Pokazuje rezultate 1 do 43 od 43

Tema: klaun, madjionicar, facepainting, preporuke molim

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mrs Happy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

cekam i da mi jozo bozo odgovori. On mi ej preporucen sa vise strana, pa se bojim da ce i on biti preskup.

Moj sin je danas izjavio da bi on radije face painting. Imate li s tim iskustva, konkretno kod djece koja imaju svakakve alergije i intolerancije na hranu i kojima se sve na kozi viid, kako reagiraju na te farbe za lice?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Mrs Happy prvotno napisa Vidi poruku
    Moj sin je danas izjavio da bi on radije face painting. Imate li s tim iskustva, konkretno kod djece koja imaju svakakve alergije i intolerancije na hranu i kojima se sve na kozi viid, kako reagiraju na te farbe za lice?
    ja onda u tvom slučaju radije ne bi ni to, mismo skoro bili na jednom takvom skupu i sva deca osim mojih su bila iscrana, ja to nikak ne dam. A da sami složite kakvu predstavu, pa na licu mjesta to složite, ono zemete kutiju iz dučana malo farbe, malo platna i za čas imate scenografiju, pa još lutke na ruke i predstava je tu, a ostatak tak i tak deca imaju kakve igračke, ili mogu ponovo glumiti neku predstavu.

Mrs Happy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    ja onda u tvom slučaju radije ne bi ni to, mismo skoro bili na jednom takvom skupu i sva deca osim mojih su bila iscrana, ja to nikak ne dam. A da sami složite kakvu predstavu, pa na licu mjesta to složite, ono zemete kutiju iz dučana malo farbe, malo platna i za čas imate scenografiju, pa još lutke na ruke i predstava je tu, a ostatak tak i tak deca imaju kakve igračke, ili mogu ponovo glumiti neku predstavu.
    Posudila sam ja kulise od frendice i imamo svakakvih lutaka, pa se s tim igramo i inace, to mu nije nista special. Za rockas bih htjela da malo bude nesto novo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •