Jao ljudi fala vam na odgovorima,stvarno nemate pojma kolko mi ovo znaci,da nismo samo mi u takvoj situaciji. Cim vise citam i kak sam svoje procital 2-3 puta (da nadjem gramatcike - a bilo ih je bome) vise mi dolazi iz guzice u glavu da smo mi "krivi". Da je situacija doma idealna - nije,daleko od toga. Razilazim se sa zenom iz drugih razloga nevezano za malu, al zasad jos zive kod mene i mojih,ne koljemo se ni nis,al mala vidi da tu nekaj ne stima. U ovo ludo doba mi to "ludilo kaj mala izvodi" nije uopce njezino neg nase...
Al treba prihvatit to,znam puno pitanja je postavljeno,nemrem sad odgovarat na sve posebno,al da kontam da smo mi "odrasli" u banani.
Puno dobrih savjeta sam procitao,i stvarno fala vam svima!

Naravno da ima i pozitivnih stvari, ko bi to sve napisao,previse toga ima. Aj koji primjer cu dat - secemo po gradu vidi balone (kuzi koji su besplatni - ono promo balonceki - a koji se moraju platit) i onak se zagleda u njih,nece zicat da joj kupim,neg pocne onak preslatko mljet o tome kak su ljepi itd...
Ili opadne mi nes na nogu ja se ono primim za glavu i suzdrzavam se da ne pocnem skidat bogove sa neba, ona dodje do mene i kaze - dam ti pusu brze ce proc...
Ma ima tolko pozitivnih stvari samo kaj naravno covjek zapamti lose,a dobro se kao podrazumjeva da se desava samo od sebe...