Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
al i taj kinsey i pedofilija nisu od početka u priči, zar ne? u nekom momentu su se pojavili, i ja sam zaboravila u kojem. u onoj našoj zaključanoj raspravi nitko ih nije spominjao.
i da jos jednom dodam. pametne ste zene, pa procitajte. (i po mogucnosti ne bitno.net ili nesto slicno)
kinsey nije niti osuden, niti ga se je znanstvena zajednica na bilo koji nacin odrekla. i suski proces koji je netko iz fundamentalistickih krugova zapoceo, je zavrsio tako da su optuzbe odbijene.
vrlo jednostavno i vrlo jasno.
u suprotno cu povjerovati onda kada mi netko od formata, sa strucnom podlogom i moralnim integritetom dokaze suprotno.
da li ga netko voli ili ne, ja u to ne ulazim, niti je to bitno.
on mene previse ne zanima, niti se njim bavim. ali sam dovoljno inteligentna, da razlikujem osobu kaja se zaista razumije u to sto prica i ima ili nema zamjerke na njegov rad, od one koja pojma nema i pri tom ima i necasne namjere.
njegov privatni zivot me uopce ne zanima. jednako tako kao sto je picasso umjetnicki genij, a njegov privatni zivot i odnos prema zenama je njegova stvar.

to kao jedno.
a kao drugo kinsey u cijeloj prici apsolutno nije bitan. niti program ima veze sa njim.

i da.
hvala lijepo na opomeni.