Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
sad sam ili zadnji, zadnji debil i naivac ili
nikako ne mOgu iščitati da naši psiholozi, stručnjaci, nastavnici, promiču pedofiliju, da im je Kinsey uzor za rad s djecom,
da svi, na čelu s ministrom, žele zemlju zlostavljane djece, pune domove napuštene djece od majki maloljetnica, uništeno zdravlje djevojčica koje su abortirale rane, neželjene trudnoće, da žele odgojiti nove generacije kao mamce za pedofile.

Ja ne mogu verovati da to ljudi u našoj zemlji žele, pa ni Štulhofer, jer je on sad, po tome, svima nama to podvalio kao kukavičje jaje.
Gle, ima ljudi koji će napisati da je cilj ove vlasti uništenje države i naroda. To je dio desničarskog diskursa. Ja nisam podržavala vladu Jadranke Kosor, ali mi nikad nije palo na pamet da ona radi na uništenju države i naroda.
Nekidan moj šef priča kako poznaje ženu koja je studirala s Jovanovićem i da on mrzi sve što nije Jugoslavija. Kraj svih argumenata koje je mogao izvući protiv ministra, on izvlači jugonostalgiju! I sad mislim da će ljudi na to okrenuti očima, ali oko sebe vidim samo glave koje kimaju. Tako bi oni i za mene rekli da žalim za bivšom državom i da ne volim Hrvatsku. Nije stvar u svjetonazoru, nego u politici.
I Bandić se pokušava ubaciti u Karamarkovu kampanju s Reismanicom, a protiv vlasti.