Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Uplakana beba

Datum pristupanja
    May 2013

Početno Uplakana beba

Moj bebac od 2ipo mj. stalno place,zaspe uplakan,budi se s vriskom,stalno je na rukama,ali jedno vrijeme je na rukama mirovao a sad moram izmisljat pozicije kako da ga umirim,i okrecat ga gore-dolje,lijevo-desno,moram šetat po kuci sa njim jer ako stojim odma kenjkanje,pa mu suskam sa suskalicama(to ga je prije umirivalo)pa ga ljuljuskam,

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

-Nastavak- Ali sa svime je nezadovoljan,za tren se rasplace..grceve smo prosli,dojena je beba pa sam mislila da mu fali mlijeka i dalaAD iza podoja ali je odbijao..inače odlično napreduje,dobija puno na tezini i raste brzo..samo sto puno bali u zadnje vrijeme,dali je to zbog zubica??prije nije bio ovakav,osim kad je imao grceve(samo sto je jos vise kricao)..neznan sta da radim,molim savjet,na rubu sam živaca.. Ovo postaje sve gore i gore(a ja sam mislila da će biti bolji kad bude veći )molim savjet
    Posljednje uređivanje od Lura2013 : 25.05.2013. at 05:48

giussepe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Mozda je bebica u fazi da hoce maminu blizinu malo vise! Ja sam se svog prvih par mjeseci nanosala da je to cudo jedno! Nosi ga, pokazuj mu dijelove stana, izadjite van, objasnjavaj mu sto je sto... Mozda se hoce tjesit na ciki? Ponudi mu ciku cesce!
    Pusti muziku pa mu pjevaj i plesi s njim!
    Zabavljaj ga suskalicama....

Mozda imas malo vise zahtjevno dijete koje trazi puno paznje!
    Jesi sigurna da su grcevi prosli?
    Nekima traju i do 4 mjeseca!

Ja mogu nabrojat na prste koliko puta se moj mali s zabavljao kad je bio tako malen!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

I moj Palčić je često plakao. Znam kako je frustrirajuće. Nije bilo lijeka nego nosanje, pokazivanje sata, nape, prekidača struje i nosanje i nosanje.
    Dugo je to trajalo. Treba strpljenja.

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj giussepe prvotno napisa Vidi poruku
    Mozda je bebica u fazi da hoce maminu blizinu malo vise! Ja sam se svog prvih par mjeseci nanosala da je to cudo jedno! Nosi ga, pokazuj mu dijelove stana, izadjite van, objasnjavaj mu sto je sto... Mozda se hoce tjesit na ciki? Ponudi mu ciku cesce!
    Pusti muziku pa mu pjevaj i plesi s njim!
    Zabavljaj ga suskalicama....

Mozda imas malo vise zahtjevno dijete koje trazi puno paznje!
    Jesi sigurna da su grcevi prosli?
    Nekima traju i do 4 mjeseca!

Ja mogu nabrojat na prste koliko puta se moj mali s zabavljao kad je bio tako malen!
    Bas mi je danas palo napamet da mu grcevi možda nisu prošli... Nisu u jednakoj mjeri kao prije ali možda ih jos uvijek ima..probat cu mu opet dati kapi..hvala na savjetima

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Lura2013 prvotno napisa Vidi poruku
    samo sto puno bali u zadnje vrijeme,dali je to zbog zubica??
    Možda su zubići, ustvari ne moraju čak biti zubići nego formiranje tih vrećica, ili kako se to već zove. To zna isto žuljati i boljeti, a zubića još mjesecima nema na vidiku. Slučaj kod mog balenje, nervoza, cendranje, guranje rukice i svega čega se dohvati u usta. Počelo isto sa oko 2,5 mj. i traje još. Sad mu je 6 mj. Cijede mu se slapovi iz usta, a zubića još od nikuda. Kod starije pak ništa. Ona je prvi puta počela baliti sa negdje 8-9 mj., a prvi zub je niknuo sa 11 mj.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Lura2013 prvotno napisa Vidi poruku
    samo sto puno bali u zadnje vrijeme,dali je to zbog zubica??
    imaš u dm-a kupit set četkica za zube - prva je za desne, mogu se trljati s time da se malo olakša bol, ako je to. nije skupo, 20 ili 30 kn. a druga četkica je kad već izađu zubi.
    ovog mog kod plakanja znaju umirit one slikovnice sa muzikom do disneya, možeš probat. i naravno sve one bijele zvukove - mašina, fen, usisavač, itd.
    možda je samo "uncut"

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •