a-gu, ja sam imala isti problem, jedino sto sam reagirala malo ranije - imala sam ranicu na bradavici koja nikako nije htjela zacijeliti (napravi se krasta pa ju beba skine pri sisanju), a boililo je strasno, posebno na pocetku podoja, malo bi se smirilo tijekom podoja, i nije bolilo izmedu podoja.

Jedno tjedan-dva sam se navlacila s tim, i onda kad sam trazila pomoc konacno, zakljucili smo da nije problem u polozaju nego da su vjerojatno gljivice koje ne daju ranici da zacijeli.

Tretman protiv soora pomogao je u roku od par dana (bol je prestala), ranica isto uskoro zacijelila, ja sam nastavila mazati se nistatinom jos tjedan dana nakon toga i proslo

Problem je kod soora sto ga nemres sto-postotno dijagnosticirat, i nema uvijek precizne simptome - razlikuju se od zene do zene, od situacije do situacije.

Pokusaj lijeciti se nistatinom, pratiti uputstva kao kod soora. Nazovi SOS telefon ako si u Zagrebu.

Drzim fige da sto prije prode. Znam da mozes trpiti bol - puno mi kao mame mozemo ali to nema smisla - dojenje je prelijepo da bi smjelo boljeti