Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1101

Tema: odgoj u duhu vjere 6. dio

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

sladjana to što ti kažeš da najveći broj ljudi katolika doma nema Bibiliju i ne pridržava se Nauka u njegovoj biti nije dostatan argument jer zbog njih ljestvicu ne treba držati niže, već onako kako je postavljena.

držim da je uz katehezu djece nužno potrebna i dodatna kateheza i edukacija roditelja, mnogima se teško nositi s izazovima tehnološkog napretka , s izazovima modernog doba, a željeli bi prakticirati svoju vjeru u punini.

to ti je kao da Roda odustane od promoviranja dojenja jer velika većina majki koristi AD.rekli bismo, nema smisla, kad svi drugi ovako?

no , ako se već odlučiš krstiti dijete i daš neka obećanja, onda daj sve od sebe da ih se i držiš. Tehnologija rekli smo ima nedostatke ali bome ima i prednosti u tom smislu-postoji bezbroj lijepih predavanja i video klipića koji bi roditeljima katolicima znatno mogli olakšati posao u odgoju u tom segmentu.

Zuska, ovo za samozadovoljavanje, mislila sam da sam odgovorila na to kako (govorim u svoje ime, a mi smo vjernici) govorimo svojoj djeci o tome.
    Posljednje uređivanje od ronin : 02.02.2013. at 09:36

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •