protagorin članak koji je čisti goor mržnje, na prošloj zaključanoj temi od ireligioznog je valjda umijeće i doseg slobode govora
    ne sjećam se da si reagirala
    vjerujem da provociraš
    Posljednje uređivanje od zmaj : 23.01.2013. at 20:33

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

članak o nedavno vrućoj temi plakata
    http://www.glas-slavonije.hr/kolumna...-peder-to-moze

i ja znam da je Ramos u katedrali
    samo, ko ide njemu nek se oboruža strpljiiiiivošćuuuu
    svaki put kad sam bila, red da se načudit ne možeš...
    a on temeljit i svakom da prostora..pa pooootrajeeeee
    lol
    vježbanje kreposti, ha ha

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj ljiljan@ prvotno napisa Vidi poruku
    gdje je ta obnova 16og? dajte malo detalja, pls. unaprijed hvala.
    Posljednje uređivanje od Kejt : 23.01.2013. at 20:55

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    meni je to netko poslao mailom, one forwarduše, ali ne mogu to ovdje staviti sa svog maila nego sam ukucala riječi na google pa koja se stranica otvori. otvorila se neka srednja. hr pa valjda oni linkaju net.hr s tim gologuzićima.
    portale ne čitam nikakve, otvorim onaj 24 h ako baš hoću čuti današnje vijesti, vjerojatno ima i kakav pametniji portal ,ali nemam ja to kad pregledavati, dosta mi i ovaj forum vremena uzme.
    isto vizualiziram,to je strašno koliko sam vizualni tip, samu sebe dovedem u stanje užasa.
    e onda smo kolegice
    A što se tiče ovog autoerotrizma i ispovjedi, ma naravno, svašta svećenici mirno odslušaju malo potaknu na preispitivanje, upute na kakav dobar primjer ili određenu molitvu, bitno je da čovjek ima namjeru izbjegavati priliku, smanjiti učestalost i da zna razlikovati što je dobro, a što ne. Odrješenje ne može dobiti samo ako dođe i kaže meni je to baš dobro i ne pada mi na pamet da se kontroliram ili izbjegavam ili išta. Za oprost je dovoljno izraziti kajanje i nakanu da se popravi. Bez boli, tuge, samokrivljavanja, samo to. Mislim da su godine puberteta dobre da se čovjek polako uči sazrijevanju (odgađanju zadovoljenja) i samokontroli. Đe će inače postat čovik do ženidbe
    Posljednje uređivanje od pikula : 23.01.2013. at 21:02

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

hvala, cure! predaleko mi je to, vremenski mislim. a ujutro radim. morat ću naći nekog drugog. sad mi je žao što nemam svog duhovnika...

razumijem, ljiljana, što želiš reći za vjeronauk. ali, nisam sigurna koliko bi takav vjeronauk funkcionirao u školi. prvenstveno jer imamo plan i program koji moramo obraditi.

ali, kad se obrađuju npr. deset zapovijedi, to nije puko nabrajanje već stvarno ulaženje u bit same zapovijedi. i kad čujem kako se neki ponašaju, kako razgovaraju, kakve stavove imaju, a istodobno znam da sam dala sve što sam imala, da smo razgovarali (a kod mene se može jasno i glasno izreći svoje mišljenje) i opet se neke stvari ne mijenjaju...ne samo prema Bogu već i međusobni odnosi...kao da nikada o ničemu nismo razgovarali. naravno, ne kod svih. i onda čujem kako je nama iz vjeronauka lako jer smo odgojni predmet (a ja se pripremam svaki dan i svaki dan razmišljam o djeci), kako je vjeronauk kriv jer ima toliko nasilja u školi (a ja reagiram na svaku grubu riječ, na svako međusobno nepoštivanje i to razgovorom nasamo), kako djeca ništa ne znaju nakon 8 godina vjeronauka (a ja znam da to nešto jednostavno moraju znati jer smo o tome pričali), svi na sve strane traže budite kreativni, a nitko neće ništa uložiti... da ne pričam koja očekivanja imam od same sebe...sad mi pade na pamet, umjesto da sve prepustim Kristu.

činjenica da sam im nešto rekla da je ispravno neće automatski kod učenika za posljedicu imati promjenu stava. sigurno da mogu na neke utjecati, ali ne na sve. znam da bi sigurno drugačije bilo da imaju stvaran susret sa stvarnim Kristom, ali u razredu koji je sastavljen od vjernika, ateista, agnostika pa i drugih vjera, učenika koji ne znaju napraviti znak križa, ali i učenika koji žive svoju vjeru, sretna sam da ih bar malo izazovem, bar malo zainteresiram da otkriju tko je Isus...ako ne sad, onda jednom u životu.

samo jedan primjer...u prvom razredu kad pričam o običajima koje moja obitelj njeguje za Božić i Uskrs, iz klupa me gleda hrpa glavica otvorenih očiju i usta jer prvi put čuju za običaje, za molitvu, zornicu...jer, mnogima je jedini običaj otići baki i djedu na ručak. a u obitelji se vjera živi. malo sad generaliziram, ima puno djece koja žive svoju vjeru. ali, razred čine i jedni i drugi.

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

podjesti me, željka, da sam negdje čitala neku sliku
    ono, kad sam bio mlad, hito sam promijeniti cijeli svijet
    kad sam malo ostario, hito sam promijeniti svoju okolinu
    kad sam dobro ostario, uvidio sam da ne mogu (jedva da mogu) promijeniti ni sebe
    (na bolje, naravno)
    tako nekako....
    razumim to što govoriš
    i na kraju svega, ako smo i jedno biće takli, predragocjeno je

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Kejt prvotno napisa Vidi poruku
    gdje je ta obnova 16og? dajte malo detalja, pls. unaprijed hvala.
    ispred sebe imam papir s info.
    poslat ću ti pp

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

fala zmaju

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

valaj, ima da si dobila
    raspisa se znojeć se, koliko info ima :smajlićkojipadasnogu:
    sve u kraticama, kako to samo ja znadem

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

jel tko bio? dojmovi?
    http://zdravstveniodgoj.com/news/vec...ugli-stol-o-zo
    meni nije odgovarao termin
    a lipe raznolike ekipe se skupilo (mislim na predavače)
    kad uhvatim vremena preslušat ću

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj zeljka231 prvotno napisa Vidi poruku
    i kad čujem kako se neki ponašaju, kako razgovaraju, kakve stavove imaju, a istodobno znam da sam dala sve što sam imala, da smo razgovarali (a kod mene se može jasno i glasno izreći svoje mišljenje) i opet se neke stvari ne mijenjaju...ne samo prema Bogu već i međusobni odnosi...kao da nikada o ničemu nismo razgovarali.
    Valjda je to ono što kaže Gospodin u Evanđelju: "mnogo je zvanih a malo odabranih!"
    Hvala ti na iscrpnom objašnjenju, puno mi znači.

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj zmaj prvotno napisa Vidi poruku
    da imaš pravo
    ima par neprimjerenih riječi
    zato je meni draža Stražnja strana
    tamo sve vrvi od ljepote koju su porezni obveznici platili pod krinikom borbe protiv AIDSa
    il ultra feminističke umotvorine u kojima je beba u trbuhu parazit kojeg se može osloboditi (al to je već filozofija, to nije degutantno) ili one spike o ženi robinji (neš u tom smislu, znat će mc na što je Ifigenija reagirala a Storma rekla da je to filozofija)
    krumpiric, iskreno ti priznajem, sve tvoje upise doživljavam kao čistu provokaciju provokacije radi (kao i ovo, prostote na Ouv)
    i ne, nisam 'progutala' onu totalno čudnu zezanciju o brojanju tj. ne brojanju djece
    ak misliš da je za opomenu taj link, opominji, banaj, što god
    i da dodam, link na Protagorin članak koji je čisti goor mržnje, na prošloj zaključanoj temi od ireligioznog je valjda umijeće i doseg slobode govora
    ne sjećam se da si reagirala
    vjerujem da provociraš
    još jednom te molim da se smiriš

Juroslav avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

zeljka, a zakaj ne odes kod svojeg ili stenjeveckog zupnika? ili kod vlc. Andrije?

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Cure, danas je sv.Franjo Saleški, svetac gentleman i povodom njegovog blagdana uz molitvu zaplešimo s klincim Don Bosco style uz genijalne indonezijske salezijance (slobodno preskočite par uvodnih sekundi do čage )
    http://www.youtube.com/watch?v=-FXSUbmvMcA&feature=share

Posljednje uređivanje od pikula : 24.01.2013. at 13:13

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

preslatki su
    stvarno je lijepo vidjeti mlade, ambiciozne, kreativne, s vjerskim zanosom, ljude...

ne znam jesi li vidjela ovo
    neš sl
    bogoslovi u akciji
    http://www.youtube.com/watch?v=NNhA_iOFvY4

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj Juroslav prvotno napisa Vidi poruku
    zeljka, a zakaj ne odes kod svojeg ili stenjeveckog zupnika? ili kod vlc. Andrije?
    hvala ti! ići ću kod vlč. Andrije. čula sam da je odličan duhovnik.
    Posljednje uređivanje od zeljka231 : 24.01.2013. at 13:45

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

http://www.youtube.com/watch?v=kWq60oyrHVQ
    Prekrasno za s proći s klincima još jednom "što smo to ono zapravo slavili za Božić", mislim da će ovo razrješiti mnoge teološke nedoumice
    Posljednje uređivanje od pikula : 25.01.2013. at 17:50

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    http://www.youtube.com/watch?v=kWq60oyrHVQ
    Prekrasno za s proći s klincima još jednom "što smo to ono zapravo slavili za Božić", mislim da će ovo razrješiti mnoge teološke nedoumice
    moja djeca su se baš smijala ovom igrokazu, naročito ovčicama i kraljevima, bilo im je super zabavno

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

zgodno pikula

Pranje mozga - Paradoks rodne ravnopravnosti - Hrvatski subtitlovi
    http://www.youtube.com/watch?v=9oS_I...kq2FunSDTB11_9
    prekrasan film o norveškom paradoksu ravnopravnosti
    što slobodnija zemlja, to veća izražajna razlika u spolu/rodu!!
    utemeljen na empirijskim znanostima ne ostavlja mjeste ispraznom teoretiziranju
    šteta što mnogi koji vjeruju u evoluciju, u slučaju tzv gender ideologije, istu ne priznaju
    biologija u svom punom jeku!!
    od sada i sa hrvatskim podnaslovima
    uživajte

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

još zanimljivih stvarčica:

Studio45 o 'plakatu' dva gosta Lončar, Miletć
    http://www.studio45.rtl2.hr/plakat/

ZO u svjetlu demokracije predavanje prof. fr. T. Matulića
    http://vimeo.com/58094379

U nedjelju don Damir Stojić gost Nedjeljom u 2. 27.01.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj zmaj prvotno napisa Vidi poruku
    zgodno pikula

Pranje mozga - Paradoks rodne ravnopravnosti - Hrvatski subtitlovi
    http://www.youtube.com/watch?v=9oS_I...kq2FunSDTB11_9
    prekrasan film o norveškom paradoksu ravnopravnosti
    što slobodnija zemlja, to veća izražajna razlika u spolu/rodu!!
    utemeljen na empirijskim znanostima ne ostavlja mjeste ispraznom teoretiziranju
    šteta što mnogi koji vjeruju u evoluciju, u slučaju tzv gender ideologije, istu ne priznaju
    biologija u svom punom jeku!!
    od sada i sa hrvatskim podnaslovima
    uživajte
    bome jesam. prvi put sam pogledala od početka do kraja, a ne samo neke isječke. nisam znala da je toliko banalan. prenijet ću ga i na naš topic. hvala na info!

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

nema na čemu
    lijepo je vidjeti eksperimentalnu znanost i njene znanstvenike na djelu kako dokazuje da čovjek nije tabula rasa kako bi to neki pukim teoretiziranjem htjeli
    a otužno je slušati naklapanja bez znanstvene podloge.. kao takva, ostaju samo banalna naklapanja bez uporišta, a iznimno agresivna. kako smo i vidjeli u filmiću 'mmmm..pa..ovaj..ja tako mislim...da...khmmm'
    ima još dijelova tog dokumentarca
    ovaj prvi je s čisto hrvatskim podn.
    mislim da ih ima još, al sz nešto okrnjeniji u smislu da se isprepliću hrv. i engl. podnaslov

Dr. Judith Reisman u Zagrebu - najava
    dovoljno je vidjeti desetak sekundi ovog filmića. ostaneš šokiran.
    http://www.youtube.com/watch?v=qb415GvKXHk

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

u ove sumorne dane, jedna lijepa vijest.
    Čudesno ozdravljenje djevojčice....
    http://www.dnevno.hr/vjera/svjedocan...ve-pavica.html
    hvala Bogu

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

djevojčica od 6 godina se izlječila od atopijskog dermatitisa? i kakvo je to čudo?

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    djevojčica od 6 godina se izlječila od atopijskog dermatitisa? i kakvo je to čudo?
    a taj atopijski dermatitis dijete ima od rođenja. bog joj ga je dao, ako se ne varam.

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

drage sestre, ne znam jesam li vam ovu prelijepu vijest o ozdravljenju jedne žene već stavljala..vijest je relativno svježa.. prije par mjeseci..
    evo da se podsjetimo!!
    Nakon 14. godina prohodala i ozdravila od rijeteke bolesti koja joj je oduzela hod i govor, u Međugorju!!
    ronin bu sretna (obzirom na Međugorje)
    hvala Bogu
    http://www.vecernji.ba/vijesti/nakon...-clanak-449543

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

leukoencelfalopatija? pitam jer novinar je napisao leukoencefalopadija, možda je greška u pisanju, a možda se nije potrudio ispravno napisati ime bolesti.

izliječila se od leukoencefalopatije u Međugorju?

hajde, neka to pokažu i MR snimke mozga prij i poslije tog čuda. hoće li MR snimke pokazati da su nestale lezije u bijeloj tvari mozga?

nema lijeka ni izliječenja za one koji boluju od leukoencefalopatije. na žalost, to je tako.

naniluc avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Jednom sam molila za čudo, nisam dobila odgovor, no kad sam pitala za put do cilja, dobila sam odgovor-eto toliko.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Inesz, ova čuda koja prenose mediji su tako doživljena i prenesena, ali Crkva službeno ne objavljuje čuda bilo medicinska bilo koja druga dok ne prođu vrlo dugotrajnu istragu i postupak dokazivanja. Za medicinska čuda se uvijek uz najmanje dva nepovezana svjedoka, traži potvrda vrhunskih svjetskih neovisnih medicinskih stručnjaka za određeno područje (da je prvotni nalaz o bolesti potpun i točan i da je njihov nalaz potvrdio izlječenje ili nestanak oštećenja itsl), pa čak i kad se sve to dokaže još postoji neko dosta dugo vrijeme kad se procedura odgađa prije konačnog zaključenja. Čuda postoje i stvarna su kroz cijelu povijest, ali eto Crkva zadržava dužan oprez prije nego ih potvrdi. Bio je zanimljiv dokumentarac nedavno o tom postupku dokazivanja, ali nemam pojma kako se zove.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja sam sigurna da se dokumentacija te žene brižno prikuplja i pohranjuje u Međugorju, kao i tolika neobjašnjiva ozdravljenja prije, i ona koja će se desiti poslije.

Kažete, bolest je neizlječiva. Medicini jest.

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Evo ako netko ima želju sudjelovati;
    Program javnih nastupa dr. Reisman u Zagrebu;
    Za sve građane bit će otvorena tri susreta:

U utorak, 29. siječnja 2013. u 19.00 sati
    Projekcija dokumentarnog filma "Kinsey's Paedophiles, Secret History" (55 min)
    Mogućnost rasprave nakon filma:
    redatelj Timothy Tate (i dr. Judith Reisman), Cinestar Branimir centar, Branimirova 29, Zagreb (samo na engleskom).

U srijedu, 30. siječnja 2013. u 19.00 sati
    Javna tribina na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu: "Zdravstveni odgoj u školama, dva pogleda", dr. Judith Reisman i dr. Aleksandar Štulhofer, moderator: dr. Tvrtko Jakovina; (simultano prevođenje)

U četvrtak, 31. siječnja 2013. u 19.00 sati
    Javna tribina: "Posljedice seksualne revolucije: prava istina", dr. Judith Reiman, Hotel Westin, Zagreb (simultano prevođenje)

Doktorica Reisman će dati i nekoliko intervjua za medije.......

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Judith Reisman: Zbog seksualnih sloboda rastu nasilje i kriminal
    http://www.vecernji.hr/vijesti/judit...-clanak-502809

dio od KVK
    ...Ali je i žena koja je, doživjevši gotovo pogubne tragedije u svome životu, kroz njih dodatno ojačala i podredila svoj osobni život bor...bi za opće dobro.
    Gotovo cijela njezina obitelj i rodbina diljem Europe istrijebljena je. Ovdje govorim o istrjebljenju židova u Drugom Svjetskom ratu....Kada je Judith saznala da joj je kći silovana potražila je pomoć od tamošnjih socijalnih službi. U socijalnim službama su joj rekli: gledajte, dijete je seksualno biće od rođenja. Ništa nije sporno. Taj silovatelj zlostavljao je i silovao više djece u susjedstvu – uključujući i vlastitog brata – a socijalna ga je služba štitila jer je prema Kinseyu dijete seksualno biće od rođenja! Što? To, dakle, nije zločin? Tada je Judith počela svoju, sada već, tridesetogodišnju istraživačku borbu....

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

joj, daj prestani više s tim glupostima. di je to u svijetu, u kojoj državi, silovanje dozvoljeno? i nije sporno? šta, i papa je bio pod utjecajem kinseya pa su godinama zataškavani pedofilski skandali?

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    joj, daj prestani više s tim glupostima. di je to u svijetu, u kojoj državi, silovanje dozvoljeno? i nije sporno? šta, i papa je bio pod utjecajem kinseya pa su godinama zataškavani pedofilski skandali?

cvijeto, vec se pokazalo da zmaj ima posebnu sklonost ka izvrtanju istine. ja joj više ništa ne vjerujem.

Evo kako sama Judith piše o tome. A otkud je zmaj izvukla socijalne službe koje toleriraju silovanje zbog Kinseya, to stvarno ne znam. Bit će taj Kinsey bio moćniji od američkog predsjednika.

http://www.special-guests.com/reisman4.html

I married, and the hedge of protection about my life was not breached until 1966 when my 10-year-old daughter was molested by a 13-year-old adored and trusted family friend. She told him to stop, but he persisted. He knew she would like it, he said, he knew from his father's magazines, the only "acceptable" pornography of the time. The boy left the country a few weeks later, after it came to light that my daughter was but one of several neighborhood children he had raped, including his own little brother. My heart was broken for all the families involved.
    Posljednje uređivanje od jennifer_gentle : 29.01.2013. at 08:27

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

žena koja tvrdi da su homoseksualci odgovorni za holokaust, da gay populacije ima 1-2%, ali da će ih zbog njihove kampanje uskoro biti 30% (valjda će ljudi čupati latice tratinčice ponavljajući "gay, nisam gay, gay..." pa kako ispadne), da pornografija oštećuje mozak što će pokazati MR snimke te uporno kleveće ljude iako je sudski dokazano da se radi o neistinama vam je baš pravi role-model. nikako nemojte propustiti predavanja.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
    žena koja tvrdi da su homoseksualci odgovorni za holokaust,
    Možeš li mi navesti izvor gdje je to rekla?Nisam to dosad pročitala pa me zanima, a želim u sve biti upućena.Shvatila sam da joj je obitelj stradala u holokaustu?
    Posljednje uređivanje od ronin : 29.01.2013. at 09:03

Ljufi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj ronin prvotno napisa Vidi poruku
    Možeš li mi navesti izvor gdje je to rekla?Nisam to dosad pročitala pa me zanima, a želim u sve biti upućena.Shvatila sam da joj je obitelj stradala u holokaustu?
    "Reisman je u radikalnim konzervativnim krugovima postala popularna i zbog svojih tvrdnji da su za pojavu nacizma i holokaust bili najodgovorniji njemački homoseksualci okupljeni oko Hitlera. U jednom svojem članku promovirala je ideje predstavljene u knjizi 'Pink Swastika' koja revidira povijest na vrlo dubiozan način. Prema njoj homoseksualnost je pridonijela ekstremnom militarizmu u nacističkoj stranci, Hitler je i sam bio homoseksualac, baš kao i 10 najgorih serijskih ubojica u SAD-u."

http://www.tportal.hr/scitech/znanos...l#.UQeCovL_2up

http://www.drjudithreisman.com/archi...k_swastika.pdf

Mala napomena, nisam i niti ne želim čitati kompletno štivo.

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ronin, pa napisala je knjigu o tome..
    Evo ti i ovaj članak.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

po ovome što sam pročitala ne vidim da ona smatra homoseksualce odgovornima za holokaust(oprostite, referiram se na ove eng tekstove koje ste stavili, ne na t portal) nego ističe da ih je bilo u nacistističkoj stranci i Hitlerovoj mladeži.)

općenito bilo kakve generalizacije tog tipa me nerviraju. sigurna sam da je u toj stranci bilo ljudi i homo sklonosti , to ih čini upravo jednako krivima kao i onih hetero sklonosti koji su sudjelovali u toj svjetskoj sramoti. čitala sam puno knjiga na temu holokausta , svjedočanstva logoraša, puno me ta tema zanimala, i bilo je jako jako puno seksualnog iskorištavanja logoraša, muških i ženskih.od hetero i homo bolesnika.

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

kako ne vidiš?

"The Nazi Party and the Holocaust itself, she writes, were largely the creation of “the German homosexual movement.” Thanks to Alfred Kinsey, she warns, the American homosexual movement is poised to repeat those crimes."

a i sam naziv "Pink Swastika" je dovoljan.

ja sam jutros čitala članak u pisanom obliku gdje stoji baš da za holokaust okrivljuje homoseksualce koji su, okupljeni oko isto tako gay Hitlera, pokrenuli čitav pokret.

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Judith Reisman nije napisala knjigu Pink Swastika. Ajmo se informirati prije nego što nešto napišemo.
    Ali ju je podržala:
    Reisman has said that she believes that a homosexual movement in Germany gave rise to the Nazi Party and the Holocaust, she endorses The Pink Swastika, which elaborates on this view and has compared modern youth groups for gays to the Hitler Youth.

Meni je ova njena izjava: “Idealistic ‘gay youth’ groups are being formed and staffed in classrooms nationwide by recruiters too similar to those who formed the original ‘Hitler youth.’ ” dovoljna da je diskreditira kao ozbiljnu sugovornicu.

http://www.americantraditions.org/Articles/THE%20PINK%20SWASTIKA%20AND%20HOLOCAUST%20REVISION IST%20HISTORY.htm

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

pa tko je napisao da je napisala Pink Swastiku? i u New Yorkeru stoji: "Reisman also endorses a book called “The Pink Swastika,” which challenges the “myths” that gays were victimized in Nazi Germany."

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

pa ona uopće nije konstruirala tezu da je Hitler bio homoseksualac, vjerojatno ju je podržala. morate znati da je napisano dosta historiografskih djela koja se bave tom tematikom (npr "Skriveni Hitler " Lothara Machtana),i snimljeno i dokumentarnih filmova koji također podržavaju tu tezu(Ingo Helm, Hitlerov novac, gdje se između ostalih činjenica o Hitlerovom životu tvrdi upravo to)

no, ako t portal tako kaže, onda oni valjda bolje baraću historiografskim činjenicama.

neću se prepucavati. samo mi na živce ide natezanje iskonstruiranim činjenicama s obje strane.

svatko ima slobodu ići na predavanja i tribine na koje želi, s obje strane, tko će im zabraniti?jel smo dotle došli?
    Posljednje uređivanje od ronin : 29.01.2013. at 09:57

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

aha, preskočih koji post...

Stranica 8 od 23 PrviPrvi ... 67891018 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove