Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Problemi sa zubićima. Z U B A R I C U u Dubravi H I T N O

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Problemi sa zubićima. Z U B A R I C U u Dubravi H I T N O

Sara ima jedno 4 pokvarena kutnjaka i početkom 3. mjeseca smo bili na popravku. Prije toga jedno 2-3 puta samo na premazivanju i sve je bilo OK, nije se bojala i plakalaunatoč tome što joj se zubar nije uopće obraćao niti rekao što će raditi.

Kada smo popravljali zubić nije bilo problema dok joj dr. nije uvalio u usta one vatice koje skupljaju slinu prije plombiranja pa se preplašila. Nakon toga je sa tatom išla popraviti susjedni zub i jedva je otvorila usta, stavio joj je otrov u zub.

Prošlu noć oko pola jedan se jako rasplakala i rekla da ju boli zub i popodne smo bile kod zubara, ali nije htjela niti sjesti na stolicu kad ga je vidjela.
    On ima nenakvu specijalizanticu, pa sam zamolila da ona pogleda i njoj je otvorila usta, mačka je iščačkala lijek i rekli su nam da će zubić ostati otvoren i da moramo čačkati da se kanali ne zapune.

E, nakon toga mi je sestra izašla van i rekla da ona misli da ova to nije dobro očistila i da će se to brzo upaliti, ali Sara neće ni čuti da ide kod stričeka jer ga se boji.

Naime stvar je u slijedećem. On je pedodont, dakle specijaliziran za djecu, ali mu je komunijacija sa djecom ravna nuli. Niti jednom od ovih pet puta koliko smo bili nije se Sari obratio i pitao ju nešto, samo sjedi na stolici kao trupac i čeka da ona otvori usta.

Sinoć me još sestra zvala doma i ispričavala se, kao on je malo u svom svijetu :shock: i slično, ali bilo bi dobro da nagovorim nenako Saru da opet dođemo.

Ja mislim da nema šanse da mu ikad više otvori usta a sestra kaže da čak misli da je ova otvorila krivi zub i da će sada oba buknuti.

Totalno sam luda, ne znam kuda da ju vodim, MOLIM VAS AKO NETKO ZNA DOBRU DJEČJU ZUBARICU U DUBRAVI da napiše ili mi se javi na pp.

<čini mi se da bi možda kod ženske zubarice i još k tome neke koja je nježna i zna postupati s djecom to išlo malo lakše. Naravno ne mislima da će sve proći bezbolno, ali ja Sari uvijek objasnim što će se desiti i pripremim ju na ono što ju čeka.

Kada smo bušile uši isto sam joj rekla da će malo bubati i nije pustila ni glasa, sve je podnijela kao velika.Smatram da je povjerenje djeteta u zubara prvi korak prema uspješnom popravljanju zubića, a ovaj to povjerenj više čini mi se nikad neće steći, makar se na glavu postavi.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Mi imamo super dječju zubaricu, ali na Trešnjevci (dakle, podosta dalje od Dubrave). Ako si ipak zainteresirana, javi se pa šaljem broj na pp.

anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Marcy, da li je taj vas zubar u ambulati u Slavonskoj? Pristup tog zubara je . Srecom, jos nismo imali problema s zubicima.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno RE:

Znam da ti nije blizu, ali bolje i otici na drugi dio grada ako ce djetetu proci bez trauma. Ovo ti je stranica od moje sogorice koja ima ordinaciju u Oranicama i stvarno je super s djecom. Ne bi htjela reklamirati ako se nesmije, pa neka moderatorice maknu link ako se ne smije staviti. No, svakako je preporucam za djecu, stvarno ima divan pristup.

http://www.stomatoloska-ordinacija-voloder.hr

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Nama do sada nije trebao zubar ali frendica ide u ambulantu u Ljubijsku (Dubrava) i kaze da je OK. Mi svi idemo kod dr. Klenkara (isto Ljubijska, ali ne u DZ) on je privatni i uz HZZO i stvarno je super. Vidjela sam da dolaze i djeca.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hvala svim curama koje su se javile tu i na pm.

Stvarno me želudac boli od muke, pogotovo što me sestra još zvala doma i rekla da ona misli da će se ubrzo upaliti obadva zubića i da će ih zubar morati otvoriti.

Sada sam sva našpanana i samo čekam kada će mi malena zajaukati

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Retkovec
    Jelušić-Franulović
    simpatična, ne sili ih na ništa - kađe drugi put će
    dijeli i poklončiće (igračkice, prstenčiće i sl.)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •