-
Problemi sa zubićima. Z U B A R I C U u Dubravi H I T N O
Sara ima jedno 4 pokvarena kutnjaka i početkom 3. mjeseca smo bili na popravku. Prije toga jedno 2-3 puta samo na premazivanju i sve je bilo OK, nije se bojala i plakalaunatoč tome što joj se zubar nije uopće obraćao niti rekao što će raditi.
Kada smo popravljali zubić nije bilo problema dok joj dr. nije uvalio u usta one vatice koje skupljaju slinu prije plombiranja pa se preplašila. Nakon toga je sa tatom išla popraviti susjedni zub i jedva je otvorila usta, stavio joj je otrov u zub.
Prošlu noć oko pola jedan se jako rasplakala i rekla da ju boli zub i popodne smo bile kod zubara, ali nije htjela niti sjesti na stolicu kad ga je vidjela.
On ima nenakvu specijalizanticu, pa sam zamolila da ona pogleda i njoj je otvorila usta, mačka je iščačkala lijek i rekli su nam da će zubić ostati otvoren i da moramo čačkati da se kanali ne zapune.
E, nakon toga mi je sestra izašla van i rekla da ona misli da ova to nije dobro očistila i da će se to brzo upaliti, ali Sara neće ni čuti da ide kod stričeka jer ga se boji.
Naime stvar je u slijedećem. On je pedodont, dakle specijaliziran za djecu, ali mu je komunijacija sa djecom ravna nuli. Niti jednom od ovih pet puta koliko smo bili nije se Sari obratio i pitao ju nešto, samo sjedi na stolici kao trupac i čeka da ona otvori usta.
Sinoć me još sestra zvala doma i ispričavala se, kao on je malo u svom svijetu :shock: i slično, ali bilo bi dobro da nagovorim nenako Saru da opet dođemo.
Ja mislim da nema šanse da mu ikad više otvori usta a sestra kaže da čak misli da je ova otvorila krivi zub i da će sada oba buknuti.
Totalno sam luda, ne znam kuda da ju vodim, MOLIM VAS AKO NETKO ZNA DOBRU DJEČJU ZUBARICU U DUBRAVI da napiše ili mi se javi na pp.
<čini mi se da bi možda kod ženske zubarice i još k tome neke koja je nježna i zna postupati s djecom to išlo malo lakše. Naravno ne mislima da će sve proći bezbolno, ali ja Sari uvijek objasnim što će se desiti i pripremim ju na ono što ju čeka.
Kada smo bušile uši isto sam joj rekla da će malo bubati i nije pustila ni glasa, sve je podnijela kao velika.Smatram da je povjerenje djeteta u zubara prvi korak prema uspješnom popravljanju zubića, a ovaj to povjerenj više čini mi se nikad neće steći, makar se na glavu postavi.
-
Mi imamo super dječju zubaricu, ali na Trešnjevci (dakle, podosta dalje od Dubrave). Ako si ipak zainteresirana, javi se pa šaljem broj na pp.
-
Marcy, da li je taj vas zubar u ambulati u Slavonskoj? Pristup tog zubara je
. Srecom, jos nismo imali problema s zubicima.
-
RE:
Znam da ti nije blizu, ali bolje i otici na drugi dio grada ako ce djetetu proci bez trauma. Ovo ti je stranica od moje sogorice koja ima ordinaciju u Oranicama i stvarno je super s djecom. Ne bi htjela reklamirati ako se nesmije, pa neka moderatorice maknu link ako se ne smije staviti. No, svakako je preporucam za djecu, stvarno ima divan pristup.
http://www.stomatoloska-ordinacija-voloder.hr
-
Nama do sada nije trebao zubar ali frendica ide u ambulantu u Ljubijsku (Dubrava) i kaze da je OK. Mi svi idemo kod dr. Klenkara (isto Ljubijska, ali ne u DZ) on je privatni i uz HZZO i stvarno je super. Vidjela sam da dolaze i djeca.
-
-
Retkovec
Jelušić-Franulović
simpatična, ne sili ih na ništa - kađe drugi put će
dijeli i poklončiće (igračkice, prstenčiće i sl.)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma