Dnevni raspored rada (moj):
Dođem doma u 15.05, odmah izluftam sve. Ako je dobro vrijeme dijete je na dvorištu, ako je loše luftam sobu po sobu.
Ako kuham kompletni ručak, najkasnije u 16 sati je na stolu. Ručamo. Usput ne pospremam ništa, eventualno ispraznim suđericu.
Nakon toga se obično igram s djetetom.
Negdje do prije spavanja sve usisamo, opet s luftanjem prostorije po prostorije.
Prije spavanja stavimo (ili ja ili MM, obično MM) suđe u suđericu i obrišemo radnu plohu u kuhinji.
Ako su nabacane stvari u dječjoj sobi, a obično jesu, negdje prije spavanja (prije usisavanja) ih pospremimo (dijete uz malu pomoč).
Stavimo veš na pranje, opet prije spavanja.
Ako MM ide kasnije spavati, objesi ga on, ili stavi u sušilicu, ako ne, riješim ga ja kad dođem na gablec.

Pranje kupaone - po potrebi usput, detaljnije (max 20 minuta) subotom ujutro.

Prozori i zavjese po potrebi, ali to ne smatram ogromnim poslom, jer su novi i brzo se peru.
Dok vešmašina završi zavjese, oprani su svi prozori. Samo kuhinjske zavjese su od materijala koji se gužva i zahtjevaju peglanje.
Vrijeme potrebno za pranje svih prozora i svih zavjesa je max sat i pol do dva, ako sam ekstra detaljna.

Balkone ni ne gledam zimi. Obavim detaljno čišćenje na proljeće, a dalje ih do zime pomalo održavam.

Stubište - prođem usisavačem po potrebi (jednom tjedno max).

To je to. Ne smatram da je to ekstra puno vremena.