Citiraj daddycool prvotno napisa Vidi poruku
Judith Reisman nije napisala knjigu Pink Swastika. Ajmo se informirati prije nego što nešto napišemo.
Ali ju je podržala:
Reisman has said that she believes that a homosexual movement in Germany gave rise to the Nazi Party and the Holocaust, she endorses The Pink Swastika, which elaborates on this view and has compared modern youth groups for gays to the Hitler Youth.

Meni je ova njena izjava: “Idealistic ‘gay youth’ groups are being formed and staffed in classrooms nationwide by recruiters too similar to those who formed the original ‘Hitler youth.’ ” dovoljna da je diskreditira kao ozbiljnu sugovornicu.

http://www.americantraditions.org/Articles/THE%20PINK%20SWASTIKA%20AND%20HOLOCAUST%20REVISION IST%20HISTORY.htm

Daddy, puno hvala na ispravci, išla je meni. Ne mogu se sebi načuditi da sam, dok sam ovo pisala, stvarno i mislila da je J.R. autorica Pink Swastike, s obzirom da sam za tu knjigu i njezine autore znala i prije nego sam čula za dotičnu Reisman.
I onda, malo prije uništavanjem otvorenih tabova skontam ovaj: Leko-otkazi-nastup-u-Saboru-autorici-Ruzicaste-svastike
U tekstu, naravno, ne piše da je ona autorica, ali sad mi je barem jasno kako naslovi utječu na našu memoriju

Isprike za širenje dezinformacije uz link na zanimljiv članak koji sam već stavila na našem topiku:
12-kognitivnih-pristranosti-koje-vas-sprjecavaju-da-budete-racionalni