Citiraj ronin prvotno napisa Vidi poruku
?da mu kupim i mali bič da se odmah ošine?

.
citiram leonisu s drugog topika.

sada sam poslusala dio koji jucer nisam stigla sa suceljavanja i toliko sam uzrujana da sam u stanju vristati- doticna je bebe-djecu koji masturbiraju indirektno nazvala zlostavljanim. seksualno.
na komentar primarijusa gorana arbanas da mu dolazi veliki broj roditelja koji primjecuju masturbaciju u tako male djece te da takve informacije dobiva od teta u jaslicama i vrticima te da je pozivan u vrtice od strana odgajatelja da ih "educira", a ona odgovara da nece provocirati i pitati da li se netko uplitao u tu djecu i dodirivao ih na neprimjeren nacin....ona ne prihvaca da djeca mogu masturbirati bez da ih se prije toga nije seksualno zlostavljalo.
te istrazivanja da to djeca rade (istrazivanje...upitnici roditeljima, npr. kojeg sam i ja svojevremeno ispunjavala, takodjer se smatra istrazivanjem) ona naziva kriminalnim radnjama.

e pa draga gospodjo, nazivati nasu djecu zlostavljanim takodjer je kriminalna radnja.
vrla znanstvenica reisman tvrdi da su tvoja djeca, ronin, seksualno zlostavljana.
upravo tako.
seksualno zlostavljana od strane nekog odraslog.
i ti nemaš potrebu kazati, gđo reisman - govorite gluposti.