I kod mene se stan uređuje tako da bude jednostavniji za održavanje, ali kao i svi - ponekad pogodimo, a ponekad promašimo... Ja si neću oprostiti bukov parket, a lijepo mi je majstor savjetovao hrast... Održava se dobro, nema problema, lijep je i topao, aliiii pun je rupa od nogu stolaca, mekan je i podložan oštećivanju. Tja, jedan život nije dovoljan da sve riješimo. Isto sam se nasadila i s pločicama u kuhinji (fuge) ali to je mm birao i nadzirao, dok sam ja bila u bolnici cijeli mjesec. Obzirom na situaciju, još je dobro i ispalo. Slijedeća nam je na redu kupaonica iduće godine, a tu ću dooobro pripaziti na neke stvari. Ali to ne znači da se neću nasaditi s nečim drugim, hehehe...

Btw. Dok sam još bila pripravnica, prije skoro tridesetak godina, rekao mi je prijatelj koji je došao prespavati da sam ja slučaj za psihijatra jer nisam mogla spavati dok sve suđe nije bilo oprano i obrisano (vrijeme prije suđerice). Sad - sretna sam da je barem u sudoperu preko dana, a ne po kući, iako je bolje nego prije godinu-dvije. Tako da - čistoća i urednost je ok, ali pretjerivanje nikako. Mene su djeca izvježbala da obraćam pažnju samo na bitno. Eto, sad već od ljeta tražim prikladnu kantu za smeće (na staroj je puknuo poklopac) i nikako da je nađem, pa se koristi ova kakva je - bez poklopca. Sad bi onaj lik iz crtića Eustahije Brzić rekao "joj, da me mama vidi...." Bolje da me ne vidi.