-
neću više na temu spolni odgoj protiv ZO nema ništa-ali smiješno mi je ono vježbanje jučer na TV..pa mi smo u OŠ uvijek se ujutro malo razgibali...nažalost neke škole nemaju dvorane za tjelesni, pa bi bolje bilo na to obratiti pažnju...druga stvar govori se o zdravoj prehrani a djeca u školi jedu šnitu kruha s paštetom ili pekmezom...govori se o pranju zubi u školi, a WC su razbijeni, stari, išarani ni toalet papira nemaju....sve je to meni pretužno i presmiješno što se sve servira narodu a oni plješću....niko nema pojma da se ZO provodi već par godina i zato nemam pojma čemu ova predstava za Tv (valjda za one koje je škola uspješno naučila ne misliti već konzumirati)...sve o pranju ruku, zdravoj hrani itd. učimo doma i u Prirodi i društvu, Tjelesni je isto predmet obvezni koji se ocjenjuje-pa ne kužim što je to toliko novo u ZO?
Uglavnom da ne duljim nekom tu dugujem odgovor- NE NISAM NI ZA UVOĐENJE PROGRAMA GROZDA! Ne podržavam apsolutno niti jednu udrugu ako ste me pažljivije čitali znate i zašto.
Moja odluka o ne podržavanju spolnog odgoja a ne ZO-a nema veze s crkvom ni time što sam vjernik već sa mnom kao osobom- pa valjda ja mogu razmišljati svojom glavom bez utjecaja ikoga na mene....tako sam radila cijeli život ne vidim zašto bi se sad to promijenilo? Mislim da imam dosta životnog iskustva i da sam dovoljno inteligentna da mogu razlučiti što je najbolje za mene i moje dijete bez uplitanja politike i vjere s strane?
(opće mi je glupo što se crkva toliko uplela, mogla je dati podršku a ne ovako...nažalost naštetila je i sebi i nama koji smo kao roditelji protiv ovakvog spolnog odgoja ne primjerenoga dobi - a sad ispada da je ovo problem na relaciji Crkva-Vlada- što je sasvim krivo i netočno no zahvalimo medijima na tome..nisu prejenjeli npr. protivljenje i protestanstke, i islamske zajednice protiv ovoga programa ili znastvenika koji isto misle drugačije itd. no znamo mi što politika i mediji rade kad je kriza u Državi- skreni pažnju na nebite stvari i dok se dvoje svađaju treći vlada)
a navod da Država želi svakom najbolje i želi biti objektivna je neistinit! Svaka "stranka" koja je na vlasti provodi svoje "jednoumlje" i svoje vrijednosti koje potkrepljuje sebi sklonim studijima i znanstvenicima!
Ja samo znam da moje dijete neće slušati taj spolni odgoj i nema toga ministra ni te vlasti koje će mene prisiliti na to i točka, imam i ja svoja ustavna i ljudska prava - a ministar ako želi neka me osobno uhapsi- možda ponovno otvore i Goli otok za neistomišljenike.
Eto ja sam gotova s ovom temom poštujem to što različito razmišljamo na ovu temu jer bi bilo nenormalno i nimalo dobro da svi imamo sito mišljenje- problem samo vidim u tome da se neki daju više za pravo da su u pravu (bez osnove) i sile druge "Zakonski" da misle popu njih!-diktatura
A sad jedna duhovna misao za kraj i šaljem Vam zagrljaj i mir;
"Sloboda je mogućnost da sami izaberemo teret koji ćemo nositi."
Hephzibah Menuhin
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma