-
sladjana to što ti kažeš da najveći broj ljudi katolika doma nema Bibiliju i ne pridržava se Nauka u njegovoj biti nije dostatan argument jer zbog njih ljestvicu ne treba držati niže, već onako kako je postavljena.
držim da je uz katehezu djece nužno potrebna i dodatna kateheza i edukacija roditelja, mnogima se teško nositi s izazovima tehnološkog napretka , s izazovima modernog doba, a željeli bi prakticirati svoju vjeru u punini.
to ti je kao da Roda odustane od promoviranja dojenja jer velika većina majki koristi AD.rekli bismo, nema smisla, kad svi drugi ovako?
no , ako se već odlučiš krstiti dijete i daš neka obećanja, onda daj sve od sebe da ih se i držiš. Tehnologija rekli smo ima nedostatke ali bome ima i prednosti u tom smislu-postoji bezbroj lijepih predavanja i video klipića koji bi roditeljima katolicima znatno mogli olakšati posao u odgoju u tom segmentu.
Zuska, ovo za samozadovoljavanje, mislila sam da sam odgovorila na to kako (govorim u svoje ime, a mi smo vjernici) govorimo svojoj djeci o tome.
Posljednje uređivanje od ronin : 02.02.2013. at 09:36
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma