Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1101

Tema: odgoj u duhu vjere 6. dio

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    Nekad sam i nekoliko tjedana stalno konektirana, a nekad se tako diskonektiram zbog nekih životnih obveza da obavezno osjetim nemir i točno znam da mi je status "disconnect".
    Kad budem svaki dan i non-stop povezana znat ćete možda po tome što neću imati prisilnu radnju ispoljavanja....
    Ovo ti tako savršeno opisala, samo mogu rečenicu nastaviti nekim svojim slabostima, recimo svađalačkim tonovima itd ima toga
    Za mene je prekretnica bilo savjet za redovnu ispovjed i naravno euharistija, nakon nekog vremena kao da su se sante počele topiti i sve manje i manje ometati connection status. I dalje ima faza i fazica, ali sve ih je lako povezati s manjkom duhovne kondicije, molitva, ispovjed, sv. misa, ma jednom rječju sakramentalni život... Ali nisam ja to sama uspjela velika pomoć je prijateljica u vjeri, ekipica, još netko tko te pita ideš? idemo? jesi bila? jesi čula ovo i ono? Meni je bilo najlakše pogubiti se kad sam bila nekako sama u vjeri... Zato sve više molim za prijatelje, poznanike itd - iz sebičnih razloga
    Posljednje uređivanje od pikula : 23.01.2013. at 14:02

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •