Pokazuje rezultate 1 do 23 od 23

Tema: Ne može zaspati

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Hvala vam svima od srca.
    Mislim da ću je zbilja ranije slati spavati. Vjerojatno je to, ipak, ključ. TV ne pali, isto je kao i s pričama; previše je zanima da bi zaspala. Ja legnem uz nju svaku večer, najčešće i zaspu u mom naručju, oboje (ah, ne pitajte). I tako... ići će ranije, pa ćemo vidjeti.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj klu. prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala vam svima od srca.
    Mislim da ću je zbilja ranije slati spavati. Vjerojatno je to, ipak, ključ. TV ne pali, isto je kao i s pričama; previše je zanima da bi zaspala. Ja legnem uz nju svaku večer, najčešće i zaspu u mom naručju, oboje (ah, ne pitajte). I tako... ići će ranije, pa ćemo vidjeti.
    TV ti je zapravo generator nespavanja jer razbuca klince, uznemiri ih pa se teško umiruju, pogotovo kad su stariji od 3 godine i već dosta kuže. Treba osmisliti nekakav ritual bez previše stvari koje odvlače pažnju. Mi smo čak neko vrijeme stavljali djecu spavati u pomaku od pol sata (mlađi je išao ranije) jer bi se oni inače zabavljali međusobno i tome nije bilo kraja. Ovakvima koji se lako razbude treba osigurati mir, često i mrak ili bar debeli polumrak i ne previše uznemiravati dijete.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •