Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Chicco Max 3 S, od 9-35 kg, zna li tko kakva je?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Chicco Max 3 S, od 9-35 kg, zna li tko kakva je?

Evo tražim na sve strane pa su mi u Chiccu rekli da imaju i ovu od 9 do 35 kg. Trebala bi se vezati i zasjedište i da ima remene za bebu zavezati u nju. Ima li ju tko i zna li tko kakva je. To bi mi bilo idealno rješenje za starce...od sad pa do 35 kg! :/

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

koliko košta?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A sigurno oko 1000 kn. Ma dida i onako oće kupiti pravu stolicu ionako misli dati tu lovu, samo ja želim da to onda bude to. Ja imam u autu od 9-18 kg, ali bi on htio da je miran od sada pa do .... :D

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

To je ona sto nema integralni pojas nego se u nu dijete veze kao u booster vec od 9 kg (kakti), direktno pojasom vozila.

Nikako ne bih preporucila za dijete lakse od 15 kg.

Dijete do 15 kg min (po mogucnosti 18 kg) treba biti vezano u sjedalici koja ima svoj pojas, na pet tocaka uporista (preko ramena, preko butina i u preponama).

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ali koliko čitam na forumu ima i takvih stolica ali se u njoj dijete veže sa remenima u 5 točaka , a stolica opet za auto sa sigurnosnim remenjem...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo nađoh idealno rješenje: bebe confort, 123 TRIANOS SS 1299,99 KN. Za 9-35 kg, ima remenje na stolici, kasnije se skine i dijete kad dobije 18 kg veže se remenom od auta skupa sa stolicom, a kasnije se pretvara u booster! Ma divota! :D :?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Zaboravih kazati, ima je u Turbo limaca, a na internetu tražite pod brandom: bebe confort, na 6 ili 7 stranici jer je pod autosjedalica -artikal nema!juupiii!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Noa, daj samo dobro provjeri moze li se fiksirati, tj ima li onu kopcu za blokiranje pojasa. znaci kad koristis pojas od sjedalice, moze li se automobilski pojas ucvrstiti da sjedalica ne seta amo-tamo

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ova ima kopcu (al svakako treba provjeriti da ovoj koju uzimate nije otpala ili kaj).

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa nadam se da ne šeta.Bilo bi totalno glupo da šeta, to bi značilo da je stolica neupotrebljiva. U svakom slučaju dobro ću pogledati i obratiti pozornost na sve zašto ste me upozorile! 8)

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

noa, jesi kupila ovu max 3 s, sad je u kiki na popustu ispod 600,00 kn i moja sveki je hoće kupiti F za roćkas. i jel ima te pojaseve svoje unutra ili nema :?

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

ne trebate mi odgovarati, vidjela na netu-ne mogu vjerovat, pa to stvarno nema unutarnje pojaseve :shock:

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Da ponovim i tu:

Na stranici, gdje je i video crash-testa

http://www.which.co.uk/reports_and_c...74_74191_9.jsp
    preporučuju da tu AS izbjegavate.

There are four seats we recommend you avoid:

* Chicco Max-3S
    * Mamas & Papas Pro-Tour
    * Recaro Start
    * Little Shield Combi 123